Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedorajda jeden____

gdzie moge sprawdzic kiedy mi sie konczy umowa z orange?

Polecane posty

nie wiem gdzie mam umowe :o a przez telefon mi nie chca powiedziec bez podania nipow, regonow(tel bralem na firme kolegi) to gdzie mam sprawdzic ( bez wizyty w salonie) ???

sami zadzwonią do Ciebie ;) i będą kusić a najprościej podskocz do salonu Orange, weź dow.os. wklupią dane w komp i się dowiesz

dzwonili juz nie raz :D ale nie interesowalem sie za bardzo co gadaja bo i tak rezygnuje z orange, wiec za kazdym razem im ladnie dziekowalem ;) a co do wizyty w salonie to moj dowod raczej sie nie przyda bo umowa jest nie na mnie :(

nikt nie wie?

kurde no

Gość yourself
Po zalogowaniu się na portal wybierz link Orange On-line. Wejdź w zakładkę zostań z Orange. Jeśli nie jesteś jeszcze uprawniony do przedłużenia umowy zobaczysz informację o ilości dni pozostałych do końca umowy. Jeśli jesteś już uprawniony do przedłużenia umowy w zakładce tej zobaczysz ofertę zachęcającą do przedłużenia umowy.

Gość margarita20
Mam jeszcze jedno pytanko tym razem związane z wyborem najkorzystniejszej oferty nowego telefonu przy przedłużeniu abonamentu. Nie mam pojęcia kompletnie na temat różnych ofert, dlatego proszę o pomoc czy ta oferta jest korzystna? Wydaje mi się, że tak. Korzysta z niej ktoś, jakieś opinie ? http://oran.ge/1RkfWGf

Gość indabeat93
Mam jeszcze jedno pytanko tym razem związane z wyborem najkorzystniejszej oferty nowego telefonu przy przedłużeniu abonamentu. Nie mam pojęcia kompletnie na temat różnych ofert, dlatego proszę o pomoc czy ta oferta jest korzystna? Wydaje mi się, że tak. Korzysta z niej ktoś, jakieś opinie ? http://oran.ge/1RkfWGf