Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatek

chociaż może odpowiedzcie jaki wiek jest odpowiedni...

Polecane posty

Wiele z was sobie szydzi z osób w młodocianym wieku które piszą tutaj posty o swoim pierwszym razie... Wiec pytam się was... kiedy przeżyliście swój pierwszy raz że tak naśmiewacie się z młodzieży? Jeśli tego jeszcze nie zrobiliście to chociaż może odpowiedzcie jaki wiek jest odpowiedni... Niektóre wasze posty są naprawdę żałosne a ja jestem szczery do bólu i nie będę tego ukrywał... nie podobają mi się odpowiedzi typu - dziecko wyśmiewające się ze wszystkich wokół... już to pisałem jak się coś wam nie podoba alt + f4 a nie szydzicie sobie z innych...

Gość MajkeloJ
Hehe młody desperat widze kolejny post juz o 1 selsie...a zjedz se na recznym :D tez fajnie :)

Heh takie samotne zabawy już dawno przestały zadowalać... człowiek szuka nowych przygód nowych doznań... :P

Gość sluzbistka
skoro o to pytasz, to znaczy ze jeszcze nie jestes gotowy :P

Gotowy... też mi coś... gotowy to już dawno jestem pytam się tylko o wasze zdanie bo skoro tak śmiejecie się z młodzieży na forum to chciałbym usłyszeć jaki według was wiek jest odpowiedni...

Gość sluzbistka
no, no..nie irytuj sie tak mlodziencze. Skoro chcesz to zrobic na sportowo to droga wolna. Po co nas pytasz o zdanie?

Gość Ja myślę że na pewno
jeśli znajdziesz sobie dziewczynę, pokochacie się naprawdę, pobędziecie ze sobą min. 3 miesiące, to możecie spróbować. Nie zależnie od wieku. :))

To nie kwestia wieku, tylko stan ducha. a jesli Was nudza zabawe ręczne w wieku 15 lat.. no co to będzie póżnie. Wybacz, ale czy nie lepiej oddać cnotę komu który się kocha, czy przelotną miłośc czy z dłuszym stażu w tym nie wnikam, ale z uczuciami? Zamiast traktować tej sfery jako sport, wyścig, zaliczenia?...