Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ululare

czy ktos ma tez dosc zycia??

Polecane posty

Ulu...zastanawiasz sie nad sensem zycia tak? to nie mysl o sobie tylko o innych... Zresztą co to za temat na wiosnę?! Za tydzień albo dwa wyrzucimy szaliki:))

Gość idz do tego psychologa
i nie sluchaj "dobrych rad" ze sobie sama poradzisz, bo moze okazac sie ze jest za pozno... przynajmniej zmus sie na jedna wizyte, byc moze poczujesz sie lepiej :) I nie mysl o samobojstwie, przez taka podswiadoma autosugestie mozesz rozwinac w sobie depresje do stanu, ktory bedzie juz bardzo, bardzo zaawansowany. Jesli nie zaczniesz dzialac to unieszczesliwisz siebie i zniszczysz zycie swoich najblizszych. ps. Mowie powaznie, jestem po stracie kogos bardzo mi bliskiego.

Ju...przykro mi,że Cię rozczaruję...nick wzial sie z wątku o torebkach....a torebek mam multum:)) Nikt nigdy mnie nie okradł...aż dziwne;) Ale moze my faktycznie za lekko do tematu podchodzimy a tu trzeba psychologa..

Gość Ju...
A tam, bez_torebki, tym akurat, że Cie nie okradli, mnie nie rozczarowujesz.:P Co ja, jędza jakaś wredna?:) A co do tego psychologa, to jestem sceptyczna, bo każdego, kto na kafe ma problem, ktoś próbuje wysłać do psychologa. Oj, do tego na pewno tzreba mieć odwagę.:) Żeby pójść, rzecz jasna, a nie, żeby wysłac.:P Ja się łudze, że wystarczy dobry początek, a wszystko samo pójdzie. A na początek trzeba się zmusić.:) Tylko że mi się...nie chce, tzn. chce, ale odkładam na nienadchodzące jutro.:P Ale po sobie wiem, ze im mniej zostawania samemu z sobą, tym lepiej dla człowieka.:) Może to ucieczka, ale przynajmniej skuteczna.

Gość ju chyba zbyt lekko do tego
podchodzisz :(

Gość Ju...
Może zbyt lekko, ale skoro przyszło samo z siebie nagle, to może samo z siebie tak samo nagle przejdzie. Nie wiem, jakie Ty masz doświadczenia w związku z tą bliską Ci osobą i wnikac bym nie śmiała. Rozumiem, ze jeśli ktoś ma problemy, z którymi nie potrafi sobie poradzić, to powinien się zwrócić o pomoc. Eksperymentować na sobie nie wolno, to ja wiem. Ale jeśli kogoś taki nihilizm bez powodu dopada, to przecież inna bajka jest, nie?

Gość Ju...
Bez_torebki🌻, wzajemnie, dziękli serdeczne.:) Kolorowych snów. A tam śpią - pewnie poszły się Panie bawić ze znajomymi i ze złegop humoru nici.:) Mam nadzieję przynajmniej. I to niby ja prowokuję, heh.:D

Gość ululare
ju... sorry ale zachowujesz sie troche dziecinnie, widocznie zabijasz :) czas ,a nie czujesz o co chodzi. nie nie bawie sie, siedze i ogladam sama ! dolaujace filmy, a obok jest impreza (nikt mnie nie zaprasza, i nawet nie mam ochoty isc) wystarczy?czy moze byc bardziej zlosne?

Gość Ju...
A ja "zakochanych" oglądam.:) Czy Ty naprawdę myślisz, że moim marzeniem jest całodniowe przesiadywanie na kafe i choć trochę się w tym spełniam? Ale zawsze taki kontakt z ludźmi lepszy niż żaden. Nie piszę, że wiem, co przeżywasz, bo nasza sytuacja jest różna jednak, więc i Ty nie wiesz, co przeżywam ja. Ale bez wątpienia nie jest nam dobrze.:) O.K., z jednym się podśmiewywałam - że z sobą skończę. Może i bym skończyła, ale najzwyczajniej w świecie mi się nie chce.:o Jedno jest pewne - trzeba ten stan jakoś zakończyć. To tak gwoli wyjaśnienia tylko.:)

Gość ses
ja zrobie to jutro w wannnie