Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia34

co polecacie innego zamiast proszku do prania...

Polecane posty

Gość kicia34

Nigdy się tym nie interesowałam ale czy istnieją w sprzedaży jakieś inne srodki do prania oprócz proszku??? Interesuje mnie coś bardziej delikatniejszego np: do prania bielizny i nie tylko.Od dłuzeszgo czasu zauważyłam że od proszku swędzi mnie skóra . Jeśli są takie produkty to proszę napiszcie ile kosztują jakiej są firmy najlepsze i czy są wydajne. Z góry dziękuję za odpowiedzi

a w ogóle do prania bielizny do najlepsze są płyny do prania ręcznego. Są delikatniejsze od proszku, tańsze a piorą równie dobrze.

Gość kicia34
a czy te płyny nadają się do prania w palce???? Jaka jest mniej więcej ich cena????

Gość oczywiscie ze sie nadaja do
prania w pralce :) Ja stosuje rex'a oraz woolight perla black. Cen ci nie podam, no zazayczaj kupuje robiac wieksze zakupy, wiec sie na cenie juz nie skupiam. Ale nawet jesli wychodza cenowo drozej od proszku do prania, to sa lepsze i bardziej wydajne :) No i ten do czarnej odziezy nie pozostawia sladow na ubraniach

ten z Persil\'a kosztuje chyba coś ok 30 zł i jest go mniej niż proszku ale jest wydajniejszy, oczywiście że się nadaje do prania w pralce. Spróbuj a na pewno nie pożałujesz.

Gość kicia34
serdeczne dzięki:) Na pewno kupię i mam nadzieję ze juz uwolnię się od tego swędzenia skóry.

Gość Olenka75
Polecam kule piorace "eco laundry ball". Antyalergiczne i bardzo wydajne (starczaja na wiele miesiecy). Pranie nie pachnie intensywnie, tylko bardzo delikatnie. Super sprawa dla alergikow, do wrazliwej skory albo dla dzieci.