Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyś85

Maja juz po operacji łapki!

Polecane posty

Gość justyś85

Juz po operacji! Okazało się, że psinka ma jeszcze za kruche kości, żeby wstawić gwóźdz, dlatego zostala założona jej szyna! I przez to nie wiadomo jak to jeszcze bedzie, muszę jezdzić narazie codzinnie na kontrole, bo może być tak, że bedzię potrzebna jeszcze jedna operacja :( Gdyby był wstawiony gwóźdz to byłoby raczej pewne, że sie zrośnie dobrze, a w takim przypadku jest większe ryzyko......

Gość asdfddd
a jak ona sie czuje? :)

Nie martw się:) pilnuj wizyt u weterynarza i dbaj o psinkę a będzie ok;) czego bardzo mocno zyczę:) I super że dałaś znać co i jak.

Gość justyś85
Jak obiecyje to dotrzymuję słowa :)))) Pan doktor powiedział ze Majka jest silnym pieskiem bo bardzo szybko wybudzila się po narkozie! Dało mi to nadzieje, że szybko dojdzie do siebie! Ma podwiązana łapkę do góry, żeby nie dotknęła ziemi bo inaczej operacja może pójść na marne! Dlatego jest teraz jeszcze bardziej moim "oczkiem w głowie" bo na chwile nie mogę jej spuścić z oka!!

Gość asdfddd
uwielbiam pieski!!!!

No widzisz :) Tak jak Ci wczoraj pisałam:jest młodym pieskiem i dlatego wszystko powinno przebiegać o wiele lepiej i szybciej:) Psinka ma szczęście,że na taką opiekuńczą właścicielkę trafiła :)

Gość justyś85
Dopóki nie miałam pieska to jakos za bardzo nie byłam przekonana do zwierzątka w domu!! A teraz za rzadne skarby świata bym jej nie oddala!! :))

Gość justyś85
Majeczka to moja mała kochana walentynka :)) którą dostałam od swojej dużej kochanej walentynki :))

To masz dziś podwójne Walentynki ;) Daj potem znać jak przebiega leczenie :)

Gość justyś85
Mam walentynki z chorą Majeczką i bez dużej walentynki, bo jest za granicą od tygodnia! :( ale i tak ich kocham :) Będę informować o mojej małej połamanej walentynce! :)

To z dużą walentynką koniecznie się zdzwoń ;) życzę wszystkiego naj...naj...i pogłaskaj ode mnie Majeczkę :)

Gość justyś85
Juz zdzowniłam sie ze swoją walentynka :)) a Majeczkę oczywiście poglaszczę :)) Dzięki za wszsytko! Milego wieczorku

Dla Ciebie również miłego wieczorku i uśmiechu ;)...będzie ok!