Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkaka

jak wygladac przy pierwszym pokazaniu sie facetowi przez kamerke?

Polecane posty

Gość emilkaka

chodzi mi o to jak powinam wygladac wlosy spiete,rozpuszczone?makijaz wyrazny?bedzie mnie widac do polowy wiec i ubranie wchodzi w gre.jakos chcialabym zrobic dobre wrazenie.mimo ze to internet to jednak boje sie jego reakcji dotad widzial mnie tylko na zdjeciach.podejrzewam ze dla wielu ten problem wyda sie smieszny jednak on dla mnie taki nie jest zalezy mi na tej drugiej osobie i chcialabym sie postarac dobrze wypasc prosze Was o rady

Gość badz tym kim jestes
rozumiem cie bo sama kiedys tak zaczynalam znajomosc z moim obecnym mezem.ja proponuje ci nawiazac polaczenie wideo w nocy kiedy jest ciemno i swiatlo nie bedzie sie odbijac w zaden sposob od twojej twarzy bedziesz wtedy wygladac napewno ladniej.wlosy jesli masz dlugie rozpusc tak zeby widzial je jesli krotkie mozesz troche je ulozyc ale nie tapiruj i zadnych takich zabiegow.makijarz powinien byc troche bardziej wyrazisty bo przez kamerke moze byc slabo widac co do ubrania najlepiej jakas dziewczeca bluzeczke trzymam kciuki i pozdrawiam:)

Gość mowi sie ze
na pierwszej randce dziewczyna powinna byc w spudnicy badz sukience to moze zaloz sukienke wlosy upiete w koczek moze?zawsze to wyglada eleganckoa makijarz powinien byc naturalny faceci nie lubia "ostrych"babek z ciemnymi oczami:P

Gość emilkaka
wlosy mam do ramion nie wim co z nimi zrobic pomozcie

Gość emilkaka
dziewczyny prosze o wiecej waszych opinii bardzo mi zalezy

Gość slychuy
wlacz kamerke i zaloz maske :)

Gość normalnie
na goło, cyc do przodu, pipka także, w ubraniu to ty sobie idź na zakupy

Gość isxx
w kamerce wyglada sie jak w krzywym zwierciadle, wiec uwazaj

wlosy rozpuszczone, ładnie uczesane, zalezy czy lepiej ci w prostych czy w kręconych :) makijaż delikatny, ale widoczny- bo przez kamerke moze nie byc efektu ;) najlepiej zebys wygladała najbardziej "podobnie" do tego jak wygladasz na codzien , zeby pozniej po spotkaniu w realu nie bylo niespodzianek ;) pozdrawiam ;)

zrob tak jak nacodzien czujesz ze lepiej wygladasz, chyba sama wiesz w jakich wlosach wygladasz korzystniej..

wypnij dupe i pokaz cycki w koncu facet musi zobaczyc towar zanim sie zdecyduje

Gość zgggadzam
sie ze w kamerce wszyscy wygladamy troche inaczej(jezeli jest osoba ktora wyglada tak samo niech sie zglosi tu na forum) i dlatego przed polaczeniem najlepiej pobaw sie obrazem kamerki jst taka opcja bedziesz widziec siebie poprawiaj swoj wizerunek wydaje mi sie ze bedziesz musiala sie nawysilac zeby sie zrobic na bustwo bo kamerki maja to do siebie ze nas zmieniaja czy tego chcemy czy nie

Gość emilkaka
naturalnie mam proste wlosy ale czesto krece wiec wydaje mi sie ze w takich i innych bedzie dobrze.a co radzilybyscie mi ubrac?

ubierz sie tak jak zwykle ubierasz sie po domu. W koncu chyba nigdzie nie wychodzisz tylko bedziesz przed kompem.