UNA MADRE NORMALE 12 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, Proboszcz napisał: Melisę pijcie a nie ludzi obwą...ecie zboki Stefan powróci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 48 Napisano 37 minut temu 12 minut temu, Miecz napisał: Aromaterapia? Moje zapachy przeniosą Cię w świat, którego nie znasz. Te wszystkie egzotyczne nuty sprawią, że w końcu przestaniesz mówić, a zaczniesz słuchać Co mówisz? A mów że młodzieńcze trochę głośniej bom głuchawa! A tak w ogóle. Odezwij się do mnie jak zechcesz zaprosić na kawę, spacerek, kizi mizi, a nie jakiś panel dyskusyjny czy inny wykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 701 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, UNA MADRE NORMALE napisał: Ja ci swoje zdjęcie wyślę, miej je na uwadze jak kapciu znowu będzie coś bredził ze swoją kuuurwą ok mi możesz zaufać, pełna dyskrecja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 30 Napisano 31 minut temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: ok mi możesz zaufać, pełna dyskrecja Bierz ich ty umiesz obsługiwać materiał lexowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 895 Napisano 30 minut temu 5 minut temu, Baba napisał: A tak w ogóle. Odezwij się do mnie jak zechcesz zaprosić na kawę, spacerek, kizi mizi, a nie jakiś panel dyskusyjny czy inny wykład Jasne! Parę razy to już przerabialiśmy. Prawie nadzy, i nagle przypominasz sobie, że jednak kochasz męża 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 105 Napisano 20 minut temu 16 minut temu, Qwerty88 napisał: ok mi możesz zaufać, pełna dyskrecja Dyskrecja? To po co z Tobą gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 48 Napisano 14 minut temu 13 minut temu, Miecz napisał: Jasne! Parę razy to już przerabialiśmy. Prawie nadzy, i nagle... ...wychodzi szydło z worka. Te przechwałki... Kochanie, miecz Spartan, to nie to samo co nodachi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 895 Napisano 3 minuty temu 5 minut temu, Baba napisał: ...wychodzi szydło z worka. Te przechwałki... Kochanie, miecz Spartan, to nie to samo co nodachi Mentalność siostry zakonnej też odbiega od mentalności kobiety wyzwolonej Nie ma znaczenia z jakiego powodu nie wyszło. Znaczenie ma tylko to, że nie wyszło. Dlatego Twoje "zachęty" nie robią już na mnie wrażenia Gdyby było tak jak piszesz, to raczej nie podjęłabyś kolejnej próby. Aż chce się napisać, na potrzeby forum, Kochanie szach-mat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach