Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralinka1221

dlaczego ja?.Pomóżcie

Polecane posty

Gość pralinka1221

mam taki problem -i już nie wiem co mam z nim zrobić dlatego chciałabym usłyszeć coś od osob ktore mają podobnie albo znaja kogos ktora ma tak albo uslyszec opinie wszytskich ktorzy moze to rozumieja wyobrazają sobie i zinterpretują będę bardzo wdzięczna od pewnego czasu zauwazylam że mężczyżni no ja mam 22 lata oni mniej więcej tyle samo troche starsi dziwnie m,nie traktują komplementują smsy wysylaja tresci np.co slychac u najpiekniejszej dziewczyny na wydziale "jesli Cię nie poznam to stracę coś czego nie da się odzyskac-to np z gg >jeden kolega jak ze mną rozmwia to tez cos mu si wtracic typu:od razu wiedzialam ze to nie Twoj brat nie jest taki ladny cos w tym stylu ten sam np pisze dziwię się ze jeszce miss nie zostalas na gg ja mu piszę zartujesz albo pisze no kiedys bylas ladna teraz jestes piekna na sylwestra inny zaprasza ,slodzi ,inny zapraszam na KAWĘ ,jakbys chciala porozmwiac,traktuj mnie jak przyjaciela no ale jak maialm dola w Wigilię i on z zyczeniami oczywisci wtarcajac jaka ja ladna jestem to mi sie niedobrze zrobilo zalamalam sie po prosu napsialam mu na gg czy Ty w ogole mi lubisz?po co chciales sie ze mna spotkac bo maialam problemy i dodatkowo czulam sie przybita a on mi pisze esli Cię nie poznam to stracę coś czego nie da odzykac ja mowię o koleznestwie bo moze moglas moje nagle zainteresowanie odebrac jako teksciki na podryw sposob na dziewczynę ,chcialem po prostu pogadac -i tu jest problem o co chodzi dlaczego wszyscy widzą we mnieprzyjaciolkę , w ogole dziwne to dla mnie powiem szcerze zawsze mialam problemy z nawiazywaniem konatktu z chlopakami -b.dobrze sie uczylam,sprawiam wrazenie w ogole bardzo staonowanej rozsadnej i inteligentnej dziewvczyny moze niedpostepnej jestem wysoka szcupla zgrabna wygladam normalnie ,nie jakas wystojona wymalowana,przesadnie zadbana moze wygladam na niesmiala,wstydliwa sstudiuuję na kierunku na ktorym dziewczyny przewazaja jestem sama z wyboru ?nie raczej z zamkniecia z tego co przeszlam wczesniej i wlasnie z tego jak mam-co Wam wyzej opisalam przepraszam ze piszę tak chaotycznie dlatego chcialabym sie dowiedziec :co ze mna jest nie tak? o co chodzi ?po co Ci ludzie mi slodza? chca mnie wykorzystac bo pomog.ę im w przyszlosci z racji mojego zawodu a ze jestem mila i zyczliwa to latwo mnie omamicCi chlopcy nie są typem jakiegos macho ,normalni inteligentni bym powiedziala bo w sumie nie wiem co mam o nich pisac moj stan powstal na skutek tego ze jak ja slyszę ze moja koleznaka z liceum spotakalm ja w autobusie ma nowego chlopaka to mi sie niedobrze robi przepraszam ze to piszę ale poczulam sie strasznie ledwo zerwala z jednym juz ma innego -a naprawdę mimo ze ja nie uwazam sie za ladna wydaje mi sie ze ona teoretycznie powinna miec wieksze problemy ze znalezieniem chlopaka czuje sie jakbym byla jaks wykleta poznaje chlopakow oni biora np numer te- to tez nie tak ze ja daję wszytskim albo daję z mysla o zlapaniu faceta -nie interesuja mnie takie rzeczy l bo chca miec przyajciolkę o co chodzi?nie wiedzialam ze faceci uwilbaia miec przyjaciolki albo mi slodzą bo jwygladam na niedowartosciowana ?koleznaka mi mowi :fajna z Ciebie laska kazdy facet Ci to powie nawet moj brat sie za Toba slini czy ja się nadaję na przyjacilkę ale czemu?to jaks nowa moda?dlaczego ja mam taki problem mimo ze nie brakuje mi nic ,nie jestem niemila czasem jest mi tak smutno ..........................bo boje się ze zawsze tak bedzie ze jak kogos poznam to bedzie moim przyjacielem,kumplem zapraszajacym na kawę ,silownię boję się z będę sama z racji tej postaci rzeczy ..............co ze mną jest nie tak.......... slyszalam tekst od chloapka ze jestem niesmaial-wstydliwa juz dwa razy ja nie rozumiem o co chodzi ...........dla mnie dostanie sie na prestizowy kierunek na prestizowej uczelni jest 1000000000000000 prostsze niz poznanie kogos-posiadanie chlopakadlaczego oni to robią?co myslą faceci ,ja przyznam się szcerze nigdy nie potrafilam ich zrozumiec,nie znam się po prostu bo mam jak moze uwazja mnie za brzydką bo latwo slodzic brzydkiej i latwo ja zdobyc jej zaufanie dla osiagniecia jakis korzycis ze znajomoscii ze mną pomozciei nie odbirajcie tego jako probę uzalania sie nad soba twardo stapam po ziemi nie mam komu o tym powiedziec bo wrecz mi glupio ...............................

Gość nie chce mi się tego czytać

Gość dfgddfgfdg
A komu by się chciało ;)

Gość mi tez

Gość jak to zwykle bywa
przeca tego się nie da czytać bo to interpunkcji nie ma :O

Gość pralinka1221
i lubię masować swoje piersi, gdy robię pranie :)

Gość strasznie
się to czyta...nawet nie doczytałam tego do końca więc nie wiem o co chodzi..weż to napisz po polskiemu..:P:P:P:P

Gość stosuj coś takiego
jak PRZECINKI !!! KROPKI !!! to może ktoś to przeczyta :O

Gość pralinka1221
ale ja nie wiem jak stawiac przecinki i kropki bo mam dopiero 13 latek

Gość IGORR
ale chore wywody. a ile masz lat babo? 15???

Gość poiyhyvi
Po co drugi raz zakładasz ten topik o takiej samej treści? Hęę? Tylko zaśmiecasz!!!!

Gość pralinka1221
Bo nie czytacie i nie rozumiecie mnie a ja was tak ładnie proszę

Gość O co takie halo
ale nudy 😭

Gość pralinka1221
Lubię smarować się musztardą gdy oglądam Na wspólnej :)

Gość pralinka1221
Mam taki problem -i już nie wiem co mam z nim zrobić dlatego chciałabym usłyszeć coś od osob ,ktore mają podobnie albo znaja kogos, kto ma tak albo uslyszec opinie wszystkich, ktorzy moze to rozumieja ,wyobrazają sobie i zinterpretują.Będę bardzo wdzięczna. Od pewnego czasu zauwazylam że mężczyżni no ja mam 22 lata oni mniej więcej tyle samo i i trochę starsi dziwnie mnie traktują- komplementują, smsy wysylaja tresci np.co slychac u najpiekniejszej dziewczyny na wydziale "jesli Cię nie poznam to stracę coś czego nie da się odzyskac-to np z gg >jeden kolega jak ze mną rozmawia to tez cos mu si wtracic typu d razu wiedzialem ze to nie Twoj brat- nie jest taki ladny, cos w tym stylu ,ten sam np pisze” dziwię się ze jeszcze miss nie zostałaś” na gg, ja mu piszę: zartujesz, albo on pisze” no kiedys bylas ladna teraz jestes piekna”, na sylwestra inny zaprasza ,slodzi ,inny zaprasza na KAWĘ ,”jakbys chciala porozmwiac,traktuj mnie jak przyjaciela” no ale jak mialam dola w Wigilię i on z zyczeniami zadzwonil- oczywiscie wtarcajac jaka ja ladna jestem ,to mi sie niedobrze zrobilo .Zalamalam sie po prostu napisalam mu na gg czy Ty w ogole mnie lubisz?po co chciales sie ze mna spotkac? Napisałam to bo mialam problemy i dodatkowo czulam sie przybita a on mi pisze „jesli Cię nie poznam to stracę coś czego nie da odzykac, ja mowię o koleznestwie ,bo moze moglas moje nagle zainteresowanie odebrac jako teksciki na podryw sposob na dziewczynę ,chcialem po prostu pogadac” -i tu jest problem o co chodzi? dlaczego wszyscy widzą we mnie przyjaciolkę ?, w ogole dziwne to dla mnie powiem szczerze zawsze mialam problemy z nawiazywaniem konatktu z chlopakami -b.dobrze sie uczylam,sprawiam wrazenie w ogole bardzo staonowanej rozsadnej i inteligentnej dziewvczyny moze niedpostepnej jestem wysoka szcupla zgrabna –nie chwalę się pisze jak jest ,co mam pisa ć,wygladam normalnie ,nie jakas wystrojona, wymalowana,przesadnie zadbana moze wygladam na niesmiala,wstydliwa studiuję na kierunku, na ktorym dziewczyny przewazaja jestem sama z wyboru?nie, raczej z zamkniecia ,z tego co przeszlam wczesniej i wlasnie z tego jak mam-co Wam wyzej opisałam, przepraszam ze piszę tak chaotycznie dlatego chcialabym sie dowiedziec :co ze mna jest nie tak? o co chodzi ?po co Ci ludzie mi slodza? chca mnie wykorzystac ,bo pomog.ę im w przyszlosci z racji mojego zawodu a ,ze jestem mila i zyczliwa to latwo mnie omamicCi chlopcy nie są typem jakiegos macho ,normalni inteligentni bym powiedziala bo w sumie nie wiem co mam o nich pisac. Moj stan powstal na skutek tego ,ze jak ja slyszę ,ze moja koleznaka z liceum ,ktorą spotakalam w autobusie ma nowego chlopaka to mi sie niedobrze robi przepraszam, ze to piszę, ale poczulam sie strasznie ,ledwo zerwala z jednym juz ma innego -a naprawdę mimo, ze ja nie uwazam sie za ladna- wydaje mi sie ze ona teoretycznie powinna miec wieksze problemy ze znalezieniem chlopaka czuję sie jakbym byla jaks wykleta poznaje chlopakow oni biora np numer telefonu- to tez nie tak, ze ja daję wszytskim albo daję z mysla o zlapaniu faceta -nie interesuja mnie takie rzeczy Po co?bo chca miec przyajciolkę o co chodzi?nie wiedzialam ze faceci uwielbiaja miec przyjaciolki albo mi slodzą bo wygladam na niedowartosciowana ?kolezanka mi mowi :fajna z Ciebie laska kazdy facet Ci to powie nawet moj brat sie za Toba slini?slini i co ?pewnie chciałby żebym była jego przyjaciolka -kolezanką jakas nowa moda?dlaczego ja mam taki problem mimo ze nie brakuje mi nic ,nie jestem niemila czasem jest mi tak smutno ..........................bo boje się ze zawsze tak bedzie ze jak kogos poznam to bedzie moim przyjacielem,kumplem zapraszajacym na kawę ,silownię boję się z będę sama z racji tej postaci rzeczy ..............co ze mną jest nie tak.......... slyszalam tekst od chloapka ze jestem niesmiala-wstydliwa juz dwa razy,ale to takie wrazenie bardziej niż jest w rzeczywistości choc i z tym wrażeniem bym nie przesadzała, ja nie rozumiem o co chodzi ...........dla mnie dostanie sie na prestizowy kierunek na prestizowej uczelni jest 1000000000000000 prostsze niz poznanie kogos-posiadanie chlopakadlaczego oni to robią?co myslą faceci ,ja przyznam się szcerze nigdy nie potrafilam ich zrozumiec,nie znam się po prostu, moze uwazaja mnie za brzydką bo latwo slodzic brzydkiej i latwo zdobyc jej zaufanie dla osiagniecia jakis korzyści ze znajomosci ze mną, Pomóżcie nie odbeirajcie tego jako probę uzalania sie nad soba twardo stapam po ziemi nie mam komu o tym powiedziec bo wrecz mi glupio ...............................

Gość pralinka1221
poprawilam ,nie mam 13latek:) spróbujcie chociaż zrozumieć

Gość jejku jak mozna
tak pisać? Przecież to się wszystko zlewa, zero interpunkcji. jestem w szoku :O kobieto powstawiaj chociaż przecinki

Gość poiyhyvi
Nie rozumiemy bo Ty nie umiesz pisać. Naucz stosowania interpunkcji bo Twoich wywodów nie da się czytać.

Gość O co takie halo
Duże litery,kropki,akapity.

Gość pralinka1221
i wlasnie to lubię w ludziach od razu osąd -nie umiesz pisać ,umiem :) poprawiłam może teraz Wam się uda pomóżcie:)

Gość chibo
przeczytałam!!! a teraz czas na prymitywną psychologię.chyba masz straszne kompleksy i nie wierzysz,że mogłabyś się komuś spodobać.

Gość chibo
jestem w twoim wieku i też studjuję dość elitarny kierunek.trochę podobnie się zachowywałam, po prostu poczuj się wreszcie kobietą a nie (przepraszam) intelektualistką "z buszu".

Gość pralinka1221
wiesz co z tymi kompleksami to nie do końca ale fakt przez to takie traktowanie mojej osoby powiedzialbym zdystanswoane ja nabiearam do siebie dystansu i moze doszukuje sie kompleksow no tak tyle ze wiesz nie wierzę w przesadne komplementowanie ono musi z czegos wynikać nie jestem miss swiata podlizywanie się ? po co lubie ludzi takich jakimi są mi nie muszą nikt nie musi mi się podlizywać

Gość pralinka1221
nie czuję się wlasnie jak intelektualistaka wręcz odwrotnie zawsze się umniejszam ,mam duzy dystans i poczucie humoru ,smieję się sama z siebie a poza tym to ludzie widzą we mnie intelektualistkę ja kocha śpiewać mam odwrotne usposobienie

Gość chibo
wydaję mi się, że gdybyś była zdystansowana do siebie to nie zastanawiałabyś się tak bardzo nad tym jakie sms-y piszą.skoro znasz swoją wartość to nie widzę przeszkód, żeby się spotkać z którymś z nich.jeżeli okaże sie, że jest zwykłym burakiem to zawsze wszystko można obrócić w żart.nie podpisujesz żadnego certyfikatu i do niczego się nie zobowiązujesz.może na prawdę któremuś wpadłaś w oko.a swoją drogą takie podchody i teksty są miłe.

Gość chibo
za bardzo nie wiem czego się boisz.czy tego,że nie sprostasz wyobrażeniu, okażesz się normalna dziewczyną czy nie ufasz, boisz się chłopaków.już sama nie wiem...

Mam taki problem : nie wiem co mam z nim zrobić, dlatego chciałabym usłyszeć coś od osób, które mają podobnie albo znają kogoś, kto ma tak, albo usłyszeć opinie wszystkich którzy może to rozumieją, wyobrażają sobie i zinterpretują. Będę bardzo wdzięczna. Od pewnego czasu zauważyłam, że mężczyżni (ja mam 22 lata) trochę starsi dziwnie mnie traktują, komplementują, wysyłają sms-y typu: \"co słychać u najpiękniejszej dziewczyny na wydziale, albo \"jeśli Cię nie poznam to stracę coś, czego nie da się odzyskać. itd. Jeden kolega pisze ze mną na gg: \"Dziwię się, że jeszcze miss nie zostałaś \" a ja mu odpisuję, że chyba żartuje albo pisze: \"kiedys bylas ladna a teraz jestes piekna\" Na sylwestra inny zaprasza, słodzi mi, inny zaprasza na KAWĘ i mówi, że jakbym chciała porozmawiać, to traktuj mnie jak przyjaciela, ale jak miałam doła w Wigilię i on z życzeniami oczywiście wtrącając, że taka ja ładna jestem, to mi sie niedobrze zrobiło i załamałam sie po prosu. Napisałam mu na gg, czy on w ogóle mnie lubi i po co chciał sie ze mną spotkać bo miałam problemy a on mi pisze, że jeśli mnie nie pozna, to stracę coś czego nie da odzyskać i pisze o koleżeństwie. Tu mam problem. O co chodzi ? Dlaczego wszyscy widzą we mnie przyjaciółkę, w ogóle dziwne to dla mnie powiem szczerze. Zawsze miałam problemy z nawiązywaniem kontaktów z chłopakami. Bardzo dobrze sie uczyłam, sprawiam wrażenie bardzo stonowanej, rozsadnej i inteligentnej dziewczyny. Jestem wysoka, szczupła i zgrabna - wyglądam normalnie i nie chodzę wystrojona, wymalowana, przesadnie zadbana. Może wyglądam na nieśmiałą i wstydliwa. Studiuję na kierunku, na którym przeważają dziewczyny. ----------- Jestem sama z wyboru ?nie raczej z zamkniecia z tego co przeszlam wczesniej i wlasnie z tego jak mam-co Wam wyzej opisalam przepraszam ze piszę tak chaotycznie dlatego chcialabym sie dowiedziec :co ze mna jest nie tak? o co chodzi ?po co Ci ludzie mi slodza? chca mnie wykorzystac bo pomog.ę im w przyszlosci z racji mojego zawodu a ze jestem mila i zyczliwa to latwo mnie omamicCi chlopcy nie są typem jakiegos macho ,normalni inteligentni bym powiedziala bo w sumie nie wiem co mam o nich pisac moj stan powstal na skutek tego ze jak ja slyszę ze moja koleznaka z liceum spotakalm ja w autobusie ma nowego chlopaka to mi sie niedobrze robi przepraszam ze to piszę ale poczulam sie strasznie ledwo zerwala z jednym juz ma innego -a naprawdę mimo ze ja nie uwazam sie za ladna wydaje mi sie ze ona teoretycznie powinna miec wieksze problemy ze znalezieniem chlopaka czuje sie jakbym byla jaks wykleta poznaje chlopakow oni biora np numer te- to tez nie tak ze ja daję wszytskim albo daję z mysla o zlapaniu faceta -nie interesuja mnie takie rzeczy l bo chca miec przyajciolkę o co chodzi?nie wiedzialam ze faceci uwilbaia miec przyjaciolki albo mi slodzą bo jwygladam na niedowartosciowana ?koleznaka mi mowi :fajna z Ciebie laska kazdy facet Ci to powie nawet moj brat sie za Toba slini czy ja się nadaję na przyjacilkę ale czemu?to jaks nowa moda?dlaczego ja mam taki problem mimo ze nie brakuje mi nic ,nie jestem niemila czasem jest mi tak smutno ..........................bo boje się ze zawsze tak bedzie ze jak kogos poznam to bedzie moim przyjacielem,kumplem zapraszajacym na kawę ,silownię boję się z będę sama z racji tej postaci rzeczy ..............co ze mną jest nie tak.......... slyszalam tekst od chloapka ze jestem niesmaial-wstydliwa juz dwa razy ja nie rozumiem o co chodzi ...........dla mnie dostanie sie na prestizowy kierunek na prestizowej uczelni jest 1000000000000000 prostsze niz poznanie kogos-posiadanie chlopakadlaczego oni to robią?co myslą faceci ,ja przyznam się szcerze nigdy nie potrafilam ich zrozumiec,nie znam się po prostu bo mam jak moze uwazja mnie za brzydką bo latwo slodzic brzydkiej i latwo ja zdobyc jej zaufanie dla osiagniecia jakis korzycis ze znajomoscii ze mną pomozciei nie odbirajcie tego jako probę uzalania sie nad soba twardo stapam po ziemi nie mam komu o tym powiedziec bo wrecz mi glupio --------------------------- Reszty nie chce mi się tłumaczyć ;) Bujasz za bardzo ;)

Pierwsza porada: stosuj znaki interpunkcyjne, akapity oraz pisz zwięźlej bo ten Twój tekst to straszne masło maślane :O Jak gadasz tak jak piszesz, to w ogóle się dziwię, że ktoś chce z tobą rozmawiać :P Moja refleksja: Jesteś strasznie nudną osobą, wnioskuję to z tekstu który zamieściłaś :P Jesteś zakompleksiona, widać ciężko Ci uwierzyć, że faceci interesują się Tobą ponieważ po prostu im się podobasz. Węszysz wszędzie podstęp a niepotrzebnie, nie wszyscy faceci chcą Cię wykorzystać. Druga porada: wyluzuj, umawiaj się z facetami na spotkania, wyzbądź się części kompleksów, przejrzyj książkę do gramatyki i idź podbijaj świat :)