Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TylkoOnaCzyliJa

Najszczesliwsza na swiecie!

Polecane posty

Mam ochote krzyczec! Skakac, palac ze szczescia! To milosc? Tak rodzi sie milosc... Teraz gdy juz zwatpilam ze zaznam w zyciu choc troche szczescia, i myslalam ze skoncze w zakonie w zyciu zjawil sie On... Jest cudowny... Moj ideal, choc zawsze mowilam ze idealow niema... Chce Go tulic, sciskac i calowac... Jutro znowu sie spotkamy, juz sie niemoge doczekac :D Musze sie komus wygadac :D Przepraszam za wpis, ale to moje pierwsze w zyciu szczesliwe walentynki. To pierwszy raz jak czuje ze rodzi sie wielkie uczucie...

Gość my godness
:) Super:) Ja tez sie ciesze:) Bardzo dlugo cierpialam po rozstaniu z bylym.... Nie wierzylam az spotkalam go!!!Jestesmy zareczeni, planuje juz slub, kochamy sie!!!Jest cudownie!!!

Gość chyba czy nikt
"gdy juz zwatpilam ze zaznam w zyciu choc troche szczescia," ???? Ja nie wątpie, nadal czekam ale może powiesz jak się to robi??? choć troszke proszę.... cieszę się ze ktoś się cieszy :)) to szczęscie bije od Ciebie aż tu do mnie przeż monitor ;))

a po il lat macie i wzrostu?:D nie no artuje z tym wzrostem;)

Ferry a moze z 18:D ale moze i starsza skoro tak sie cieszy i juz zwatpila;) Jarek rozalasz mnie:D

e, a bo ja wiem, czy starsza? :classic_cool: ja tak nie gadam, a już tylko 3 lata do trzydziestki :D

Jarek a Ty nie dostales dzis zadnej walentynki pewnie i teraz masz taki wredny humor:P Ferry a mnie az 2 razy tyle co Tobie do 30stki:P

Gość jojikowo
bo nie masz z kim obchodzic i tu cie boli zalosny czlowieczku...

Gość uciekaj
hehe odezwal sie znawca nr 1-ty sie lepiej nie wypowiadaj bo jestes najbardziej zenujaca osoba na tym forum...jakbys tylko mial z kim to bys juz dawno z kwiatem w zembach popierniczal tylko ze zadna cie nie chce haha i musisz wyladowywac swe frustracje na kobiecym forum-fakt to zenada

Gość zassypi
odpisz na czarno cwaniaro :D

No to tak, poznalismy sie juz dawno przez slynne GG. Spotkania nie planowalismy... Jednak, doszlo do niego. Przypadkiem na siebie wpadlismy w Jego miescie gdy bylam tam na zakupach. I od spotkania do spotkania... Tak wyszlo ze nie dzieli nas wirtual ale laczy real... Ja mam rocznikowo 20 On 21 ;)

Wic Ferry mial/a racje;) oby to trwalo jak najdluzej, ale mlodzi jestescie i wszystko moze sie zdarzyc;)

miałam rację, bo codziennie widzę \"miłości\" nastolatków w szkole :classic_cool: