Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan michał

kocham trzy kobiety

Polecane posty

Gość pan michał

Kocham trzy kobiety Agnieszka, Sylwia i Beata. Dostałem trzy walentynki :) One o sobie nie wiedzą, a ja już nie daję rady i nie umiem wybrać kobiety na resztę życia. Mam 36 lat. Każdą kocham bardzo, czym się kierować? :o

Gość pan michał
Kocham wszystkie, każda dostała też ode mnie walentynkę :) Każda jest inna jeśli chodzi o seks. chciałbym z trzech poskładać jedną, ale jak? :o

Racja nie można jednocześnie prawdziwym uczuciem darzyć kilku osób... Może jeszcze jestem młody i dużo życia przede mną ale to akurat nawet ja wiem...

Gość pan michał
nastolatkom dziękuję :( A. to mężatka. S. to rozwódka. B. też rozwódka.

Gość pan michał
tak, tylko że A. urodziła dziecko, moje dziecko i ten jej mąż myśli że to jego :o

szykuje sie wielozenstwo.... nie myla ci sie imiona ;) a niby dojrzaly facet ps. prosze starszego 👄

Gość milka2306
OJ FACET! ZABRNOŁEŚ CHYBA ZA DALEKO. BĘDZIE CIĘŻKO TO WSZYSTKO WYPROSTOWAĆ! POWODZENIA

Gość pan michał
Bo ma dwa lata, i wyglada jak ja :) A imiona mi się nie mylą, nawet w łóżku. Nie wiem jednak, co dalej. co postanowić, ogromnie kocham każdą z tych kobiet.

Gość milka2306
Musisz z tym oszustwem skończyć i ułożyć sobie życie na nowo, a najlepiej całkiem z kimś innym! Wyznaj prawde - nawet jeśli miałoby to boleć. Nie można tak żyć...

Gość pan michał
jak? poznać następną kobietę? :o nie chcę już, one pięknie się uzupełniają w łóżku, każda daje mi coś innego, ale już więcej nie chcę.

A ja kocham trzech facetów. Marka, Maćka i Fiodora. Panowie wiedzą o sobie i dobrze się dogadują. czasem wykorzystują swoją wyższość nad Fiodorem. Nie muszę dokonywać wyborów. Poznaj panie ze sobą, może wam też sie uda! życzę powodzenia!

Jedyna nadzieja w tym, że one wreszcie się ockną i po kłopocie:) A Ty będziesz musiał szukac następnej:P

Gość milka2306
Cały czas mówisz o łóżku! Czy to jest w życiu najważniejsze? Najważniejsze to szacunek, wierność i szczerość dla drugiej osoby! To co może cię łączyć z nią do końca życia! Przecierz ty oszukujesz sam siebie, a co z twoim sumieniem, jeszcze jest??? Z tego co piszesz to trwa to już dość długo skoro jest nawet dziecko!???

Gość rydzyk-fizyk
...o łóżku, o łóżku. A oczym ma mówić? O kredensie???

Gość pan michał
nie mogę ich poznać ze sobą, bo są w różnym wieku. bardzo różnym :o a o łóżku mówię, bo każda jest cudowna, i inaczej przeżywa rozkosz. :)

Gość milka2306
tak to jest jak ktoś kieruje się dupą........... a co jedna kobieta nie wystarczy! tylko zaraz trzy!!!!!!! Zycze powodzenia!

Gość rydzyk-fizyk
Napisz w jakim sa wieku. Już bez przyporządkowywania imion. Za dużo informacji. Podaj tylko liczby. To dość ciekawe.

Gość pan michał
a ostatnio sie zakochalem w Henku, ale nie dostalem od niego walentynki niestety...

Gość pan michał
milka, no nie wystarcza :( czemu S. mogę się spuszczać do buzi bez żadnych oporów, a A. już nie, co najwyżej do pupy. B. z kolei ma cudowne wytryski, które uwielbiam. sam już nie wiem, co robić :o

Gość pan michał
Heniek ma ok.50lat i jest listonoszem

Gość pan michał
36 to tyle co ja, potem 38 i 26

Gość rydzyk-fizyk
A co w takim razie robi Heniek? Chyba nie jesteści ten-tego... jakoś szczególnie związani?

Gość rydzyk-fizyk
Aaaaa... czyli dwie młodsze. Fajnie.

Gość pan michał
Heniek ma ladne wasy i to tak fajnie laskoczy...