Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak WAM WALENTYNKI MIJAJĄ ??

Polecane posty

Gość tojaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

MI BARDZO FAJNE, dostalam róże, kartke i obciełam sie dzis :) w sumie dzien bardzo udany :) a wy ?;]

Gość miśa
zły, zły i jeszcze raz ZŁY ! Trzy dni temu zerwałam z chłopakiem, z którym byłam rok... Przez to wszystko nabawiłam się aby tylko nerwicy serca, pełno skutków ubocznych, nienawidzę tego święta!!!!!!

a moj Walenty daleko buuu.......ale takie życie za rok może spedzimy je razem :)

Gość fdsvsdfv
pod znakiem ogromnego pryszcza, nie do usunięcia, na nosie, włosów z łupieżem które właśnie umyłam po raz kolejny w ciągu ostatnich godzinale co nic nie daje, zaległości w pracy... i takich tam... takie tam to mój ukochany, przeziębiony więc siedzący w domu, który twierdzi że mnie kocha wolałabym nie pokazywać się mu dzisiaj na oczy

a mnie uroczo... wygrałam romantyczną kolacje mam nagranie w tv dostanę wymarzoną pracę:-) itp,itd

Gość 820926
a mnie skończyła się wódka!!!!i nie ma mi kto nawet iść do monopolki

a ja zaraz lece do pracy obslugiwac zakochane pary, az do 24. a potem moze do 4 rano a moze dluzej bede siedziala nad tlumaczeniami z rosyjskiego na angielski... ale to juz 15sty bedzie :) super...

Gość kororowa...
agawa1977 - to tak jak ja... ale mam nadzieję, że to już ostatnie... a swoją drogą nie lubię walentynek... jak się kogoś kocha to każdy dzień jest po to by mu to okazywać... nie tylko 14 luty... dla mnie to był zawsze dzień w którym ojciec przepraszał mamę kwiatami za to co złe... tylko po to by już następnego dnia znów zamieniać jej życie w piekło...

Ja go spędzam z Lucy Liu. :classic_cool: Wieczorem planujemy rozpić dwa czteropaki Tatry.

Gość co o tym myslec
ehehee :) mnie dobszz :)

..hmmm. bylam u zboczenca tzn. ginekologa ... dostalam kolczyki piekne i kwiatka ... tak mi mina dzien

Gość spondej
Mam prezent, ale zastanawiam się czy mu go dać - troche ostatnio dziala na mnie jak plachta na byka!!!

Gość alma mater
jestem zla!