Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusiaaa84

Jakie mleko najlepsze

Polecane posty

Gość Agusiaaa84

Jakie mleko dla dziecka ktore ma 10 dni musze je karmc butelka ze wzgledu na to ze mam malo pokarmu czekanm na porody

Gość zapytaj swojego
pediatrę

u nas w szpitalu podaja NAN i takie mleko tez kazali podawac gdyby nie karmilo sie piersia ja probowalam raz bebilon ale byl za tresciwy i maly mial problem z brzuszkiem, a po nan bylo super- wiec polecam Ci to mleko

moja po nanie miała bolacy brzuszek :( po bebiko omneo biegunke, po bebiko 1 - wysypke :( po bebiko 1 HA - jest oki ;) wybór mleka hmm to zależy od kilku czynników ;) czy ty lub twój partner macie jakąś alergię? czy dziecko dobrze zniesie żelazo- bo niekóre mleka mają go więcej od innych, no i jest ryzyko ze twój bobas bedzie się męczył na mieszankach, az dobierzecie odpowiednią dla niego ! ale jak musisz to to poczytaj o mlekach o ich składzie i przeznaczeniu aby zminimalizowac poszukiwania tego jedynego :) mnie pediatra poleciła omneo- i mała omal przez jej głupote i sie nieododniłą, bo ta uparcie twierdziła, ze biegunka jej przejdzie - bardzo mądra była ta pediatra :P juz mam inną :P

Gość dobra mama
najlepsze dla dziecka jest bebiko omneo ono jest w puszce nie uczula moj synek pil przez 15 m-cy od urodzenia ma teraz 3.5 latka zycze dobrego wyboru

ja synkowi daje od pierwszego miesiaca NAN Active i jestem bardzo zadowolona maly rowija sie super jak lekarz mówi robi wszytko szybciej