Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillaa26

Czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość kamillaa26

Mam 26 lat i NIGDY nie mialam faceta. Czy mozliwe,zeby dziewczyna nienajglupsza i nienajbrzydsza z pogladami na pewno nie moherowymi nie miala nigdy faceta?

Gość przystojny dzonny
Skoro ty nigdy nie mialas faceta a masz 26 lat to znaczy ze jest to mozliwe.

Gość bvde
ja mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny :)

Gość kamillaa26
Pwoinna zadac pytanie czy to NORMALNE;)

Gość mrowka_robotniczka
Skoro ty opisujesz sie jako normalna dziewczyna, masz normalne poglody i nie fiksujesz to chyba nie jest to specjalnie chore. Choc jak dla mnie to dziwne by wogole nikogo nie miec az do tego wieku. Jestes pewna: zadnych randek, pocalunkow, trzymania za reke. Doslownie nic?

Gość kamillaa26
Nie, nie polykam. Pluje cola po ludziach w pubie:P

Gość kamillaa26
Randki byly, owszem, pocalunki tez byly, ale nigdy nie bylam zakochana. Nigdy nie czulam nic do zadnego mezczyzny oprocz sympatii. Zaczynam sie zastanwiac czy ejstemw ogole zdolna do milosci

Gość Ju...
Normalne, ale smutne trochę.:)

Gość laska przecietna
chodzisz do pubów? żłopać piwsko? to masz odpowiedź. Faceci potrzebują kobiety do ruuchania, sprzątania, gotowania, zmywania, prania. Do picia mają kolegów.

Gość mrowka_robotniczka
Oj bez przesady. pub jest dla wszystkich a ja mojego meza poznalam wlasnie w pubie przy piwsku:))

Gość kamillaa26
Chodze od czasu do czasu do klubow, ale nie "zlopie" piwska do nieprzytomosci;) Gotowac umiem, zmywac i prasowac tez, ale coz to ma tutaj do rzeczy;)

Gość laska przecietna
ruuchania nie wymieniłaś - może to jest kluczowe :)

Gość kamillaa26
Nie jestem moherem tak jak juz napisalam i nie mam nic przeciwko sprawom cielesnym:P ale nie potrafie "ruchac sie" z pierwszym lepszym facetem

Gość Ju...
Powiem tak - to klątwa tego imienia. Ale jeśli się zakochasz, to pewnie tylko raz, więc mocno sie tej osoby trzymaj.:)

Gość kamila sie rucha co chwila

Gość kamillaa26
ZAwsze zylam w przekonaniu,ze spotkam kogos w kim sie zakocham. I tak czekam i czekam i nic;) Fakt,ze w liceum nie interesowalam sie w ogole chlopakami,ale taka juz bylam. Teraz chyba w koncu doroslam i wszyscy fajniejsi faceci sa chyba pozajmowani;)

Gość czy to oznacza moze
ze masz skłonności homoseksualne?

Gość Marioo
Spoko ja też mam 26 lat i nigdy nie byłem zakochany, no może raz, ale to była chyba miłość platoniczna i tylko z mojej strony, lecz mimo to nie szukam nikogo na siłę!

Gość kamillaa26
Nie, nie mam sklonnosci homoseksualnych:D

Gość nie mąć mario
ty możesz być stary i gruby, żebyś tylko miał kasę, to babę sobie znajdziesz. A co biedna dziewczyna ma zrobić? Czwarty rok mija a ja niczyja ;)

Gość mrowka_robotniczka
Moze nie trafilas jeszcze na tego wlasciwego lub masz zbyt wygorowane oczekiwania

Gość ele222
Jest to mozliwe, jezeli szukasz prawdziwej milosci Tak naprawde tylko garstka ludzi jest naprawde mocno zakochana w swoim partnerze. Wiekszosc ludzi wchodzi w zwiazki, aby nie byc samemu, bo tak wygodniej...

Gość kamillaa26
Nie mam wymagan co do wygladu. Podobaja mi sie naprawde rozni faceci. Moze moje wymagania co do cech charakteru sa wygorowane;)

Gość kamillaa26
Spotykalam sie z kilkoma facetami, ale nistety konczylo sie na 3,4 randkach, bo nie moglam. Nic do nich nie czulam i nie potrafilam sie zmusic

Gość kamillaa26
najbardziej cenie sobie pracowitość. Żeby dużo zarabiał :)

Gość Ju...
No ale przecież to normalne, że człowiek chce się zakochać. I że nie chce się być z kimś, kto się nie podoba. Ale masz, kamilko, rację - ci fajni dawno już pozajmowani.;)

Gość ele222
Ja tez dlugo bylam sama mimo iz zawsze krecilo sie wokol mnie multum facetow. NIe wszyscy byly zli, ale nie chcialam sie wiazac z kims, do kogo nic nie czuje poza sympatia. W koncu spotkalam pewnego faceta i jak tylko go zobaczylam, to wiedzialam, ze to Ten, takze glowa do gory. Nie szukaj nikogo na sile, nie wchadz w zwiazki z obawy przed samotnoscia, bo tym sposobem mozesz stracic szanse na spotkanie swojej prawdziwej milosci.

Gość Marioo
No właśnie dużo ludzi dobiera się w pary, dla jakichś korzyści(choć nie wszyscy), nie koniecznie z miłości, a jakie są efekty wystarczy poprzeglądać forum!