Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bylam.Fajna

Dziki seks czy delikatna miłość?

Polecane posty

Powiedzcie mi jak to jest, że nigdy nie miałam ochoty na romantyczny seks? Niby lubię jak facet jest czuły, troskliwy, przynosi kwiaty, ale w łóżku lubię czuć jego agresję ;) Wy też tak macie???

Gość buhahaha
mysle ze potrzebny ci jest do zabawy wielki kolczasty wibrator

A tam wibrator... Mój men mi wystarcza :) Ciekawi mnie tylko zdanie Pań, bo wszędzie w każdym filmie, harlekinie itp widzimy stereotyp idealnego seksu: blask świec, wino, on czuły i delikatny... A mnie to w ogóle nie kręci, to skąd się biorą takie pomysły?

Gość Ja mam ochote
bez sensu! bo po kolacji trzeba pozmywać, swiece wprowadzaja nastrój krypty i wpadam w doła

Gość Ja mam ochote
A jak sobie to wyobrażasz w harlekinie: "Spojrzał jej w oczy, chwycił za szmaty i rzucił nią o ścianę. Mocniej - krzyczała..." Chyba odkryłyśmy niszę rynkową, wydamy serię harlekinów SM:)

Gość co wy dajecie
oj ja tez wole mocniej, szybciej i w ogole dzikosc:P czasami chcemy wolno i delikatnie, a czasami robimy to jakby chodzilo tylko o seks:) ja w ogole wole jak przez kilka godzin tylek mnie boli z ''bolu'', wtedy jest ok:P

Gość sluzbistka
ja lubie mix - wstepy bulke przez bibulke, a potem dzikie zadze..:D

Gość kazdy ma to co lubi
ja uwielbiam ostro, ale czasem kochamy sie tez delikatnie - to zalezy od nastroju, ochoty itd. Kocham kiedy np. robie cos w kuchni a on podchodzi od tylu, wplata reke w moje wlosy i odchyla mi glowe a na szyi czuje jego jezyk, kilka szybkich pocalunkow, zdzera ze mnie ubranie, podnosi mnie do gory sadza na blacie i wchodzi ....mmmm

Gość ciekawygo
Uważaj żeby nie posadził Cię na piecu!bo bedzie GORĄCO!!!

Gość ciekawygo
a tak wogóle to dlaczego byłam fajna już nie jesteś?

dziki lepszy:D:P dla mnie troche nudny jest taki wolny, delikatny:P wydaje mi sie ze on jest troche bez emocji:P

Gość ciekawygo
no przynajmniej jedna ,która jest a nie była fajna!

Gość laskanebeska
uff czyli nie tylko ja tak mam :)

Gość kazdy ma to co lubi
na piecy mnie nie posadzi bo pieca nie mamy :P ale pomysl z kuchnia z tzw wysepka byl genialny ;):D polecam :P

Gość ciekawygo
hmmm maże być otwarta zmywarka....co za oszczędność wody....i piczka czysta

Gość TYLKO DZIKI SEX
NAJGORSZY MEN DLA MNIE TO ...

Gość TYLKO DZIKI SEX
MILY PAN

Gość TYLKO DZIKI SEX
...

Trudno odpowiedzieć… zależe od nastroju.. nie raz leniwie, rano, lekki ruchy.. ale i tak pasją przyjmie górę i rytm oszaleją! Kwestia dla mnie jest bardziej na miejscu jeśli chodzi o gry wstępny. Mogą być dziki, ostry jak i bardziej subtelne.. Jest tyle oblicze seksu.. i wyobrażni..

Nie ma mnie ledwo pół dnia, a już spekulacje na temat mojej fajności :) ciekawygo-> po prostu kiedyś byłam fajniejsza i tyle :) starość nie radość :P Ciekawi mnie czy jest kobieta, która nie lubi ostrego seksu... Ja nie znam :) kazdy ma to co lubi-> a co się dzieje na pralce :P

Gość gość
Ja jestem artystką... co prawda mam już 27 lat.... jak byłam nastolatką miałam mało przyjaciół bo byłam nieśmiała, raczej typ samotnika, no i miałam własny styl (luźne ubrania, kolorowe szorty, na dodatek byłam dośc płaska) ale przez gęsta blond grzywke mało osób widziało moje piękne, duże, zielone oczy :) na dodatek moja fryzura należała do rzadkości... trzy dredy z tyłu dołu głowy... reszta spięta w luźny kok albo wysoki... Wracając do tematu... ja nie lubie wyuzdanego seksu... nie mam faceta, mieszkam na wsi, w dużym domu po rodzicach, sama. Jestem szczęśliwa z moją hodowlą szynszyli i pracownią artysyczną.

Gość kdncjdwdwj konwalia
jedno z drugim jednocześnie. żeby seks był dziki ale jednocześnie bym czuła jego czułość.