Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ululare

czy ktos ma tez dosc zycia??

Polecane posty

Gość Ju...
Al, a Ty sąd wiesz, czy nie pomoże? Tu samotność jest problemem, to trzeba zmienić. Gdyby to było proste:) Trzymam za Was kciuki, Dziewczęta. Dacie radę.:D A ja się chyba zdobędę na odwagę wreszcie i skończę ten marny żywot, bo rzygać sie chce, jak się na to patrzy.:o

Gość ululare
Achmed,to zalzy co chcemy rozwalic, byle by dla dobra ludzkosci :) i bez smierci niewinnych :) ju, nie spiesz sie, ja czekam na ta chwile kiedy juz bede tego tak bardzo pragnac ,jak inni pragna zyc...nie czekaj na odwagi,bo to oznaczaloby ze masz watpliwosci, mnie trzyma nadzieja, ze bedzie lepiej,ale czekam tak od ponad roku i nic...

Gość Ju...
Wiesz, taka chwila nie nadejdzie, o której piszesz. Po co czekać, kiedy można to ukrócić? Chcesz czekać, aż będzie gorzej? Nielogiczne, zwłaszcza, że gdy koniec nastąpi, może być tylko lepiej.:)

Gość ululare
ju...to pewnie nie wiesz o co chodzi, prowokujesz czy co?

Gość Ju...
Jasne, bawię się świetnie pisząc te słowa, normalnie radoche mam, że hej. Ale fakt, u Ciebie jeszcze źle nie jest. A ja ani pracy, ani znajomych, ani hobby nie mam. Nawet nie widzę sensu wstawać z łóżka, więc nie wstaję. Ale nie wiem, po jaką cholerę to tutaj piszę, i tak nikogo to obchodzi. Żegnam.:(

Gość ululare
ju... moze inna mamy do tego motywacje, ja tez nie mam znajomych z ktorymi mozna poinprezowac,wyjsc na piwo raz na 2 tyg, spotkac sie,ale nie zadnej paczki, kogos do kogo mozna zawsze wpasc itd.praca -co z tego,zaraz i tak mnie wyleja i w niej wogole nie czuje sie spelniona, nieuzyteczna jestem poprostu. a przed praca tez wylegiwalam sie do 12.:) teraz po pracy siedze tez w lozku,wiec widzisz,marny los.

Gość ululare
achemed,tam beda dzieci i zwierzatka,oszlales?:) o juz klaunow bym rozjechala z przyjemnoscia

Ju...naprawdę brzmisz jak prowokacja:) Ulu...jesteś w martwym(sorki za dosłowność :p ) punkcie ...ale wydaje mi się,że wiesz już czego nie chcesz...pomyśl o tym czego chhcesz i zrób krok w tamtą stronę:) P.S.Moze uszyjesz mi torebkę?;)

Gość ululare
no to jestesmy ustawieni, nawet bedzie to dla dobra ludzkosci :)

Gość ululare
Dobra zanim rozjade tych klaunow uszyje ci torebke a dla achmeda zrobie skarpety na drutach,tym moja misja na ziemi bedzie spelniona :)

Ok;) Ma być ruda , w poziomie mieścić A4 , w srodku kieszonka na zamek a na klapce prosze czarne koraliki. Płacę od ręki:) P.S.Jesli umiesz robić skarpetki to mam trochę ciekawej włoczki:)

Gość Ju...
Zdaję sobie z tego sprawę, Torebko, że to tak żałosne, że aż niewiarygodne. Taka kpina z istoty ludzkiej. Chciałabym, żeby to była prowokacja, bardzo bym chciała, ale cóż, jest inaczej. Nawet odejść nie potrafię, choć sie pożegnałam, żenada.:o Ululare, zapisz się może na jakiś kurs tańca, areobik czy coś podobnego. Zrób coś szalonego, coś, na co masz ochotę.:) Zmień coś po prostu, może Ci pomoże. Wiem, ze jestem najmniej odpowiednią osobą, która może Ci doradzić.:o Zapełnij sobie czas, żebyś nie odczuwała pustki, samotności. Zmień pracę, przynejmniej poszukaj czegoś, a nuż się uda.:)

Achmed...ja jestem pokojowa osobą:P żadne takie:p DZIEWCZYNO!!! znajdz cel..pomyśl co mozesz zrobić dla innych...jeśli NAPRAWDE nie znajdziesz niczego takiego albo jestes śmiertelnie chora....to dopiero mysl o samobójstwie:P

Miałam kiedys takiego wirtualnego znajomego,który uważał,że mało wartościowy jest...że moze lepiej,żeby go nie było...był DDA więc go do pewnego czasu tłumaczyłam...później juz jmi się nie chciało a za mało siły miałam,zeby nim potrząsnąć. Ale znalazła się Ktosia,która to zrobiła...i teraz są razem i jest dobrze:)

Gość Ju...
Wirtualnie tak. Tylko, cholera, nie rozumiem, dlaczego coś takiego ludzi spotyka. Miałam naprawdę fajne życie, zero problemów, a tu teraz takie dno. I ciekawa jestem, czy to kiedyś minie, czy będzie jeszcze gorzej, o ile gorzej być może. Ale nie mój topik, przepraszam bardzo, że go zaśmiecam swoją żałosna osobą.:(

Gość ululare
ju...nie rozumiem czemu dajesz mi takie rady,jak bys wiedziala ze to dziala ,pewnie nie bylabys sama w takim stanie. aerobik ma mnie uszcesliwic?bez przesady.naprwde sie zastanawiam czy ty wiesz o czym piszesz,kazesz mi szukac pracy innej,a sama nie pracujesz. to pewnie nie wiesz jak trudno cokolwiek znalezc.

No dobra,sama do siebie pisac nie bede;) Reszta pewnie jakiś film ogląda:) Udanego WE zycze:)

Gość ululare
bez torebki, cos zrobic dla kogos, jakies kurcze wolontariaty. problem w tym ze ludzie z taka depresja nie sa w stanie sie do tego zmusic, ja wogole nie mam ochoty ,nie czyje powolania, mam to zrobic przymusowo? hmm, zwierzylam sie i tyle,i tak wiedzialm ze zrozumienia nie znajde, chyba ze w jakis forum samobojcow:))))potencjalnych raczej :)

Gość Ju...
To jak wiesz, co potrzebujesz zrobić, to to zrób.:) I przepraszam, że poróbowałam pomóc. Pisałam przecież, że nie jestem dobrą do doradzania Ci osobą. Za wywnętrzanie się również przepraszam bardzo. Niemniej - powodzenia. Dzięki wielkie, Torebko.:) Ale Ty chyba taka stara nie jesteś, co?

Gość Ju...
He he, w głowie może nie, ale na ciele i duchu tak.:D Co sie stało z Twoją torebką? Czy Tobie tez ukradli tak jak mnie?