Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet lat 27

Jak wspominacie swoj pierwszy raz z prostytutka?

Polecane posty

Gość facet lat 27

ja mma zamiar sie wybrac chyba tylko dlatego ze nie upawialem nigdy sexu za pieniadze ... ciekawi mnie jak to bedzie kochac sie z kobieta ktora nic do mnie nie czuje

Gość Ony
Chujowo było. Zrobiła loda, połknęła, usiadła, poskakała, pojęczała, zmieniła pozycję, pojęczała, zmieniłem pozycję, pojęczała, spuściłem się jej na tyłek, jęknęła ( orgazm zapewne :D ), kasa do rączki, do domu. Równie dobrze można to zrobić za darmo przed monitorem przy redtube.com :D z własną ręką :)... ona przynajmniej coś czuje do mnie :D

Gość mnie sie wydaje że.....
najsmieszniejsi sa faceci którzy ida na dziwki i wynajmuja jakąś brzydka kobiete, ledwo im staje ale walą tego paszteta żeby nie wypaść z roli :) na stronie z ogłoszeniami takie brzydule że zal facetów którzy z nimi ida, to musi byc naprawde jakas desperacja....co innego z piekna ale piekna dziwka to zadkośc bo piękne się cenią i szanują dlatego żadko zostaja dziwkami

Gość gfer
JA tez sie zastanawiam . JEstem prawiczkiem mam 22 lata i chce tego sprobowac . W koncu nie wiem czy sa jakies roznice miedzy biciem konia a oralem czy satysfakcja jest jednakowa.Nigdy nie probowalem orala dlatego sie zastanawiam

Gość gfer
w koncu chce wiedziec czy pochwa daje wiecej satysfakcji niz reka , a dziewczyny nie mam dlatego chcialbym sie przekonac z prostytutką

Zastanawiam czy w tym może być przyjemnostki?.. Nie ma gry wtępny, czar, zmysłowości, ten smaczek przy flircie tylko wszytko jest wyreżyserowany.. Nigdy taki seks nie spróbowałem i nie wciągnie mi do tego..

Gość facet lat 27
wiem ze moja dziewczyna robila orala z poprzednim facetem ale nigdy ja o to nie poprosilem chyba wole aby mi do buzi wziela prostytutka

Gość gfer
a ja rowniez . W koncu musze sprawdzic jaka jest roznica miedzy pochwą ustami a ręką

Gość facet lat 27
ale tak naprawde ciekawi mnie bo to pierwszy raz z prostytutka za pieniadze to mnie podnieca. to ciagle chodzi mi po glowie i chyba nie bedzie tak fajnie jak z moja dziewczyna ale sprobowac musze. kiedys po pracy pojade do burdeliku a pozniej do swojej ukochanej

Gość gfer
JAk nie bedzie mogl stanac to zawsze mozna zmienic plan i zapytac tylko o striptiz .

Gość facet lat 27
Nie czuje sie z tym zle ze che zdradzic swoja dziewczyne bo uwazam ze mam do tego prawo. dlaczego jej wspolczujesz?

Gość gfer
e tam dupkiem . To tylko seks bez uczuc

Obserwuje czasem prostytutki u siebie w sklepie ( niedaleko jest burdel ) . Żal mi i tych dziewczyn i tych facetów co korzystaja z ich usług. Dziewczyn , bo są zwyczajnie wykorzystywane, żadna zdrowa psychicznie kobieta nie chce być prostytutką , to leży w naszej psychice. Żal mi tez tych facetów, co nie potrafia ułożyc sobie , życia lub tak im sie sprawy osobiste popierdzieliły . Ogólnie jeśli miałabym wybór wolałabym , zeby facet zdradził mnie nie z prostytutką. Korzystanie z usług prostytutek jest wykorzystywaniem psychicznym tych kobiet. I nie mów mi , ze one tam pracują dobrowolnie, bo to gówno prawda.

Gość gfer
JA sadze ze prostytutki sa rozne . Wiekszosc robi o dla pieniedzy oczywiscie musza przy okazji lubic seks. NAjbardziej jednak kreci je kasa.

Musza lubić seks. Kurna kolejny stereotyp. Tak pewnie lubia seks. Seks z każdym palantem jaki sobie tego zażyczy.

TAK kutafonem jestes !!! masz kobietę i jeszcze stwierdzasz ze po spotkaniu z kurwą do niej pojdziesz :( :(...bleee brzydzę sie tobą !!! i współczuje jej, ze z toba jest....ze tego nie dostrzega co sie z tobą dzieje :( Zacznijcie że w koncu męskie niedorajdy używać takiego pięknego instrumentu, którym obdarzył was BÓG, czyli MÓZGOWNICY !!! a nie ciągle TYLKO KUTASEM MYŚLICIE...ocknijcie się !!! Brak słów...a ty i inni o takich poglądach zasługujecie tylko na potepienie... Teksty godne pożałowania :(

Gość gfer
tak czy inaczej . Prostytutkek nie nalezy bronic . Sa dorosle i ich sprawa ze wybraly taka droge.

Gość gfer
ja moge isc na dziwki , bo nie mam dziewczyny i nikogo nie krzywdze. A nie umiem zadnej poderwac . Zreszta to moje zycie i moja sprawa.

Gość facet lat 27
bije sie w piers juz teraz a na starosc wyspowiadam sie z tego :)

Gość gfer
a twoja dziewczyna nie robi ci orala? Dlatego chcesz ja zdradzic?

Gość nie polecam
pracowalem kiedys jako bramkarz w burdelu, kijem przez szmate dziwki nie dotkne. podrawiam desperatow

Gość gfer
Niektore prostytutki robia wszystko w lozku . CZesto rzeczy ktorych dziewczyna nie zrobi .. Polykanie , anal . s/m .

Gość 0. Dyrektor
nie polecam, ja nie pijde nigdy do bajzla do t otylko choroby i nic wiecej. ale napsizczemu ty masz tkaie podejscie. wiesz cos o czym niewiedza zwykli kijeci tych przybytkow szatana??