Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwicowa

Poszukuje chodz słowa otuchy

Polecane posty

Gość nerwicowa

chciałam poruszyć te trudną chorobe a może przyzwyczajenie lub inny tok myślenia w każdym bądz razie jak to nazwiemy chodzi mi tu o nerwice Chciała bym aby ten wątek wspierał nas na duchu osoby które walczą z nerwicą, opisujcie tu swoje przeżycia tok leczenia i wasze objawy. troszke o sobie Mam na Imię Michalina Mam 18 lat na nerwice niby choruje od 1,5 roku niby bo stwierdzoną ją od tego czasu mam a sama przekonałam się że jednak faktycznie nerwica mnie dopadła odczułam nie całe 3 miesiące temu. zaczeło się nie grożnie drżenie rąk, bezseność w nocy, i niemoc spojrzeniom ludziom w oczy w czasie rozmów. potem doszły myśli beznadziejne, zastanawianie sie co by było gdy by.. całe noce interperotwanie słów wypowiedzianych przez innych ludzi. Potem doszły duszności okazało się że astma postać bardzo ciężka .. ciagłe hospitalizacje duszności nocne i ta świadomośc że bez leków moze sie to tragicznie skończyć. Zmiana szkoły, nowe otoczenie a tu zaległosći z powodu hospitaliazcji i w głowie znowy full myśli czy sobie poradze cze dam rade ?? wkuwanie po nocach by nadrobić co powodowało osłabianie organizmu i ciagle zapalenia płuc + astma cięzka = dluuuga hospitalizacji wizyta u psychologa .. ( klapa totalna) druga wizyta u psychiatry ( doxepin 2razy 25 mg + nikt nas nie zrozumie tak jak ludzie z podobnymi-takimi samymi objawami

Gość paulinka 17
ja tez mam nerwice od roku jest czasami zle wszystko mnie wkuria wtedy leje swojego faceta mam juz dosc biore tabl uspokajajace wtedy jest troszke lepiej

Gość nerwicowa
ja też biore tabletki uspakajające ale mam wrazenie ze one wsumie mi nic nie dają a jak wezme ich durzoo bardzo durzo to mam wrażenie jak bym byla nie z tego swiata

Gość paulinka 17
no ja biore tak 3 dziennie...a masz takie momenty ze jest ci duszno i cala sie trzesiesz ?

Gość nerwicowa
Oj tak i to bardzo często bardzo czesto ... najhorzej to te ręce jak bym byla alkoholiczką

Gość paulinka 17
ja nie poszlam jeszcze do lekarza boje sie sama chce se dac z tym rade

Gość nerwicowa
samej to rczaj sobie nie poradzisz/ poradzimy

Gość paulinka 17
a ty chodzisz i co to daje?

Gość nerwicowa
Byłam dopiero 4 razy i wiesz jak wychodze to czuje się watalnie cala roztrzensiona i takie wrażenie ze za durzo powiedziałam po 30 min sie uspokajam i czuje się Spokojna

Gość sami frey
dziewczyny psychotropy nic nie daja,zamulaja tylko,trzeba isc na terapie

Gość paulinka 17
ja nie pojde bo sie boje

Gość nerwicowa
ja tez się stragicznie balam i dalej bole ale wiem napewno że mnie nie zabije i mi to nie zaszkodzi wiec czemu nie sprubowac w kazdej chwili mozesz trzasnąc drzwiami i wyjśc

Gość nerwowa99
Witam w clubie...Ja tez potrafie niezle zdzielic swojego faceta:(

Gość nerwicowa
witaj nerwowa99

Gość nerwicowa
i opisz coś o sobie

Gość paulinka 17
a jesli mam 17 lat to moge isc sama do psychologa? moja matka nic nie wie

Gość nerwicowa
tak mozesz isc od 16 roku zycia na padanie psycholiczne- psychiatryczne mozesz chodzić sama najlepij znadz w soim miejsce poradnie zdrowia psychicznego lub porabie pedagogiczno wychowawcza zadzoń i się umów jażeli Nie prywatnie to sporo sie czkeka ale tylko na 1 spotkanie kolejne to nie raz kwestia 3 dni a nie raz max 6 a jak tam, dziś wasze samopoczucie bo moje koszmarne jak by mi ktoś serce przyśpieszła i te myśli a na dodatek te straszliwe dłonie