Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajko_latające

Moja dziewczyna którą bardzo kocham wspomina czasami swojego byłego chłopaka

Polecane posty

Gość jajko_latające

Moja dziewczyna którą bardzo kocham wspomina czasami swojego byłego chłopaka ...przykro mi wtedy ...co zrobić żeby przestała raz na zawsze go wspominać?

Gość u la la la aj low ju bejbe
przejdzie jej uwierz! to normalne ja sama tak mialam i moje koleżanki też. musisz to znieść - kochasz ją. poza tym jesteś jej teraz potrzebny. jeśli bedziesz ją wspierał i dasz jej oparcie na twoim silnym ramieniu oraz zrobisz wszystko by o tamtym zapomniala i nie mogla bez ciebie żyć (a nie bez niego) to ona ciebie pokocha i szybko oleje tamtego cepa :) trzymam kciuki zeby nastapilo to jak najpredzej! a to jej minie :)

zdradza cię z nim i boi ci się powiedzieć to wprost🖐️

Gość taki los frajera
są chłopaki co sie bawią i zaliczaja panienki a one później za nimi tęsknią i sa takie ciapy jak ty które się z nimi żenia i je utrzymują

skoro Cie to boli to jej to powiedz, ona pewnie nie chcialaby zebys Ty zaczal wspominac swoją byłą....

Gość jajko_latające
ona pewnie nie chciałaby żebym wspominał byłą tylko że nie było żadnej "byłej" ...ona jest pierwszą i jedyną kobietą w której sie zakochałem ..i wiem że bedę ją kochał do końca życia

Gość andzia pandzia
ja tez tak mam tylko ze ja jestem dziewczyna, a chlopak niby ma wielki zal do swojej bylej a wpsomina ja czesto, a czasami mi wyjezdza z tekstme ze jego byla miala to takie a ja mam takie (ad wygladu)..krew mnie zalewa wtedy..a razem juz jestesmy 13mc.. jest ciut lepiej niz na poczatku bo go po ktoryms tekscie z serii porownywan ostro ochrzanilam wieczyskalam tyle ze sie stara pilnowac:/

Gość jajko_latające
...i dzis znowu:((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość Magdalencjusz Hertel
to ze go wspominam nie zmienia faktu ze CIEBIE i tylko CIEBIE kocham... tak mi zle gdy widze TWOJE smutne oczy...jak bezwiednie, bez zycia lezysz na mnie...pluszaczku kochany... jestrs CALYM moim swiatem...:*************************************************************************************************************************************************

Zależy, jak często wspomina swojego byłego, w jakim tonie o nim opowiada i po co to robi... Jeśli porównuje cię ze swoim byłym, to poważnie z nią pogadaj i powiedz wprost, ze nie zgadzasz się na takie traktowanie. Niech się zdecyduje: albo jest z tobą albo niech wraca do byłego... To powinno nią trochę potrząsnąć. Wiadomo, ze z czasem idealizuje się byłego. Pamięta się o jego zaletach ale już zapomina o wadach i przyczynach z nim rozstania... W żadnym wypadku nie pozwól jej na porównania... Jeśli natomiast czasem sie jej wyrwie jakaś uwaga o byłym i nie jest ona podbarwiona np porównaniami (np zdarza sie jej czasem pomyśleć, jak wygląda teraz zycie tego faceta albo jak wyglądał ich związek), to weź poprawkę na to, ze wprawdzie ona jest twoja pierwszą kobietą ale dla niej ty nie jestes pierwszy... Może wcale ona nie tęsknić do tego faceta, nie myśleć o nim codziennie... Związek z nim był jednak fragmentem (pewnie dość istotnym) jej życia. Nie sądzisz, ze to by było bardziej niepokojące, gdyby o swoim byłym nie chciała ona NIGDY z tobą rozmawiać albo mówiła o nim tylko negatywnie? Wnienajlepszymświetle to by ja stawiało...

Gość jajko_latające
to ze go wspominasz nie zmienia faktu że ja CIE kocham ...ale mnir to rani najbardziej na śweicie... i im wiecejczasu mija tym boli mocniej ...a w ostatnim czasie wspominasz go CZĘSTO! ..DLACZEGO POPROSTU NIE MOŻESZ Z NIM ZERWAĆ KONTKTU RAZ NA ZAWSZE? ..DLACEGO NIE ZMINISZ NUMERU ŻEBY NIE DOSTAWAĆ OD NIEGO TYCH SMSOW? ..MOZE CHCESZ JE DOSTAWAC?

Gość jajko_latające
...sama mówisz że wspominasz go wtedy gdy dostajesz od niego smsy.. wiec DLACZEGO POZWALASZ NA TO ŻEBY ONE DO CIEBIE PRZEZ TEN CAŁY CZAS DOCHODZIŁY..?

Gość Dziewczyna jajka_latającego
oj BO TO WSZYTSKO NIE TAK... mój skarb przedstawił Wam tylko jedną stronę medalu. Byłam z Ex 6 lat, bywało i pięknie i tragicznie. Zakończyłam ten związek bo tego chciałam, bo miałam dość zycia w ciągłej huśtawce. Mój obecny chłopak pojawił się nagle w moim zyciu, przyspieszył zakończenie starego związku. Kiedy przestałam być z pierwszym, zaczełam być z obecnym. Czasami po prostu dostaje oczopląsu umysłowego, bo nie miałam tego czasu SAMOTNOSCI. ten czas, który jest tak potrzebny na poukładanie sobie własnych myśli, własnych spostrzeżeń. z jednego związku weszłam natychmiast w drugi. Czy to jest naprawde takie dziwne, że czasem wspominam byłego? fakt jest faktem, że bardzo mni zranił, ale przecież przezyłam z nim mnóstwo czasu. Nie da się tak natychmiast na zawołanie zapomniec, wymazać, wykreslić. Obecny facet rozumiem, że jest zły, rozgoryczony, że najchętniej chcialby aym nie miała żadnej przeszłości. A ja nie mam siły ciągle udowadniać mu i przekonywavc go, że to iż myślę CZASEM o byłym nie zmienia faktu, że tylko OBECNEGO kocham. a kocham go naprawde. i nie wyobrażam sobie zycia bez niego. ..

Gość jajka_latającego
zmień numer telefonu... zerwij z nim kontakt bo tobsie nigdy nie skończy

Gość jhjkhjhlllkllkjh
?

Dziewczyna jajka_latającego >>> to ze myslisz o bylym to naturalne ale to ze wspominasz o nim przy obecnym to juz nietakt i totalna porazka :O heh i jeszcze te sms'y.... jestes emocjonalnie niestabilna i na nic tu twoje "Kocham Cie" skoro twoje zachowanie swiadczy o czyms innym

Gość makdksoek
Związałeś się z dziwką, to masz za swoje. Sam sobie wybrałeś taki los. Zmartwię cie: skoro ciągle go wspomina, to pewnie jej bylo z nim dobrze, a ty jesteś cienias i mu nie dorastzasz do pięt. Takie życie, chłopaku.

Gość adammmmmmmmm
co za dziecinada, ta laska to chyba w ten sposob sie dowartosciowuje...zenujaca jest i tyle jak juz ktos wczesniej napisal z jej strony to nietakt i swiadczy to jedynie o jej polinteligenctwie xP

Gość adammmmmmmmm
a ty jajko latajace jestes zwykly cieniak ...nie masz szacunku do samego siebie ..to tyle ode mnie

Gość jajko_latające
co powinienem jej powiedziec?????????????????

Gość adammmmmmmmm
co masz jej powioedziec...jeszcze sie pytasz, zadnych wnioskow nie wyciagnoles..lol....po prostu ma zamknac jadaczke i go nie wspominac bo inaczej fruuuuu...;] pzdr.

Gość a wg mnie to moze znaczyc
ze poprzedni chlopak byl sensowny, co tylko o twojej dziewczynie dobrze swiadczy ( nie wiazala sie z chamem) . Przeciez moga byc w przyjazni, to normalne. Mozesz powiedzic jej wprost spokojnie ,ze jest ci przykro, gdy go wspomina przy tobie. Jak rozsadna, to wezmie do serca