Sto tysięcy złotych tak 3 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, adeIajda napisał: Chyba na łeb upadłeś. A widzisz jakoms co zaprzecza i pisze z wykrzyknikami że lubi tylko vanilie bo ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sto tysięcy złotych tak 3 Napisano 4 godziny temu Był kiedyś taki program w tv i tam laska plakala do typa że zlapal byś mnie kiedyś mocno za włosy zerznol porzadnie zebym poczula że jestem z facetem a nie pízdom One to majom w gadzim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 1 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Sto tysięcy złotych tak napisał: Jej siostra była fajniejsze to byliśmy na randce nad morzem w deszczu mitoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sto tysięcy złotych tak 3 Napisano 4 godziny temu Idę pohebluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 1 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, adeIajda napisał: Chyba na łeb upadłeś. piszesz do 40 letniego prawiczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 54 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Jeśli ty chcesz, żeby na każde skinienie kobieta była gotowa do sprzątania, gotowania, seksu i obciągania, to może trafi ci się jakaś ukrainka, russkaja albo jakaś zahukana skośnooka, co cie zechce za polskie obywatelstwo, a po ślubie cię wykończy i przejmie twój kwadrat. Żadna normalna Polka nie zgodzi się na takie wymagania, chyba że uda ci się skołować jakąś alkoholiczkę albo upośledzoną i to raczej na krótko. I nie, kobiety nie lubią kiedy się je bije i poniża, ode mnie dostałbyś po mordzie na odlew, a jakbyś próbował do czegoś zmuszać, to są od tego organy ścigania. To tak w odpowiedzi na pytanie, czy kobiety wolą wanilię. I domyślam się, który stary bałwan prowadzi w tej chwili projekt pt. leżak. Edytowano 3 godziny temu przez Ffxc1_5yih 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konus93 4 Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, Kubuntu napisał: Oczywiście w końcu mało kto kolekcjonuje goowno niespuszczone w kiblu i szczochy w szklankach Za to Ty kolekcjonujesz gowna na parapecie i szczochy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 54 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Konus93 napisał: Za to Ty kolekcjonujesz gowna na parapecie i szczochy On podobno jest też chodzącą hodowlą owsików. Edytowano 3 godziny temu przez Ffxc1_5yih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adeIajda 0 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Sto tysięcy złotych tak napisał: A widzisz jakoms co zaprzecza i pisze z wykrzyknikami że lubi tylko vanilie bo ja nie No to masz już 2 (pośród tych kilku osób co są teraz na forum), które zaprzeczają. Także tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach