Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie to samo wiecznie

mam dosc mojego chlopaka

Polecane posty

traktuje mnie jak lewa! sprawdza czy sie z kims nie spotykam czy sie nie bzykalam z jego kumplami nawet telefon musi widziec kazdy es juz mnie to zaczyna wkurrwiac nie wiem co mu odbija przeciez nie bzykam siie z kim popadnie kocham tylko jego ale nie wiem za co bo to dran sam mnie zdradza a sie rzoca ze ja to robie

\"sam mnie zdradza a sie rzoca ze ja to robie\" po takim czymś to chyba były chłopak?

Lubi swoją winę zwalać na kogoś innego i wywinąć kota ogonem, jest bardzo zazdrosny co zaczyna być już jego obsesją, nie marnuj sobie życia z taką osobą, bo ciągle tak będziesz mieć, zawsze cie bedzie o coś podejrzewać mimo, ze sam źle postępuje-mówie o zdradzie. Zastanów się czy z takim człowiekiem chcesz stworzyć rodzinę??

nienawidze tego egoisty zabija mnie od wewnatrz truje pokraka wiesz co on mi dal na walentynki? kartke papieru na ktorej napisal KOCHAM CIE I NIE POTRZEBUJESZ ZADNYCH NA TO DOOWODOW a innej dziewczynie podarowal roze i dal calusa on ma swira

Widocznie nie traktuje cię jak swoją dziewczynę, a może to jest jakiś pretekst żeby z tobą zakończyć związek?? i nie wie jak ma ci o tym powiedzieć?? Dziewczyno daj sobie z nim spokój, jest wiele facetów co na ciebie zasługują, a nie jakiś debil!!! Nie jesteś jego własnością, więc skończ z tym związkiem.

Gość męski punkt widzenia.
droga koleżanko \"mam dosc mojego chlopaka \" jeśli nie jesteś smoczycą a piękną kobietą to o którą jest zazdrosny twój chłopak to 1. daj mu kopa w dupę 2. powiedz mu Sp***dalaj 3. znajdź sobie innego który będzie cię szanował ( a w przyszłości także twoje dzieci pamiętaj zero szacunku twojego chłopaka = idealna droga do schrzanienia sobie życia to że posuwa jakąś inną to już powinnien byc dla ciebie powód do zerwania S. P.S. jest dużo fajnych wolnych facetów

Gość męski punkt widzenia.
"mam dosc mojego chlopaka" podejrzewam na 90 % że jesteś typem pięknejv dziewczyny ale: 1. totalnie zdominowanej i czasami nawet zastraszonej przez swojego chłopaka 2. twój chłopak traktuje cię jak przedmiot a.) do chwalenia b) do posuwania nie widzi w tobie osoby 3. twój chłopak stosuje pewnie wobec ciebie zasadę "klamka zapadła jesteś za mną " 4. jak jesteś ładna to NAPEWNO sobie kogos znajdziesz ( " staropanieństwo" nie jest kontrargumentem na zerwanie) S.

Gość wiesz ja to sobie myślę
że on nie do końca jest Twój wiec tyt. topiku nie trafiony

ja sie przez tego durnia nie zalamie juz sama nie wiem czego on ode mnie chce kocha mnie przysiega ze bardzo ale zdradza i obwinia mnie za to ze to niby moja wina ze go nie zaspokajam co wcale jest nieprawda jak mam byc z kims kogo widze raz na tydzien i tylko esujemy o bzdurach moj kumpel widzial cie z rafalem tak mi napisal dzisiaj odpisalam mu jasne jak sie bzykalismy na srodku drogi

Po prostu zakończ ten związek!!! jeśli ci tak napisał to mu odpisz: Koniec z nami!!! nie odpisuj, nie dzwoń bo i tak nie odczytam, nie odbiorę!! A jak będzie nachalny to jego numer tel.dodaj do filtrowanych lub zablokuj i się nie martw!!! Olej go!!! I zacznij inne normalne życie bez durnia!!