Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocoloco

mąż czy kochanek??

Polecane posty

jestem mężatka od kilku lat. myślę że nasze małżeństwo jest udane. 4 miesiące temu poznałam faceta. jest starszy odemnie 20 lat. spoktykamy się, rozmawiamy itp., jest mi z nim dobrze. on ma już wielkie plany co do naszej wspólnej przyszłości. na oecną chwilę jest w trakcie rozwodu - podobno przyśpieszył sprawę ze względu na mnie. z tego co wiem to miał wcześniej inne kobiety z którymi łączył go tylko sex. Teraz twierdzi ze jest inaczej. ze mnie kocha i chce być ze mną na zawsze. Niewiem co robić, napewno coś do niego czuję. Boję dalszych kroków. Boję się dokonać wyboru. A może on ze mną też postąpi co z poprzednimi kobietami. Co o tym myślicie?

Gość twierdzisz że twoje
małżeństwo jest udane, ale myślisz o odejściu do jakiegoś kolesia, którego znasz 4 MIESIĄCE ????? :O no weź się stuknij w główkę :O poza tym śmiać mi się chce jak czytam takie brednie w stylu - przede mną miał kobiety tylko do seksu, ale ze mną na pewno będzie inaczej :D

z perspektywy czasu jednak..... na twoim miejscu, wolalabym nadal byc kochanka tzn kobiete nie tylko do sexu, ale .... jest to jeden z glownych powodow ;)

Gość tez tak mialam
nie daj sie nabrac ,jesli masz meza ,jesli nawet w tej chwili wydaje ci sie ,ze chyba go nie kochasz ,to powiem ci wrzuc na luz .Nie wierz we wszystko co oni mowia ,polowa z tego to nie jest prawda .Przkonalam sie o tym ,po wielu latach i bylo to bardzo bolesne

zgadza się z "twierdzisz że twoje" - chcesz popsuć udane małżeństwo, bo jakiś inny gość, którego nawet dobrze nie znasz zakręcił Ci trochę w głowie??? Opanuj się, naiwna kobieto :)