Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Doriana

chory piesek

Polecane posty

Go艣膰 Doriana

Moj piesek dzis sie chyba zatrul czyms, bo wymiotowal i taki jakis jest inny, slabiutki, chwieje sie i czasem przewraca. Bardzo sie boje. O weterynarzu po mysle jutro jak sie nie poprawi. Polozylam go na poduszeczce i spi biedaczek. Mam nadzieje, ze to nic powaznego.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 e.l.l.o.t
Pewnie zjad艂 cos i teraz rzyga, moj tak ma mniej wiecjem raz w tyg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
musi du偶o pi膰, ja swojej suczce da艂am 艂y偶eczk臋 orzech贸wki gdy mia艂a zatrucie - i nie krzyczcie bo pomog艂o :) ale lepiej nie eksperymentowa膰

Udost臋pnij ten post

moze sie "nawszamal" czegos i teraz choruje ... moja Kota dziala czasem jak odkurzacz :D i pozniej tez nie wyglada najlepiej , ale przechodzi jej , jak tylko odwiedzi kuwete

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂upia dziewczyno
twoj pies do rana nie prze偶yje!! lepiej gnaj do samochodu i jed偶 z nim do DOBREGO weterynarza bo to pewnie nie nos贸wka parwowiroza ani inne 艣winstwo . ty chyba nie kochasz swojego psa skoro pozwalasz mu na tyle cierpienia i by膰 moze smier膰!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moj pies
na takie objawy zmar艂 bo za po偶no pojechali艣my z nim do lekarza ::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(:( nie wybacze sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e.l.l.o.t
nie siejcie paniki, moze faktycznie zjad艂 cos typu k艂aki i teraz mu gorzej, ale jesli nie jestes pewna ze to tylko zwykle zatrucie, bo np.krotko masz psa,albo nigdy mu sie to nie zdarza艂o to idz do lekarza.

Udost臋pnij ten post

Je艣li piesek sie przewraca a do tego towarzysz膮 mu inne objawy to nie zwlekaj ani minuty d艂u偶ej. powinna艣 sie z nim jak najszybciej zjawi膰 u weterynarza bo by膰 mo偶e jutro b臋dzie za p贸藕no...

Udost臋pnij ten post

wymioty s膮 normalne. Moje cz臋sto tak mia艂y kiedy by艂y ma艂e i co艣 im zaszkodzi艂o. Tylko to przewracanie mi si臋 nie podoba. Co艣 jest nie tak..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta艣ma klej膮ca
zmar艂 o_O pies moze co najwyzej zdechn膮c..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JAK SIE PRZEWRACA
JESLI ZWIERZE NIE MA KOORDYNACJI RUCHOWEJ TO OZNACZA ZE JUZ UKLAD NERWOWY ZOSTAL PORAZONY W WYNIKU JAKIEJS CHOROBY , WIRUSA. A JESLI UKLAD NERWOWY CZYLI MIEDZY INNYMI MOZG TO JEGO SZANSE NA PRZEZYCIE SA MALE!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Zdychaj膮 藕li ludzie - zwierz臋ta umieraj膮!

Udost臋pnij ten post

m贸j pies mia艂 takie objawy i w nocy przed sylwestrem pojechalam z nim do weterynarza, okaza艂o sie, ze to jakis wirus teraz panuje i du偶o ps贸w to 艂apie, wi臋c lepiej nie zwlekaj do rana, bo to sie mo偶e zle skonczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doriana
piesek ma 7 miesiecy jest bardzo delikatny yorkshire. Dalam mu mleko to wypil co do ostatniej kropli, bawic tez sie chcial choc nie mial sily.

Udost臋pnij ten post

Moj piesek dzis sie chyba zatrul czyms, bo wymiotowal i taki jakis jest inny, slabiutki, chwieje sie i czasem przewraca. Bardzo sie boje. O weterynarzu po mysle jutro jak sie nie poprawi. Polozylam go na poduszeczce i spi biedaczek. Mam nadzieje, ze to nic powaznego. Nie lekcewa偶 tego. U mojego zacz臋艂o si臋 od takich objaw贸w, potem by艂o coraz gorzej. A je艣li chwieje si臋 i przewraca, to by膰 mo偶e ju偶 jest odwodniony, powinien dosta膰 jak najszybciej kropl贸wk臋.

Udost臋pnij ten post

Hanan --- dok艂adnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludzkie szuje zdychaja , a zwierzeta umieraj膮!!

Udost臋pnij ten post

p贸艂 dupy zza krzaka m贸j pies mia艂 takie objawy i w nocy przed sylwestrem pojechalam z nim do weterynarza, okaza艂o sie, ze to jakis wirus teraz panuje i du偶o ps贸w to 艂apie, wi臋c lepiej nie zwlekaj do rana, bo to sie mo偶e zle skonczyc U mnie dok艂adnie tak by艂o, wirusowe zapalenie jelit, 偶o艂膮dka, plus zapalenie otrzewnej. Operacja, ale 偶yje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e.l.l.o.t
Ale przy nosowce czy parwowirozie oprocz wymiotow jest takze podwyzszona temperatura cia艂a i biegunka, takze nie straszcie dziewczyny

Udost臋pnij ten post

Je艣li wymiotowa艂 to musisz uwa偶a膰 偶eby si臋 nie odwodni艂 - daj mu pi膰. I najlepiej jed藕 gdzie艣 to weta bo je艣li ma problemy z koordynacj膮 ruchow膮 to nie jest za dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doriana
no szczepilam go, miesiac temu byl u weterynarza na operacji bo mu zabki zle rosly i wtedy byl zdrowy wszystko bylo dobrze. Chlopak mi mowi, ze go nie upilnowalam i pewnie cos zjadl w ogrodzie, moze wyjadl z miski kocie ejdzenie, ktore juz tam stalo od wczoraj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wlasnie sie dowiedzialam
ze trzeba z tym jak najszybciej jechac do lekarza bo to jaki艣 wirus teraz jest na ktory pies powinien jaki艣 zastrzyk dosta膰 ale we wczesnej fazie bo atakuje jakie艣 narzady nieodwracalnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e.l.l.o.t
zreszta kazdy sobie moze stawiac diagnoze jak膮 mu sie chce, szczegolnie ,ze nikt z nas nie widzia艂 psa na oczy i trudno stwierdzic co mu jest naprawde, jak mu sie nie poprawi to jedz do lekarza , a na forum sie nie radz, bo tu Ci i tak nikt niczego konkretnego nie powie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Doriana
temperatury wyzszej nie ma to na bank jestem pewna. A skoro wypil mleko i chcial sie bawic to chyba nie jest tak zle. A zatrul sie pewnie tym kocim jedzenkiem, a ze to delikatny piesek to teraz odreagowuje biedaczek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej to czym ty te koty karmisz
???

Udost臋pnij ten post