Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski facet

NISKI FACET 168cm 54 kg. CZY MA SZANSE NA MIŁOŚĆ?

Polecane posty

-->kobitka jakich mało hej! to on musialby mieć z 150cm :P dosłownie -->Papużko nie zdenerwowalem sie wcale ;)

przytyć wcale nie jest tak latwo ale pojde na silownie moze cos z tego bedzie. Ile Waszym zdaniem musialaby miec dziewczyna zeby pasowala do mnie idealnie(o ile w ogole mozna mowic o idealnym dopasowaniu)?

niski facet>>to cię cieszę, ze się nie zdenerwowałeś;) ja jestem troszkę od ciebie mniejsza wzrostem i wagą i nie martwię:)

niski facet>>wiesz co ja to bym nic nie zmieniała na twoim miejscu, lecz zrobisz jak uznasz za stosowne (mówię o wadze) :)

Gość tylko SB
niski i napakowany? :o to będzie wyglądało potwornie :o

no tak, podobno niektorym podobaja sie takie chudzielce:D. nie chce byc mięśniakiem bez szyi. po prostu wypadaloby nieco rozwinąć mięśnie. proporcje mam podobno dobre więc to juz coś

nie jestem typem faceta co to fura, skóra, komóra, fajna bryka ktorą mozna na dyskoteke podjechac i łańcuch zaczepiony tam gdzie powinnA byc szyja:P

Gość kobitka jakich mało
No jakbyś zgadł ! Naprawdę! Więc wyobraź sobie jak komicznie musimy wyglądać :D A ty się przejmujesz że jesteś 2 cm niższy ode mnie, dżizas! Ale widzę, że nie potrzebnie się tu płodzę, skoro i tak nic do Ciebie nie dotarło, nic nie rozumiesz... W sumie masz dopiero 20 lat... (ja, on, 27) TŁUMACZĘ CI ŻE TO NIE MA ZNACZENIA< JEŚLI KOBIETA SIĘ ZAKOCHA TO SIE ZAKOCHA I KONIEC, a Ty nadal te swoje dyrdymały, "ile powinna mieć idealnie do Ciebie dopasowana dziewczyna" Chryste....

a nie czytałas wczesniej o MAGICZNYCH 20 cm różnicy?? widzisz, jednak dla niektorych to niezwykle istotne. Dobrze ze dla Ciebie nie. serio ma 150cm? to raczej niespotykane

Gość oczywiście....
że ma szansę na miłość.Śledząc wypowiedzi,przynajmniej na początku topic'u można pomyśleć ,że forum w większości okupują butni ,zgorzkniali i nietolerancyjni ludzie. Pan o wzroście 168 ma jak najbardziej prawo do miłości.(zreszta ,co to za absurd zadawać takie pytanie) A ileż jest pań poniżej 170,poniżej 160?Całkiem sporo i pary mogą dobierać się proporcjonalnie.

Gość oczywiście....
wielu wybitnych facetów w historii było uważanych za niskich...wystarczy też rzut oka w stronę kina...Dustin Hoffman,Tom Cruise,wcześniej Bogard...I co? Ktoś się czepia ? Ludzie czasem są bardzo mali....ale nie ze względu na wzrost...ale to inna para kaloszy

niski facet>> jak najbardziej spotykane!!! Moja koleżanka ma męża, który ma 150cm.a ona ma 170cm. i są małżeństwem już od 10lat, wiesz co ona też kiedyś mówiła, ze za karła nie wyjdzie, a tu co zakochała się bez pamięci i jest jego żoną za każdym razem jak się spotykamy (co niestety zdarza się to bardzo rzadko) jest bardzo szczęśliwa z nim i nie patrzą na głupie docinki tego typu: co ludzie powiedzą, co o nich myślą lub ale wy śmiesznie wyglądacie. I wiesz co niektóre dziewczyny jej tego szczęścia zazdroszczą:)

Gość kobitka jakich mało
nie wiem czy to dokładnie 150, może troszku więcej, jak przy mnie stoi to czółkiem mi prawie ust dotknie :) magiczne 20 cm.... dżizas... no może i jest coś takiego, ale u większości z nas to nie jest jakiś cholerny WYMÓG!!! No pisałam już, że ja też tak sobie ubzdurałam, że facet to musi być wyższy bla bla bla, a jak wyszło? No właśnie :D Miłość jest tam gdzie sie jej nie spodziewamy! Historia na tej samej zasadzie - mój znajomy - marzył o szczupłej wysokiej blondynce z prostymi włosami, a ożenił się z niskawą, nieco przy kości szatynce w lokach i kocha ją ponad życie!!! Generalnie rzecz biorąc, życzę Ci abyś spotkał kobietę, o zbliżonych poglądach i podejściu do moich, a na bank gdzieś tam się już taka dla Ciebie urodziła :]

Gość kobitka jakich mało
PAPUŻKA no wypisz wymaluj, moje słowa, moja historia :D:D:D:D

Gość oczywiście....
168 i 150 to duża różnica.....przykłady panów 150 w wypadku naszego bohatera są trochę nietrafione.....168 to normalny ,przeciętny wzrost polskiego faceta...

Gość oczywiście....
nie czarujmy się,nasi panowie w przeważającej masie to średniacy....dlatego ocenianie 168 jako ewenementu to absurd

Gość kobitka jakich mało
OCZYWIŚCIE No dokładnie!!! Dlatego też nie kapuje totalnie co mu sie w tym jego wzroście nie podoba!!! I pokazuję, że niższi, a zatem zdawać by sie mogło z poważniejszym problemem - mogą kochać i być kochani i to przez dużo wyższe kobiety :D:D:D

kobitka >>ja nie pisałam na postawie twojej historii takie jest małżeństwo mojej koleżanki, również w mojej rodzinnej miejscowości jest kilka takich par i nikomu to nie jest dziwne czy jak niektórzy twierdzą śmieszne ważne jest by cie szanował, kochał itp. a nie tak jak niektóre dziewczyny mają, ze niby wysoki przystojny co to nie on, a w życiu prywatnym jest nic nie wart i na dodatek leje po łbie. niski facet>> więc mój drogi nie masz żadnych powodów do zmartwień;)

kobitka >>ja nie pisałam na postawie twojej historii takie jest małżeństwo mojej koleżanki, również w mojej rodzinnej miejscowości jest kilka takich par i nikomu to nie jest dziwne czy jak niektórzy twierdzą śmieszne ważne jest by cie szanował, kochał itp. a nie tak jak niektóre dziewczyny mają, ze niby wysoki przystojny co to nie on, a w życiu prywatnym jest nic nie wart i na dodatek leje po łbie. niski facet>> więc mój drogi nie masz żadnych powodów do zmartwień;)

Gość oczywiście....
proszę Pana,to nie chodzi o niski wzrost...musi raczej ,poracować Pan nad poczuciem własnej wartości...a tego nie mierzy się w centymetrach...pozdrawiam Pana i miłe Panie

Gość kobitka jakich mało
Papużka tak, wiem, że przecież nie pisałaś o mnie, tylko po prostu, zgadzam się z Tobą w 100 % - wypisz wymaluj :D Zwłaszcza teraz z tym co napisałaś - taki przystojniacha.. co po nim, dziewczyny cieszą sie że wielce złapały przystojniaka, ślubują i co potem... ROGI ROGI i jeszcze raz ROGI, albo i gorzej... a taki niedowartościowany, zakompleksiony chłopak, będzie szanował swoją kobietę jakgdyby z podzięce za jej miłość :)

Oczywiście, ze tak;) Nie chciałam tego pisać, lecz sama kiedyś miałam faceta przystojnego, wysportowanego co mówię ci cud jak niektóre moje znajome go nazywały, lecz co z tego jak mi ubliżał, zdradzał itp.najgorsze wulgaryzmy z jego ust padały jak sie przekonałam jaki on jest naprawde to zaraz dałam sobie z nim spokój, oczywiście koleżanka która mi go bardzo zadrościła zaczeła z nim chodzić i nawet do mnie przyszła spytać sie czy mi nie będzie przykro jak ona z nim będzie więc jej odpowiedziałam krótko tak: \"Jak chcesz zmarnować sobie życie to sobie go bierz, ale żebyś nie płakała i nie przychodziła do mnie\":) Wyobraźcie sobie, ze 2lata po ich ślubie się rozeszli powód traktował ją tak samo jak mnie.

Gość kobitka jakich mało
Hłe hłe hłe :D i aż prosi żeby powiedzieć - a dobrze Ci tak - zakochać się wyłącznie w wyglądzie to przekleństwo!

Gość Cham skończony
Bo wiekszosc kobiet to zwykłe kurwy

Gość kobitka jakich mało
dobrze JEJ tak :] no, NISKI, nic a nic się nie przekonałeś, że nie masz powodu do zmartwień ?

kobietka>>jej było tak głupio, ze nie miała odwagi przyjść do mnie i przyznać się, ze miałam rację;) Lecz oczywiście nie każdy przystojny chłopak jest taki jak napisałam w poście są jeszcze przystojni i dobrzy, lecz takiego znaleźć to jest ciężko. Ja nie patrze na wygląd tylko na serce;)

Gość kobitka jakich mało
zupełnie jak ja :) w przeciewnym wypadku nigdy nie związałabym się z takim "karzełkiem" bo przeciez "CO BY INNI POWIEDZIELI" !!! A tocham to moje maleństwo do bólu :)

kobitka>>>na ludzi się nie patrzy oni jeść ci nie dadzą, nie pocieszą jak masz problem itp.wiesz co jakby mi ludzie wybrali męża to już dawno w grobie mogłabym się przewracać:D

Gość kobitka jakich mało
NO DOKŁADNIE - zwłaszcza gdyby wybrali go rodzice :D:D:D a jak słyszę teksty znajomych, typu, dlaczego sie z nim nie umówisz, zobacz jaki on przystojny, jakie ma AUTO , jakie znajomości, bla bla bla to mi sie nóż w kieszeni otwiera!!! szczerze???? gardzę takimi facetami, a sprawia mi to niebywałą radość tym bardziej, że myślą że moga mieć kazdą! a kiedy natrętnie trują mi doopę o nr telefonu itp to z uśmiechem zbliżam się do mojego 150cm-trowego misio i upajam się ich zazdrością i wku r wieniem :):):):) ehh, niedobra ja :D