Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magunka

leciutkie plamienie

Polecane posty

Gość magunka

Witam dziewczyny! dzisiaj zaczynam 20 tydzień ciąży...wczoraj w końcu znaleźliśmy z mężem czas dla siebie...co prawda nie kochaliśmy się ale były pieszczoty paluszkiem ze strony męża...po wszytskim poszłam do łazienki by sprawdzić czy wszytsko ok i niestety doznałam lekkiego szoku bo śluż w środku był leciutko beżowy a nie biały tak jak zwykle;(...dzisiaj już jest w porządku dodam że nie bolał mnie brzuszek i nie czuję nic niezwykłego...czy mogło to być spowodowane silnym przekrwieniem tych okolic i nieuważnością mojego męza;)...nadżerki nie mam na pewno...2 dni wcześniej byłam u lekarza sluchał tętna dzidziusia i wszystko było ok...do tej pory nie miałam nigdy zadnych plamień czy krwawień...dodam że ten śluż był tylko w środku i było go niewiele...pocieszcie;)

Mi lekarz mówił, że można mieć takie sytuacje własnie po współżyciu lub jak to nazwałąś zabawie, najparwdopodobniej uszkodzenie mechaniczne, ale jeśli jednak się denerwujesz to idź do lekarza.

w trakcie ciąży okolice intymne są bardzo przekrwione i pewnie to na skutek pieszczot:) nie martw sie:)

Gość magunka
dzięki dziewczyny....jesteście kochane;) pozdrawiam;*