Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sss...

czy ktos moglby podac mi

Polecane posty

Gość sss...

krotka formulke odnosnie przedluzania ksiazki w bibliotece. W jakiej formie nalezy sie zwracac cos w stylu " Prosze o przedluzenie mi ksiazek.. i jaki zwrot na poczatku " witam? dzien dobry? Oczywiscie przedluzenie mailem

Gość do niepomoglimi
Neich będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja Zawszedziewica, Zwracam się z uprzejmą prośbą o przedłużenie książek: (tu wymień pozycje) albowiem ich słowa ciałem się jeszcze nie stały i nie mieszkają między moimi uszami. Szczęść Boże i pozdrawiam, //tu twoja stopka

Gość sss...
eh no pytam powaznie wbrew pozorom to wazne nie wiem jesli akurat pisze o poznej porze to pisac dobry wieczor czy wogole pominac to powitanie i przejsc do prosby?

Gość do niepomoglimi
Witam - znasz taki zwrot?

Gość Bonano
Możesz pominąć, najlepiej wal prosto z mostu i udaj prostaczkę! Ej wy przedłużta mi termin na książki, bo się pochlastam żyletką! Powinni się zgodzić!;)

Kulturka w najlepsze Witam k-u-r-w-a! Chciałbym przedłużyć, niech się pani nie boi, nie penisa, tylko długość wypożyczania książek, także spoko babka, a jeśli chodzi o dowód to zaciął mi się rozporek więc nie pokażę, to co przedłuży mi czy nie? To ładne. :)

Gość Bonano
I co już wymyśliłaś, czy mamy dalej Ci pomagać?

Bo ręce opadają... książki niby czyta, a problem ma ze skleceniem jednego zdania. Witam, zwracam się z uprzejmą prośbą o przesunięcie terminu zwrotu wypożyczonej przeze mnie pozycji pt. "Sranie w banię" do dnia 6. marca 2008 r. Książka jest mi niezbędna dla moich dalszych prac ANALitycznych. Z poważaniem Kowalska Euzebia

Gość sss...
yyy, czemu "sranie w banie"?

Gość Bonano
Ło musztarda, Ty to jakaś uczona pewno jesteś! Ja bym takiej formułki w życiu nie wymyślił, powaga!