Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lily20

Czy pierwszy partner moze byc ostatnim...??

Polecane posty

jestem ze swoim chopakiem od 3 lat i to on jest tym pierwszym powaznym i \"dlugo terminowym\".jestm z nim szczesliwa wiem ze mnie kocha i to chyba najwazniejsze:)ale......od pewnego czasu plataja mi sie po glowie mysli typu:czy ja chce z nim byc i czy go naprawde kocham....ale nie to jest najgorsze....czesto mysle o innych i nie myscie ze lubie zdradzac tylko moj chlopak jest pierszym we wszystkim w calowaniu w kochaniu.skad mam wiedziec czy to jego uwielbiam calowac skoro nie calowalam nikogo innego.... macie tez takie problemy??czy ja jestm po prostu dziwna:(???

Gość Ju...
Czy go uwielbiasz całować to przecież wiesz nawet bez porównania. Heh, jak masz wątpliwości, to mozesz się przekonać jak jest w innym - ale odczucia z jednorazowej przyjemności nijak można porównac do tych towarzyszących Waszemu związkowi. Ja się nie zanm, ale pewnie czas pokaże.

Gość ja juz znalazlam kochanka
Ja wytrzymalam z tym moim pierwszym 13 lat. Poznalam kogos i sie okazalo, ze moze byc o wiele lepiej.

ja niedawno zalozylam ten sam topik!:P no moze podobny moj chlopak ma 20lat, ja 18 jestesmy razem od prawie 2 lat jestesmy pierwszymi partnerami dla siebie nie wiem jak to jest z innymi i ciekawi mnie jak to jest ostatnio cale dnie plakalam ale doszlam do wniosku ze jezeli z nim mi jest dobrze to po co mam sie przekonywac jak by bylo?:) ta ciekawosc zawsze bedzie, i nie tylko w zwiazku:)

Gość mrozynka
Moj maz jest moim pierwszym partnerem seksualnym ale nigdy mi nie przyszlo do glowy by zastanawiac sie czy z innym byloby mi lepiej. Jak dla mnie seks laczy sie z miloscia, wyrazaniem uczucia takze nie wyobrazam sobie by isc z kims innym tylko dlatego by zaspokic ciekawosc czy moze robi to lepiej. zastanow sie czy naprawde jestes w nim taka zakochana.

taaa czas pokarze to wiem....tylko chyba nie jest normalne ze fantazjuje o jego najlepszych kolegach...a najgorsze jest to ze jest strasznie uczuciowy i wielokrotnie zdradzony...nie chce i ja go ranic ale pokusy sa wielkie

oj to ja tak nie mam:) ja nie fantazjuje ani nic:) tylko chodzi o ta ciekawosc jak to ejst z innymi:) bo kurde czuje ze to ten jedyny ale nie chce obudzic sie majac 40lat ze cos stracilam

wg mojego pojecia kochania kogos to go kocham i to bardzo

Gość Ju...
Lily, Ty o sobie myśl, a nie o nim. Zdrady nie popieram, ale powinnaś się przekonać, by później nie żałować. Póki nie jesteście małżeństwem.:D

no własnie to jest problem bo nigdy nie bedzie sie wiedzialo na 100%czy dobrze wybralam a nie wyobrazam sobie powiedziec zrobmy przerwe pobede z kims innym i jak bedzie mi gorzej z nim to wroce

wlasnie ja bym tak chciala ze na pol roku ejstem wolna moge poszalec i po pol roku do niego wroce i wszystko cacy ale tak sie nie da:(

tak to moze tylko w filmach ale w prawdzimym zyciu...nie....

no wlasnie moj chlopak sie wscieka ale co ja zrobie on zupelnie inaczej do tego podchodzi niz ja:( ja nie chce sie obudzic ktoregos dnia i rzucic wszystko:(

Gość do lilly i madchen
a wy myślicie, że ludzie którzy mają n-partnerów na swoim koncie już nie mają fantazji, nie myślą o innych np. jak to jest w 3-kącie, z japonką, chinką, podczas orgii, z tą uroczą kwiaciarką z naprzeciwka. nie da się chyba wszystkiego spróbować (no może poza wyjątkiem dziiwek)...stąd ciekawość jest cały czas - ale inna rzecz jej ulegać. prawda jest taka, że zawsze znajdzie się lepszy kochanek, jak i gorszy, ale jeśli ktoś ma takie motto, to biedny jest :O..bo nigdy w jego poszukiwaniu się nie ustatkuje. porównywać można ceny w sklepach, a nie seks :O. Zresztą, aby ocenić czy z danym facetem Ci dobrze, nie trzeba dać się przerżnąć nastu innym.

ale ja nie mowie wcale o 10facetach:) ja chcialabym po prostu zobaczyc jak to jest z innym! kurde mam tylko jedno zycie i teraz czuje sie jakbym przez ten zwiazek w mlodym wieku cos tracila

do lilly i madchen ............ masz rację najlepiej jest miec jednego partnera . jak sie ma porównanie to już pojawiają się problemy a może znajdę jeszcze lepszego albo lepszą to nie prowadzi do niczego bo można przegapic wartościowego partnera .ale co tam lepej miec wielu :O

nie chce go porownywac do innych bo to jest wg mnie swinskie sama nie lubie jak mnie porownuje do swoich poprzednich partnerek sekualnych a takie mial...meskich dziwek nie bede szukac bo jest jeszcze gorsze tyle ze on ma nade mna przewage byl z kim i wie jak to jest z kim innym niz ja...

Gość do lilly i madchen
ja mam 24 lata i kilku partnerów w tym i zeszłym roku była plaga ślubów moich znajomych z liceum, par - większość pierwsza dla siebie, dokładnie hajtali się w 10 rocznice bycia razem (całe liceum i studia). tego, czego razem się nauczyli w seksie, w życiu, to jest tylko ich, jedyne, cudne - wszyscy patrzą na nich z zazdrością. ja śmiem twierdzić, że te związki to najtrwalsze, najwyjątkowsze, najcudowniejsze związki, jakie przyszło mi widzieć. kiedyś także chciałam mieć tego jedynego...niestety nie udało się, czego żałuję. jeśli podchodzicie do tego w taki sposób, to prędzej czy później zdradzicie....rozumiem, ciekawość - ale jakby tak każdy miał jej ulegać, to nie wiem czy ktokolwiek by się wiązał. zresztą, co to za rozumowanie - że faceta ma przewagę, bo coś tam; Ty też masz przewagę, bo masz cycki, więcej włosów, możesz się malować itp. Dziwne taie podejście...od kiedy to musi być po równo w miłości?

ja to jestm zadkim przypadkiem dziewczyny ktora calowala sie z jednym chopakiem...chyba prawie tak zadkim jak dziewica w tych czasach

ale ja nie mowie ze chce zdradzic bo jezeli zamierzalabym zdradzic to najpierw byl sie pozegnala ze swoim parnerem a pozniej moge sobie szalec ja z moim parnerem tez wszystko razem poznawalismy, bylismy dla siebie pierwsi i super:) ale ja sie boje, podkreslam BOJE, ze ktoregos dnia sie obudze i pomysle ze przeciez bylam mloda, moglam sobie szalec, itp:(

lily:) nie tylko ty:P ja tez pierwszy pocalunek taki prawdziwy oczywiscie to z moim byl:) nie licze takich glupich zabaw jak butelka czy cos bo tam tego bylo pelno:P

zaluje ze moj maz byl moim jedynym mezczyzna w zyciu, nigdy nie mialam porownania.... jak przypomne sobie moja reakcje na mojego drugiego mezczyzne po 13 latach :) usmiecham sie do tej pory do byl moj prawdziwy pierwszy raz 👄

zrubcie tak aby niczego nie żałowac :) i zauważcie jedno ten kto miał wielu partnerów mówi że przeszłośc nie ma znaczenia i od kiedy to musi być po równo w miłości? żałosne