Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

kabel usb i samsung- instalacja

Polecane posty

kupiłam kabel usb do samsunga zv10 i mam problem. zainstaowałam wszystko jak na plycie i jak podlaczam kabel do portu usb i do tel to nie tworzy mi sie nic w moj komputer. powinno sie cos utworzyc chyba abym mogla zgrywac zdjecia itp, a tam nic nie ma i nie wiem jak mam sobie poradzic...

pomozcie mi, czy naprawde nikt nie zrzuca zdjec z tel do kompa??? :(

Jeśli podłączasz z przodu komputera to może nie masz podłączonych kabelków, spróbuj z tyłu..no chyba że kabel walnięty.. spróbuj przez mój komputer tam komputer powinien wykryć nowe urządzenie;)

oto chodzi ze wyswietla mi sie dymek ze nowe urzadzenie zostalo zainstalowane i nic nie ma w moim komputerze... zadnego nowego dysku, po prostu nic?

no nic sie nie pojawia.... :( nie wiem co robic.... probowałam z wyl tel i z wlaczonym, no nic to nie daje...

Gość lova truskawkowa
nie nie nie, z moim samsungiem jest podobnie, w moim komputerze nic sie nie tworzy, natomiast do samego telefonu mozna sie dostac przez ten program, ktory zainstalowalas z plyty... odpal ten programik i wszystko powinno dzialac

no mam ten program, to fakt zainstalował sie. ale ja nie wiem jak mam sie do niego dostac.... po lewej stronie mam zakladki: phonebook, sms, schedule, call records.. i gdzie bym nie weszla tam jest pusto....

powiedz mi jak mam sie dostac do zdjec zapisanych w telefonie??

Gość lova truskawkowa
może wchodzisz nie w ten program, u mnie on się nazywa "samsung pc studio" czy coś takiego, nie pamietam zbyt dobrze...trzeba podlaczyc telefon do usb, odpalic program, jesli sie samo nie polaczy, to ewentualnie poszukac gdzies tam opcji "connect"... u mnie z boku wyswietla sie cos jak eksplorator i tam mam po prostu katalog "images" i wszystkie zdjecia tam sobie siedza...

ten program dokładnie sie tak nzaywa tylko ze nie mam tam folderu imagine, tylko to co napisałam wyzej....

Gość lova truskawkowa
juz juz...musialam zainstalowac ten shit, szukam kabla teraz :P

podaj mi swojego maila... pokaze Ci jak wyglada ten program...

Gość lova truskawkowa
no wiec tak... u mnie po zainstalowaniu calego oprogramowania razem z aktualizacjami otwiera sie takie male okienko z ikonami, jedna z nich to "manage files", po kliknieciu na nia otwiera sie "pc studio phone explorer", po lewej stronie jest nazwa mojego telefonu (jak w eksplorerze) i pod nia drzewko roznych folderow, m.in. "images" i tam sa zdjecia.... czasami telefon sie rozlacza z komputerem, wtedy trzeba kliknac na to male okienko ktore sie pierwsze pokazalo, kliknac "file">"connection" wybrac "usb" i kliknac "connect" i poczekac az sie polaczy..pozniej znowu "manage files" i nie wiem jak u ciebie, ale u mnie wszystko gra...

heh a u mnie to całkiem inaczej wyglada, nie ma zadnego drzewka, nic... tylko zakladki po prawej stronie... podasz maila?

Gość lova truskawkowa
jak chcesz mi cos wyslac to najszybciej bedzie jak wrzucisz to na taka stronke www.wyslijto.pl i podasz mi linka

tak wlasnie wyglada ten program po zainstalowaniu..

Gość lova truskawkowa
o wow... moj wyglada zupelnie inaczej...aaaa bo ja mam pc studio 3... sluchaj, najlepiej bedzie chyba, jak podlaczysz ten telefon i sprobujesz klikac na wszystkie opcje po kolei, ja innego wyjscia nie widze niestety :(

tylko ze ja tak probowałam i nic.... no nie ma tam zadnych zdjec z tel...