Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anyżówka *

temat na stronę internetową - może ktoś ma jakiś pomysł ???

Polecane posty

słuchajcie, może ktos podrzuci mi cos - o czym mozna zrobić mala, amatorska strone internetowa, taka z szablonu. musze zrobic na zaliczenie elektywu, potrzebuje tematu, a tu jak na zlosc nie mam kompletnie weny :( :( :( wszystkie pomysly, jakie przychodza mi do glowy, wydaja mi sie glupie lub nieodpowiednie, zbyt banalne lub nie do zrobienia :( nie chce, zeby to byla kopia jakiejs innej strony, ani cos, o czym juz istnieja setki profesjonalnych stron. moze ktos pomoze? PS. bede podbijac temat tak powiedzmy do godz. osiemnastej, jak nikt nie bedzie mial pomyslu, to trudno..

Gość zrób stronkę o
anty-walentynkach:)

Gość zrób stronkę o
http://www.oem.pl/tu są szablony ale moze jakas kategoria Ci sie cos podpowie:)

pedro - :D dzieki wszystkim, w sumie te anty-walentynki troche mnie naprowadzily na nowy pomysl - zamiast walentynek - Noc Kupały, swieta slowianskie, hmm... temat super, tylko jednego sie boje - sprowadzi sie to do kopiowania tekstow z wikipedii i innych stron :( cholera, nie jest to w dobrym stylu, ale w koncu nad prawdziwa, autorska strona trzebaby popracowac troche dluzej, a ja musze to zaliczenie dostac :O

Cześć anyżówka * Mam pewne pomysły związane z ludźmi pracującymi na lotniskach , jeżeli mieszkasz np. w Wawie albo innym duzym mieście to będzie łatwiej, czy jesteś zainteresowana ?

pierwszy-lepszy --> mieszkam w niewielkim miescie, ale tez tymczasowo w Krakowie - a mozesz nieco przyblizyc swoj pomysl? zapowiada sie niezle :)

no wlasnie ciupaska - to fajny pomysl, tylko jak sie do tego zabrac? google -> kopiuj -> wklej... chyba inaczej sie nie da :(

anyżówka * , byłem trochę zajęty przez ostatnią godzinę ale podpowiem takie tematy: - księżniczki z wieży ( o kobietach prowadzących powietrzny ruch lotniczy ) - sokolnik ( praca sokolnika na lotnisku ) - kobiety z bronią palną na lotnisku ( myślę, że o takich kobietach nikt jeszcze nie napisał , nawet prasa ) myślę, że tematy są ciekawe ale trzeba trochę mieć weny dziennikarskiej , jeżeli chcesz dowiedzieć się coś więcej to podaj maila do siebie :)

Gość gfgf
Od około roku współpracuję z marką zyrex.pl przy tworzeniu responsywnych stron internetowych. Zrobili mi do tej pory pięć projektów. Co mogę powiedzieć o partnerstwie? Przede wszystkim dbają o to, aby serwis był przyjazny dla wyszukiwarki Google i ułatwiają wyraźnie pozycjonowanie. Stronę mi odchodzili, bez straty jakości wyświetlanych grafik i materiałów podstawowych, co pozwala na szybsze ładowanie witryny i kluczowych aktualności dla klienta. Czar realizacji krótki, biorąc pod uwagę stabilność rozwiązania. Gorąco polecam.

Gość UpieczonaTereska1
Jeśli chcesz stworzyć stronkę internetową to z czystym sumieniem mogę Ci polecić firmę SeoFuture. Poprosiłam ich o stworzenie strony internetowej o gotowaniu i jestem bardzo zadowolona ze wspólpracy z nimi. Stronkę zrobili według najnowszych technologii, więc warto poczytać o nich na https://seofuture.pl/strony-www