Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita..blądynka...21

nie lubie brunetek

Polecane posty

to nie tak że jestem rasistką czy cos, ale nie lubie brunetek, rudych tez nie ale mniej, bo zycie mnie nauczylo jakimi to one są osobami!!! no więc po pierwsze to zazdroszczą wszystkiego blądynkom, włosow, powidzenia, urody, chłopaka, bo blądynki się bardzoj podobają chłopakom, nawet film byl taki - meszczyzni wolą blądynki. Po drugie - śmierdzą. to nie moje widzimiesie, naprawde mają gesty i bardziej skondensowany, mdly pot. slyszalam rowniez ze nie golą się pod pachami, chociaz nie wiem czy to prawda. slyszalam rowniez ze mają pryszcze na pupie, chociaz na szczescie nie widzialam golego tylka zadnej ciemnej. No w kazdym razie chodzi o to że mają mniej powodzenia, statystycznie są czesciej starymi pannami, i dlatego zazdroszczą. W tych zawodówkach to one sie biją. Mnie tez czasem zaczepi albo popchnie jakaś ciemna, wiec wiem co mowie. aż kapią nienawiścią.

Gość ukzer
wy kobiety jestescie zmije .

Gość brunetka 100
ale ty masz kompleksy aż żal czytać

A najbardziej mi zazdroszcza tego ze ja w ciagu jednego wieczora potrafie przeleciec nawet dwudziestu gachow. Robie anal, oral, polykam. i zadna mi nie dorowna.

Gość a co to takiego
BLĄDYNKA??

Gość BRUNETKA 007
naucz sie pisac po polsku BLONDYNKA a nie BLąDYNKA

hmm.. jedno wiem na pewno - nie zazdroszczę co tego, co masz w głowie - blondynko :-P

Ja tam nie trace czasu na jakas glopia szkole. Wole w ten czas isc z kumpelami (tez bladynki) na miasto i podrywac fajnych kolesi.

o, juz sie odezwały jakies zawistne brunetki!! nawet podszyła sie jakas ciemna!!! ale jestescie żałosne!! wiedzialam że jak tylko napisze co o was myslę, to wam gul podskoczy ze złości i zazdrosci

I mimo to mam same piatki i szustki bo wystarcze ze zrobie nauczycielowi loda i on mi daje zaraz dobra ocene.

hahhaha - naprawdę myślisz, że ci zazdrościmy.. marna prowokacja - to, co piszę jest czystą prawdą - jestem brunetką i bardzo mi się to podoba, najpiękniejsze kobiety, które widziałam są brunetkami, zresztą podobnie faceci, to by vyło na tyle bye

a i jesze jedno wiesz dlaczego chlopaki wola blondynki? bo wiedza ze sa glupia i szybko im wskakuja do lozka i robia im lodyy za free:P

zmijaa - "robią lody za free" Rozumiem że ty robisz za pieniądze?

po co ja odpowiadam na takie głupie zaczepki, rozbawiłaś mnie, może dlatego - buziaczki słodka BLąDI

ja sie skarbie cenie i taka jak ty nie dorasta mi do piet:P

Gość farbowana brunetka
wiesz co... szkoda słów... jesteś mega tępa albo ktoś robi sobie żarty... a jeśli to nie żart to ci szczerze współczuje takiej głupoty i lekkomyślności (jeżeli wiesz co to słowo oznacza)

a i jeszce jedno jak by mimieli nawet zaplacic to by sie do konca zycia nie wyplacimy jestm za droga:P

Gość farbowana brunetka
szóstki a nie "szustki" do słownika za daleko... bliżej do męskich genitali??........ :)

Gość kobiety są rózne i tak ma być
prowokacja i tyle -czy to ma być kolejna walka między kobietami o różnych kolorach włosów , no prrrrosze przestańcie !

Gość była żona fiuta
no, no, no... pogadały sobie blondynki i brunetki :( dobrze, że jestem ruda :) A BRUNETEK NIENAWIDZĘ !!!!!!!!!

Gość co ty Ahmed możesz
wiedzieć o blondynkach, jak łechtaczki nie masz, i podniecasz się szczotką od klopa

Gość Ju...
Pewnie, że blondynki są najfajniejsze.:P:):D Co do brunetek, mam nieciekawe doświadczenia, aczkolwiek generalizować i obrażać nikogo nie mam zamiaru.:)

Gość asfdfas
jak to Ahmed nie ma łechtaczki? przeciez jest kobieta

Dlaczego blondynki nie lubią brunetek? Bo w 80% faceci mający za partnerki jasnowłose zdradzają je z brunetkami. I głupie blondynki mają z tym problemy. Przyjmijcie do wiadomości, że jesteście nijakie i wyblakłe, brunetki to kobiety z charakterem, z krwi i kości.

raczej to brunetki sa łądniejsze i bardziej sie facetom podobaja łandiejsza cera włosy a blondynki mimo ze sama mam naturalny platynowy blond to powiem ze blondynki sa do dupy:):) i z moich obserwacji i wywiadu srodowiskowego wynika ze jednak wola brunetki

Gość Ju...
Brunetki są zawistne i zazdrosne o blondynki oraz potrafia niezłe świństwa wykręcić blondynkom (sobie nawzajem zresztą też) - i dlatego my, blondynki, ich nie lubimy.:D