Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaaaaaaaaaaaaaaa

Anal na sile///

Polecane posty

dzis miala miejsce [ewna sytuacja miedzy mna a partnerem:) Duzo rozmawiamy na temat Anala-ja jestem absolutnie przeciwko!!Dla mnie to glupota.Przeczy to mojej morALNOSCI... No wiec lezymy-gra wstepna.On mi robi paluszkiem i nagle czuje ze palec wedruje tam gdzie nie powinien-w inna dziurke;/ odskoczylam.Wyszlam z łozka i zaczelam sie ubierac.On oczywiscie chcial kontynuowac seks i przerywal mi w ubieraniu:/ Bylam zla na niego ze nie szanuje mojego zdania i moich pogladow na tenm temat...oczywiscie pozniej sie kochalismy i bylo cudownie:)

Gość no i o co chodzi
? Może jakaś fotorelacja z tego epokowego wydarzenia? :classic_cool: 🖐️

Gość poka foto

Gość fsdfsdfsf
oby najmniej takich lasek jak TYYYYYYYY !!! zrobi to z inną i tyle temat jest prosty

Moze myslicie ze zrobi to z inna niby czemu bo nie dostanie anala pomimo tego ze nasz zwiazek jest cudowny a seks przecudowny:) czasami faceci mysla ch**em ale bez przesady

to nic dziwnego, moze go to pociaga i chce sprobowac, wcale nie powiedziane ze to polubi i wcale nie musi TYM myslec aby miec takie fantazje

Gość Zzzzzzzzzzz
na bank zrobi to z inna, bo niedostał od ciebie, a interesuje gota dziorka ktorej ty nie mozesz mu dac. a przecodowny moze tylko dla ciebie

on chce sprobowac jak to jest "tam" ja nie za bardzo... I nie mam zamiaru mu dawac z leku przed tym ze odejdzie:)Jesli kocha to nie odejdzie...

Gość p25
no i..?

Gość Zzzzzzz
no i ok spruboje se z inna

to ze Wy mialyscie takie przypadki z facetami to nie znaczy ze Moj tez tak posttąpi;/

Gość p25
:-O

;/

Gość rozwiedziony przez dupe
daj mu spodoba ci sie zobaczysz po co ma walic obcą dupe jak moze Twoją

co Wy sie uparliscie ze pojdzie do innej;/ to nie jest najwazniejsze... Jego zdaniem na pewno mnie kiedys namowi ale ja nIGDY tego nie chce;/

Generalnie nie chciałbym trafić na taką jak ty. Naturą kobiety jest uległość wobec faceta. A Ty jesteś wredna. A anal jest supper.

myslicie ze kazda kobieta ja soba poniewierac;/?? nie kazda mysli dupą...

Gość dasdad
Głupia jesteś anal jest spoko jara dziewczyny szkoda tylko że niektóre , jeśli będzie uwarzał i będzie w nim to siedziało stwierdzi niedopasowanie w sexie i poszuka takiej z którą poszaleje w ten sposób ...raczej mu się nie odwidzi będzie go to ryło cały czas ...

Gość msmł
No nie... Faceci.. :D Niektóre wypowiedzi mnie rozwaliły..... karolinaaaaaaaaaaaaaaa mysle ze facet nie pojdzie do innej na bank jak kocha ;) zreszta sam anal nie jest najlepszym cudem świata,są duza lepsze rzeczy ;) A Ci którym kobiety "nie dają" dupy i idą zerżnąc w tyłek inną życze powodzenia ;P

Gość karolinaaaaaa
Rozmawiam z nim i mowilam ze mamy rozne temperamet\nty i moze my sie nie dogadywac wiec jesli chce anala to przykro mi bardzo ale ode mnie tego nie dostanie .On jest zakochany widze to bardzo i przysiega ze nie zdradzi i ze to nie jest najwazniejsze:) wiem ze mowi prawde bo przezylismy juz niejedno i z niejednego dla mnie zrezygnowal... a ci ktorzy pisza ze pojdzie na bok maja po prostu wlasne doswiadczenia zyciowe:) Tyle

Gość msmł
Ale w ogóle co to za mężczyzna który pójdzie sobie tak poprostu do innej?? :D Chyba mylimy pojęcia.. Jakby moj facet poszedł (a jestem na milion % pewna ze nie,nawet nie ma o czym mowic) to by znaczylo ze zalezy mu tylko na jednym i... time to say goodbye.proste

Gość karolinaaaaaa
Seks ma byc przyjemnoscia dla obojga a kobiety ktore daja w pupe tylko dlatego bo partner chce sprobowac a same nie sa przekonane sa dla mnie nikim;/ Zeby inni Cie szanowali najpierw trzeba szanowac samego siebie:) poza tym zwiazek powinien byc szczery a jesli poszedl by do innej to chyba nie ma mowy o zadnej miłosci.

karolina ....> jeśli moge to napiszę . żle robisz ,że odskakujesz za każdym razem gdy on "chce tylko dotknąć " . i nie chce nic więcej . pozwól mu na chociaz tyle . wyluzuj a poczujesz przyjemnośc z samego głaskania tego miejsca . Nikt Ci nie mówi ,że od razu ma w ciebie weść . daj mu radoche z samego dotykania tego miejsca.🌼

Gość karolinaaaaaa
tylko raz odskoczyłam i nie kiedy mnie dotyka tylko jesli jego rece wedruja nie w ta dziurke:) Przyznam sie ze kiedys daaawno temu probowalismy tak tylko "przylozyc" bolalo;/ Ciekawilo mnie to jako malolate ale teraz nie chce tego powtarzac;/ I nie mam zamiaru... On to rozumie i wiadomo nie przywiaze mnie i nie wepchnie go na sile w doslownym slowa tego znaczeniu ale jednak go to ciekawi...niestety obejdzie sie smakiem...chyba ze zmienie zdanie:)

Gość .ktos.
80% facetow chce analu i nie zmienisz tego jak bedzie mial okazje z inna tego uswiadczyc to zrobi to

Gość śliczna jest
przychodzi jasiu do mamusi w fiutkiem na wierzchu i pyta: mamusiu czy to jest mózg? mamusia odpowiada: nie synku, jeszcze nie... :D:D:D