Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana19

Petting

Polecane posty

Gość zainteresowana19

Mam faceta z którym delikatnie mówiąc nie spieszymy się do łóżka (najpierw chcemy naprawdę dobrze poznać swoje ciała) .Mój facet zaproponował mi petting (mimo 19 lat jestem jeszcze dziewicą). W jaki sposób pobudzacie swoich partnerów podczas pettingu? Macie jakieś sprawdzone sposoby? :)

Gość bąkała
polecam wibratory z kolcami, kajdanki i gaszenie prtów na czole, przednia zabawa polecam

Gość zainteresowana19
oj, proszę o normalne odpowiedzi a nie wygłupy:(

Gość bąkała
no dobrze- przy tym tez trza uwazac bo moja kolezanka ktora jest ginekologiem przyjmowala juz dziewczeta w ciazy od tzw. zabawy, a po drogie to zmniejsza to apetyt na normalny seks

Gość zainteresowana19
wiem że też można zajść ale biorę pigułki, więc ryzyko jest niewielkie. po prostu chcemy powoli dochodzić do normalnego seksu

Gość bąkała
ale to bardzo szybko przeradza się w naług i to bardzo szybko, z normalnym seksem tak nie jest

skoro petting to reka i po klopocie a jak masz ochote to uzyj ust

Gość to krok od pełnego stosunku
taka technika perswazji nazywa się "techniką małych kroków". Twój chłopak proponuje Ci petting. to mały krok do przodu. stosunek będzie kolejnym. jeśli nie jesteś jeszcze gotowa do tego by utracić dziewictwo z nim, to na petting też się nie decyduj. jesli jednak jesteś pewna, że chcesz pełnego stosunku, ale trochę się jeszcze boisz, to petting może być takim "oswajaniem się" z ciałem kochanka.

w sumie to nie odpowiedziałam na pytanie. nie bój się. on Cię wszystkiego nauczy. tylko nie obawiaj się pytać.

i nie bój się też mówić co Tobie sprawia przyjemność. nigdy nie udawaj, że jest fajnie, jeśli nie jest.