Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aLICJJA222

Ból promieniujący od pośladków-zbliżający się poród?

Polecane posty

Gość aLICJJA222

Dziewczyny pomóżcie, jestem w 38 tc, strasznie bolą mnie uda, ból promieniuje od pośladków, co to może być?nie mogę leżeć tak mnie boli:((do tego od tygodnia mam dużo śluzu z kreskami krwi...czy ten ból możę oznaczać poród?to moje pierwsze dziecko i niewiem czego się spodziewać...

Gość Agusiaaa84
ala całkiem mozliwe skoro to 38 tydzien ja tez tak mialam i po 5 godzinach urodzilam core

nie chce Cie straszyć, ale u mnie właśnie tak to się zaczęło:) Przez dwa dni odchodził mi czop, ktory wyglądał tak jak piszesz (śluz z niteczkami krwi) i miałam co jakis czas własnie takie bóle od krzyza przez pośladki do ud-jakby mnie prąd przechodził, a trzeciego dnia odeszły mi wody i zaczął poród:)

Gość Agusiaaa84
wiec lepiej spakuj torbe do szpitala i poinformuj partnera :) bo jak ja swojemu powiedzialm to prawie zemdlal i zaczal panikowc

Gość aLICJJA222
tak mnie boli, że nie mam siły pisać

alicja, a te bóle o których piszesz to pojawiają sie w regularnych odstępach czasu czy boli cały czas?

Gość aLICJJA222
cały czas mnie tak boli niewytrzymam nie mogę leżeć, chodzić

to może być tez od tego, że główka dziecka zaczyna bardziej naciskać na szyjke i przez to uciskać nerwy...ale jeżeli naprawdę Cię boli to może powiedz o tym lekarzowi, może coś poradzi:)

u mnie tak się zaczęło mój stwierdził ze panikuje i kazał mi sie położyć pojechałam do szpitala jak miałam skurcze co 3 min i po 20 min byłajuz Hania (cesarka niestety) jedź do szpitala!!!! i nie bój się!!! przecież na to właśnie czekałaś przez 9 miesięcy

Gość jedz natychmiast do szpitala
tutaj nikt ci nie udzieli porady, nie ryzykuj zyciem dziecka

no baderko ekspertko ty nasza i tu cie znalazła, nigdzie sie nie schowasz przede mną. A do autorki postu, myśle że skoro dajesz rade tu jeszcze pisać z nami to do porodu jeszcze kawalątek;)

Gość chyba pojechała...
bo już się nie odzywa mam nadzieję że poszło ci szybko i w miarę "bezboleśnie" odezwij się jak dojdziesz do siebie

Gość Agusiaaa84
Baderka maz przy porodzie byl dal na szczescie rade :) no i jaki dumny ze urodzila mu sie corcia ;p