Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzzaczeło

własnie DZIS się dowiedziałam...

Polecane posty

Gość juzzaczeło

że ten, w którym się baaardzo zakochałam jest zainteresowany inną. wiem ze kiedys przejdzie, ale boli bardzo. tym bardziej ze u mnie takie rzeczy długo trwaja- po ostatnim cierpiałam 4 lata super :(

Gość mariusz999
aa tam kij mu w dupe

Gość mariusz999
mi też :) ale kij zamienię na rurę o średnicy 20cm :classic_cool:

Gość juzzaczeło
podszywy mnie dzisiaj nie rozsmiesza :( cholera...

to nie przekreśla Twoich szans. Wiem jak to boli, byłam w takiej samej sytuacji.....poczekałam, i mam tego wymarzonego:PP

ja tam zawsze mysle, ze co mialo byc to bedzie i ze jesli to nie mial byc ten, to za rogiem czeka ktos , kto jest dla mnie lepszy....oczywiscie tony lodow, czekolady i takich tam pozerane sa bez opamietania

Gość juzzaczeło
ja tez wiem ze przejdzie i nie zamykam się na kogos następnego.... problem w tym ze ponad 4 lata temu ktos mnie bardzo zranił...wychodziłam z tego ok lata własnie i parę miesiecy temu poznałam JEGO. byłam zupełnie zamknięta na uczucia po tamtym.. ale z miesiaca na miesiac nasza znajomosc rozwijała się, polubilismy sie ale on nic wiecej..jednak cały czas myslałam ze mam jakies szanse..a starałam sie byc tak ostrozna, próbowałam trzymac uczucia na wodzy... mo i co? okazało się dzisiaj ze on jest zakochany w innej. nie mam mu tego za złe no bo przeciez byłam dla niego tylko kolezanka... ehh ale to mnie dobija :(

daj na luz, nie ten, to następny.i więcej wiary w siebie.

Gość juzzaczeło
to się tak nie da myślec...ja jestem zakochana, naprawdę. tez bym takie rady dawała gdybym była "wolna" ale teraz tak mocno mnie sciska w mostku..auu:(

Spokojnie, poboli i przejdzie. Unikaj go teraz bo jak go będziesz widzieć, to Cię będzie bardziej bolało. A może mu powiedz o swoich uczuciach ?? Ja miałam też taką sytuację jak Ty, na studiach i wiem co czujesz, ale kiedy po latach spotkałam się z tym znajomym i zaczeliśmy wpsominać i mu opowiedziałam co wtedy czułam. To mi powiedział, że przykro mu, że mu wtedy tego nie powiedziałam. Bo gdyby o tym wiedział pewnie byłoby inaczej. Ale wtedy już było za późno by do tego wracać. A tak ? Może byłoby coś pięknego ztego.