Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdf ytj yt

Do ludzi z Wrocławia- odnośne...

Polecane posty

Gość gdf ytj yt

Pytanie dotyczy Dolnośląskiego Centrum Chorób Serca - czy ośrodek ten jest daleko od dworca PKP Wrocław Główny i czy ktoś sie orientuje czy w pobliżu funkcjonuje jakiś przyszpitalny hotel, albo w ogołe jakis hotel w ktorym mogłaby sie zastrzymc osoba ktora bedzie sie opiekowała pacjentem na oddziale DCCHS ?? nie jestem z Wrocławia a potrzebuje info ... Dziękuje za ewentualne odzewy.

Gość gogle
wszystko o wrocku mozna znaleźc jak się chce:P

Gość gdf ytj yt
dzięki za uwage, ale jesli nie mozesz pomoc to daruj sobie komentarze. Czeka mnie operacja bliskiej osoby własnie w tym Centrum i zależy mi na jak największej ilości informacji. Dla osoby ktora zna Wrocław to nic trudnego napisac kilka słów.

Gość o ja tam byłam ale za cholerę
nie wiem czy to blisko czy daleko dworca, bo jechaliśmy od jakiejś dziwnej strony hotelu tam nie widzialam, nic tam nie widziałam, czekaliśmy na korytarzu

Gość gdf ytj yt
ehh... dzięki za odp, co prawda czekam na inne wiadomosci ale to dopiero pierwszy post, moze ktos inny bedzie wiedział cos wiecej

Z tego co znalazłam w internecie, to centrum jest na Kamieńskiego, to niestety dość daleko od Dworca Głównego, właściwie nawet bardzo, o noclegu nic Ci nie powiem, bo nie wiem. :)

Gość gdf ytj yt
Wielki dzięki ! Próbuje sie własnie odnależć na mapie Wrocławia ale to nie takie łatwe ...

Gość o ja tam byłam ale za cholerę
zawsze możesz wypocząć na łóżku szpitalnym, Boże, czego ja się tam naoglądałam, od razu wyzdrowiałam :(

Gość gdf ytj yt
ale prosze nie straszyc ;)

no to jest dośc daleko autobusem ponad pol godziny od dworca , a i od centrum kawałek wiec z hotelami moze byc krucho ...

Gość gdf ytj yt
chyba pozostaj mi zorientować sie jak stoi sprawa z wynajęciem łóżka w szpitalu

Gość gogle
ok, przesada z mojej strony, przepraszm:) ale jesli tam chcesz nocowac to najlepiej szukaj w ..hostelach nie hotelach sa o niebo tańsze:) nie przesadzam z tym szukaniem w goglach, wrocek jest dośc dobrze opisany w necie i wszystko znajdziesz, no chyba ze chcesz pomocy to razem poszukamy:) a swoja drogą wrocławianie sa bardzo mili, wskaża i pokażą wszystko, znam to z autopsji:)

Gość dojedziesz tam
spod dworca autobusem K-pośpiesznym . I jedziesz az do pętli chyba, lub przystanek wczesniej wysiadasz. Hotelu przyszpitalnego z tego co wiem nie ma, ale najlepiej zadzwon do tego osrodka. Oni powinni się orientowac i moga Cię gdzies skierowac , bo nie TY pierwsza i osatania ktora chce byc w takiej sytuacji blisko choerj osoby .

Gość gdf ytj yt
Dzieki serdecznie za wszelkie info. Własnie wysłałam meila. Mam nadzieje ,ze odpiszą. Musze coś znależć, bo operacje będzie związana z sercem, potem pobyt na OJOMie wiec ktoś z rodziny musi byc blisko ...

Gość Jutrosińska
Bliżej będzie wysiąść na Jutrosińskiej- przedostatni przystanek. I faktycznie chyba musisz poszukać gdzieś indziej noclegu, bo hotelu przyszpitalnego to raczej tam nie ma

Gość gdf ytj yt
Myśle, ze dojazd do kliniki to załatwi taksówka. Pewnie tano nie bedzie ale pobyt tam bedzie na tyle stresujący ze atrakcji z autobusem chyba nie bedziemy potrzebowali. Najbardziej zalezy mi na info w sprawie noclegu, no ale zobaczymy co odpiszu z kliniki po wysłanym maile, mam nadzieje ze do poniedziałku przyjdzie jakaś odp