Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **Oniaaa**

Wciąż zakochana w ex!!! Buuuuu

Polecane posty

Gość **Oniaaa**

Mineło już pare miesięcy od naszego rozstania i to ja wszystko zakończyłam, ale oczywiście z winy kolesia... I co teraz robić?? On czasami napisze, czasami ja, ale może lepiej się nie odzywać... Pomóżcie!! Tym gorzej, że przez ten związek straciłąm też przyjaciele, którym kiedyś dla mnie był... Heh....

Gość gaz paraliżujący
to kochasz go czy nie?

Gość gaz paraliżujący
a czy zakonczyliscie to w kłutni czy na spokojnie???-bardzo wazne w tej kwestii

Gość **Oniaaa**
No tak kocham go... Zakończylismy to w kłótni, ale później spokojnie rozmawialiśmy i teraz od czasu do czasu odezwiemy sie do siebie...

Gość sok z pomidora
zerwij kontatkt, wtedy najłatwiej a jak poznasz kolejnego to zobaczysz wady ex i sie bedziesz sobie dziwic ze bylas w takim stanie jakim jestes teraz , bo nie było warto

Gość gaz paraliżujący
jesli w klutni to inna sprawa bo konflikty musza byc w zwiazku kazdym inaczej bylby zaklamany cos byloby nie tak, jesli na spokojnie sie dochodzi do takiego wniosku to znaczy ze to jest przemyslane

Gość gaz paraliżujący
wiec jesli to przez klutnie to jak juz wspominalem nie jest to w pelni przemyslana decyzja

Gość **Oniaaa**
Ale tu chodzi o to, ze ja dobrze wiem jakie on ma wady i że ma ich mnóstwo, ale to nie zmienia moich uczuć.. Poznaałm wielu nowych kolesi,ael do żadnego jeszcze nie czułam tego co do niego, a mineło juz sporo czasu...

Gość **Oniaaa**
gaz paraliżujący Masz rację, ale ja nie moge być z nim, jest tyle powodów... Wiec co robić, jak żyć, jak zapomniec... Co robić?!!! Mam 16 lat, wiem, ze dla niektórych to pewnei bardzo mało i bedą pisać, ze nie potrafie jeszcze kochac,a el wierzcie potrafie!!!

Gość **Oniaaa**
A On 18...

Gość gość
rT8Os2cg34t5HsoKuTfQ9W7C