Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski facet

NISKI FACET 168cm 54 kg. CZY MA SZANSE NA MIŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość ty powyzej ile masz wzrostu???

Gość wy niscy
musicie nadrobic portfelem to was zechca:D

Gość dobre hahha
Moj wujek jest bardzo niski jakieś 165 cm i ma zonę, tylko ze ona wazy 100 kg i ma 153 wzrostu. :P

Gość dobre hahha
To bylo na pocieszenie:D🖐️

Gość Chlebczo
nie szlochać tu gimsraki :O jak masz 1,68 to poszukaj sobie takiej co ma 1,55 - dla niej będziesz ogromny no ale ta waga - to jest żenuła.... przed kim ją obronisz gdy zajdzie taka potrzeba??

Gość pewnie ze
ma szanse na milosc,ale niech szuka panny pomizej 168 cm

Gość pewnie ze
moj wujek tez niezbyt wysoki,a dorobil sie dwoch dorodnych corek

Gość TOMEK 26 LAT
MI SIĘ WYDAJE PO SOBIE ZE NISCY FACECI MAJIŁ GOZEJ O WIELE SOŁ CZEŚCIEJ ODŻUCANI NISZ CI CO MAJOŁ 180 MAM PARU KOLEGUW BYSTRYH WIEDZOŁ ZE KOBIETY NA IH PSZYSTOJNOOŚĆ LECOŁ NA POKAZ A MAŁYM, CZYM SIĘ POHWALOŁ??? TAKI MUSI MIEC AUTO .....I HAJS SMUTNA PRAWDA ... PSZYNAJMIEJ HAJS JA MAM ... WIEC ZMIENIAM MOJI KOLEDZI SOŁ WYSOCY I TESZ BES HAJSU Z KOLEZANKI NA KOLEZANKE KAZDA DAJE...... PO 2 DO 6 SPOTKAŃ ...... A JAK JEST NISKI I BES HAJSU .... JEK ZAPONIE O TYM I O ZWIOSKU....... POZ.

Gość kapitandobrarada.pl
Ahoj żeglarze! Szury lądowe, kurwa! I ine. Rada taka dla niskiego chopaka: najlepiej zadbać o to, na co mamy faktycznie wpływ. Możesz być kurwa taki mały, że cie nie widać, ale jak będziesz kurwa np. trenował coś, np. zapierdalał na bieżni tak kurwa szybko, że można ci do ryja podłączyć żarówkę, i się kurwa z temperatury rozpynknie, to dalejże chopie, nie miej pan komplexów, kutwa jego mać, hej! :D Abo jak mieskasz w góreckach, jak ja na ten przykład, to za owcami zapierdalaj tak, że już się szybciej nie da! Albo klate trenuj. Podnoś różne akie...auta.... Możesz też, nie wiem, coś zrobić ze swoim życiem ciekawego. Jeżeli pasjonujesz się zajęciem dość nietypowym, to może kogoś tym(w domyśle-dziewczynę)zarazisz, ablo znajdziesz taką, co podziela twoje zainteresowania. Albo se weź łopate, wykop se dziure, nawkładaj tam kamieni, jakiś bibelotów i innego kurwa gówna, nalej tak kurwa pierrdolonej popierdol byle komu, że masz basen. Któraś się zachwyci, pójdzie do cie, wejdzie i utopi się w tym bagnie, i...nie wiem. :/ Albo zrób coś szalonego. Kobiety to lubią. Na przykład przebierz się za kurwa swojego starego, nałóż na głowe czapke kurna niewidke, i biegaj na rękach i strzyż uszami albo inne duperele takie tam, wiesz. Czy nie wiesz? A najlepszy jest taki mały facet, bo jak cie wkurwia ,to możesz mu zapierdolić, a jak cie kto zaatakuje, to możesz go wziąść do łapy i używać jako prowizorycznego pawęża albo kostura, albo w kogoś nim rzucić, i kazać mu gryźć, jak się przyczepi!

Gość ;/
po 1 nabierz masy po 2 jesli uwazasz ,ze nie masz uzbieraj ze 4 stowy ,kup nike air max o podeszwie ok 4,5 cm za jakies 350 zl i za 50 zl kup wkladki Btall dostepne na allegro (max 5 cm,zrobione tak,ze nie widac) po 3 zatem 168 cm+ 4,5 cm+5 cm=177,5 cm + wlosy na zel = 180 cm ; oo ,niezle nie?

Gość niski ale za to wariat
Ja mam 168 cm ale bez problemu udaje mi się wychaczyć fajną laskę, tyle że musi być niższa ode mnie. Z taką co mnie głową przewyższa za chu...a się nie pokażę bo to obciach:D

Gość 5657h
Mój mąż ma 160 cm. Są ważniejsze rzeczy niz wzrost :) Cóż mi po 180 cm, jeśli nie będę ich kochać, ani dobrze się z nimi dogadywać? :)

Gość Major64
No ludzie, wy macie po 15 lat czy jak? Żeby ludzie tylko takie mieli problemy. Kobiety jeszcze zrozumiem ale by facet popadał w kompleksy? Facet, czy dupa za przeproszeniem!? Idźcie do wojska tam wam dupska przeszkolą. Widocznie jesteście zbyt młodzi by patrzeć na życie, popadać w chore kompleksy które nie mają znaczenia jeżeli kobiecie nie odpowiada twój wzrost zostaw ją na froncie! Nic na siłę a jak chcesz na chama miłości to wal do biura matrymonialnego! Sami widocznie jesteście puści! Jakim cie bóg stworzył takim bądź! Miałbyś 190+ i ranił byś kobiety! A tak zamiast stado kobiet będziesz miał jedną a porządną! Na szczęście są jeszcze takie kobiety które głową myślą.! Trzymać się kampanii i nie płakać!

Gość ewcia1987
jestem kobietą, mam 170cm, drobną budowe ciala bo waże 52kg, lubie nosic szpilki 10cm bez skrupułów że wtedy juz mam sporo cm. Najwazniejsze ja ja szczerze lubie niższych meżczyzn a nie wysokich, nie ma dla mnie znaczenia gdy mezczyzna jest nizszy gdy mam obcasy na sobie, gdy nie mam szpilek moze być na równi ze mna, a nawet ciut niższy:) Ponoc jestem atrakcyjna wiec to mój gust nie jest to żadnym kompromisem, ani przymusem. Dla mnie to że facet akceptuje że jestem wyższa oznacza że jest meski, akceptuje siebie a nie dupą co żyje według "schematu" . Kreci mnie krótka budowa ciała u mezczyzn i chcialabym owinac tego kochanego swoimi smuklymi nogami.

Gość liiisssr.
ludzie co Wy pierdolicie w ogóle, kolejnym przykładem louis Armstrong 166cm a pięciokrotnie żonaty był ;p

Gość Huks
A ja mam 170cm dobra jestem mały. Ale to jeszcze nic przy tym że mam 11cm penisa i cienkiego w dodatku. mam 21 lat i nie wiem po co zyc nie chce byc sam do konca :(

Gość Poslaniec Inso
moze i ma szanse, ale potem i tak dacie d**y na boku lepiej zbudowanemu bo dla was to "chwila zagubienia" za zdrade nie jestescie bezkarne powinnyscie miec przemeblowana morde i gadka "kobiet sie nie bije" to typowe pj3rdolenie polek jak zdradzisz to jestes szmata a szmaty sie tlucze zdrada nie ma powodow, facet was nie zadowala to sie rozstan a potem w tango do nowego a nie pj3rdol sie na boku

Gość Sebs
Hehe, chłopie ja mam 23 lata i 168cm i nie mam z tym zadnych problemów w żadnej dziedzinie życiowej łącznie z kobietami. Musisz nabrac troche pewności siebie ;)

Gość Meroleo
JA mam 16 lat rocznikowo 17, i 167.5 cm(obniżony o rok wiek kostny) Na powodzenie nie narzekam. To, że dziewczyny mówią, że wolą wysokich, to mogą sobie woleć. Po prostu trza być pewnym siebie. Podchodzisz do takiej zagadujesz? a ona w lekkim szoku, że ktoś do niej podszedł nie patrzy na wzrost i skupia się na gadce. Potem rachu ciachu i się umawiasz na mały spacerek i wzrost już nie ma nic do gadanie. Wiem co mówię, bo byłem z dziewczyną, która miała 175 cm. :) Pozdro 4 all

Gość Meroleo
dodam, że jeszcze urosnę. Przewiduję ok 174-6 docelowo :D