Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ta to ja

śluz podbarwiony krwią

Polecane posty

Gość to ta to ja

Poł roku temu urodzilam dziecko (przez cesarkę) i od tego czasu, tzn.kiedy pojawiła mi sie pierwsza miesiączka, dziwnie ona wygląda. Jest bardziej obfita, a po jej zakonczeniu jeszcze gdzies przez 10 dni pojawia sie taka ciemna krew (skrzepy??), nieduzo tego jest, jakby plamienie, ale wczesniej tego nie miałam. Potem było ze 2 dni przerwy, sluz bezbarwny, normalny, a teraz podbarwiony krwia, ale tym razem takiego koloru zywoczerwonego. Wizytę u ginekologa mam dopiero pod koniec marca. Może ktoś miał cos podobnego???

Gość ponawiam pytanie z tematu

Gość ecinka-e
spokojnie ,nie denerwu sie masz rozchwiane hormony po porodzie ,napewno nic groznego ,po porodzxie moze tak byc ale napewno trzeba sie udac na kontrol do lekarza

Gość to ta to ja
no dzięki, mam nadzieje ze to nic groznego, bo moj mąż bąknał mi że to może rak :O

Gość jak sie tak boisz
to idz do gina ... acha jak krew leci ci z nosa lub innej czesci ciala to tez jest rak ? Dziewczyno nie schizuj ;/

Gość do tej powyżej
no nie, skądże, krwawienie nie może byc objawem raka :O Jakie są objawy raka szyjki macicy? Zmiany przedrakowe i wczesny rak nie powodują bólu, czy też innych objawów, dlatego też szczególnie ważne jest prowadzenie cytologicznych badań przesiewowych, aby wykryć zmiany przedrakowe lub raka w takim stadium, które pozwoli na najbardziej efektywne wyniki leczenia . W miarę jak dochodzi do rozwoju choroby, kobiety zauważają jeden lub kilka z poniższych objawów: Nietypowe krwawienie z pochwy : - krwawienie, które pojawia się pomiędzy regularnymi krwawieniami miesięcznymi; - krwawienie po stosunku, prysznicu lub badaniu ginekologicznym ; - krwawienie miesięczne, które trwa dłużej i jest bardziej obfite niż zwykle ; - krwawienie po menopauzie ;

Gość to ta to ja
dzisiaj mój sluz jest RÓZOWY :O