Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgoska79

odchudzanie po porodzie

Polecane posty

Gość Malgoska79

witam, mam pytanie, jak szybko schudnac po porodzie. Mialam cc 5 tygodni temu, karmie moja coreczke piersia. Po porodzie przytylam 5 kg, chcialabym schudnac tylko nie wiem jak to zrobic. Moze doswiadczone mamy cos doradza. Dziekuje.

Gość uważaj
nie dojadaj później po dziecku, no i mogłabyś zacząć ćwiczyć powoli

Gość Agata198484
ja urodzilam dziecko 10 dni temu i tez przytylam dlatego jem rano pozywne sniadanie o 14 obiad i pozniej juz nic narazie ubylo mi 1 kg

Gość Malgoska79
dzieki, wlasnie mysle sie zapisac na cwiczenia po porodzie. Zastanawiam sie na basenem. Tylko nie wiem, czy moge chodzic na basen, jesli karmie piersia.

Gość Malgoska79
Agata, super pomysl z tym sniadaniem i obiadem. Chyba tez to zastosuje.

Gość mama również
Dbałam o siebie podczas 2 ciąży, ale przybyło mi z 53 na 75.Po 3mcach było już 57 i zadnych rozstępów. Woda mineralna z napojów, dieta bez smażonego i słodyczy, karmienie piersią i żadnych cwiczeń. samo zeszło.

Gość Malgoska79
'mama rowniez', zazdroszcze ci ze udalo ci sie schudnac, ja podobnie jak ty nie jem smazonego, zero slodyczy a waga nawet nie ruszyla w dol.

Gość Malgoska79
moze ktos wie: czy mozna chodzic na basen jesli karmi sie piersia?

Gość Agata188484
mama rowniez mi tez tyle przybylo kg chyba za wiele jadlam malgosiu mozna chodzin na basen bo sama mala karmie a masz moze gg to bysmy sobie pogadaly co odpisy Aga

Gość Agata188484
jak chcesz to napisz mi na gg 6211936

Gość kompletny

Gość kompletny
bezsens z tym żeby po godzinie 14 już nic nie jeść, po 18 rozumiem ale po 14? ile czasu tak dasz radę?

Gość Malgoska79
dlaczego bezsensu? ja tez planuje tak zrobic, tylko boje sie ze tak dlugo nie wytrzymam.

ja przez pierwszy mies zjechalam ok 12 kg, za duzo wg mnie karmilam cyckiem, malo co jadlam , tzn jadlam tyle zeby moc karmic piersia, ale po ciaglych nawalach i lezeniu z goraczka naprawde nie mialam czasami sily jesc i tak jakos samo spadlo jak przestalam karmic piersia to automatycznie waga stanela, szok przez mies nie drgnela ani o glupi kg mimo zachowania diety dobre sa cwiczenia, basen ok ale taki bez chloru i bez bakteri a o taki ciezko w malych miastach a o infekcje po porodzie i po cc latwo

Gość kompletny
no właśnie sama piszesz nie wiem ile tak wytrzymam - lepiej częściej jeść a mniej i po 18 już nic

Gość gość
Najwyżej oceniany naturalny produkt odchudzający, zawierający wyciąg z zielonego jęczmienia. Niezwykle mocny spalacz tłuszczu, który dodatkowo zapewnia uczucie sytości i korzystnie wpływa na wygląd skóry, włosów i paznokci. Zapraszam do lektury :) http://nplink.net/c6mituzr