Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski facet

NISKI FACET 168cm 54 kg. CZY MA SZANSE NA MIŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość ranyzadaje
nie ma szans ja sam mam 172 i jestem ciagle samotny

Gość ma szanse
ale z taką poniżej 160cm.

Gość vilbfiufv
zalezy jak lezy

Gość Meroleo
@ranyzadaje - Bo jesteś pała a nie facet moim zdaniem. Sory, ale przy twoim wzroście masz dodatkowy bonus, który po prostu trzeba dobrze wkomponować w inne cechy.

Gość Meroleo
A jeszcze apropo tego co mówił/a Chlebczo o masie. Ja ważę tyle samo co autor topicu i powiem tak. Mały i chudy jest kurewsko szybki i na pewno szybszy ni gość, który ma 180+. Zanim ten wysoki wyciągnie swoje długie łapsko by zadać cios, już lecą na niego, ze dwa, albo trzy szybkie i lżejsze. Kilka takich serii i gość nie wie co i jak. No albo jest drugie wyjście. Po prostu z Krystyny po ogniwach i w długą :D

Gość Meroleo
Sory, za tripla, ale zapomniałem dodać, że cała sztuka polega na tym, żeby nie dopuścić do sytuacji, w której trzeba by być zmuszonym do obrony dziewczyny.

Gość Meroleo
I mała popraweczka. Mam 170

Gość LiveIsBrutalFiguraOsy
Mam chlopaka 166 cm wzrostu lub 167/168 cos takiego. Waga 62.Jestem nizsza od niego o 5 cm okolo. Jest zabawny, pracowity, twardy, madry, męski, kreci mnie w ch*j, wygląd tez niczego sobie, kocham go. jak naloze srednie obcasy jestem w jego wzroście, a wyższych nie nosze, bo nie lubię. Mamy gdzieś takie rzeczy np to ze jest niski. On to akceptuje , dobrze mu z tym. Niech laski uciekają od takich, ale nie doslownie, chodzi mi o związek. A dlaczego? Bo dzięki myśleniu lasek i uciekaniu choć nie zawsze od niskich , nie wpeprzyl sie w związek z pusta laska ktora leci na wysokiego maczo i myśli stereotypami ze tak powiem pusta dziewczyna, tylko znalazl mnie ;) tak jakby "poczekal " na kogoś wartościowego czyli ja. Jestem ladna laska, chcialoby mnie wieeelu facetow, ale to ja zdobylam jego serce on zdobyl moje serce, d*pe tez za przeproszeniem ;p A w sexie... Niczego mu nie brakuje, tak to ujmę (dwuznaczne znaczenie) ;D gdyby sie przejmowal tym ze jest niski i byloby to jego kompleksem w glowie, to byloby to widoczne. A na to bym nie poleciala na pewno. Bo to widać od razu. Trzeba akceptować siebie i mieć wjb na to co powiedzą inni czy pomyślą, a wtedy Ty będziesz akceptowany. Moja odpowiedz brzmi; tak maja szanse. I to powiedzialabym lepsze w pewnym sensie, ale trzeba trochę porozkminiac i glebiej pomyslec. Z drugiej strony jednak czasami chcieliby moze i byc wyższymi, ale to normalne, no chyba ze koles jest z tego powodu niesmialy czy ma duży problem z rozmowa i kontaktami blizszymi z dziewczynami a nawet chlopakami. Pozdrawiam cieplo ;)

Gość gość
Nad rzeczka był camping. Taki sobie zwyczajny - kilka domków, parę namiotów i kibelki nad woda. Poniżej rzeczka wpływała do lasu. W lesie, na pochylonym tuz nad woda pniu siedziały dwie wiewiórki i majtały nóżkami. Duża i mała. Duża - ojciec wiewiórka mówi do mniejszej: - Synu, nauczony doświadczeniem wielu pokoleń, wieloma rozczarowaniami i upokorzeniami, chcąc oszczędzić ci ewentualnych przykrych chwil, oto przekazuję ci jedną z ważniejszych wskazówek. Popatrz tam - Pokazuje łapką coś płynącego woda. - Widzisz, to brązowe? - Widzę. - To NIE jest szyszka...

Gość gość
Sama sobie zaprzeczasz. Niski kochany, a wysoki macho? Też czasami dymam z litości, ale hellllooo?

Gość gość
To twój oddech czy wydzieliny z pochwy? Przepraszam po prostu ktoś tutaj ewidentnie śmierdzi.

Gość LiveIsBrutalFiguraOsy
Chyba źle zrozumiales/as co napisalam. Tak poza tym prawie trafiles/as co do wieku. Ja mam 15 a on 18 lat tak dla wyjasnienia. I piszcie do kogo sie zwracacie, bo czasami nie wiadomo ;Pp

mam 2 kolegow jeden ma tyle wzrostu jak w temacie, drugi ma 175 i oboje maja laski całkiem całkiem w dodatku ;) Przypadek ? Nie sądze

Gość rogalll
Mają szanse zalezy kto co lubi, moj ziomek jest w takim wzroście na oko i ma powodzenie u dziewczyn

Gość gość
"nigdy nie zakochalabym sie w niskim facecie juz sobie wyobrazam zadnych obcasow, calusow publicznie bo bym sie schylac musiala, tylko w lozku bylibysmy rowni hehe juz sobie wyobrazam to wszystko nie dzieki moj ma 180 cm to mi wystarczy Bo wy egoistyczne istoty nie macie żadnej miłości do nas, tylko interes. Dlatego będę was kupował jak towar, zobaczymy kto będzie sprytny hah.