Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majta89

Narośl na Wargach sromowych

Polecane posty

jakis czas temu zauważylam narośl na wargach sromowych. Po przeczytaniu kilku postów na forum myslałam, ze to kłykciny, ale dziewczyny pisały, ze jak sie je nacisnie to one \"odpadają\".. moje niestety nie chcą.. W sumie to juz sama nie wiem co to jest..:/ Założyłam juz kilka tematow na ten temat, ale nadal nie otrzymalam odpowiedzi. Pewnie poradzicie mi wizyte u ginekologa, zarejestrowalam sie juz i zamierzam pojsc. A Was prosze... pomożcie mi..

Matko!!! Oglądnęłam sobie to na wikipedii. Straszne to jest! Okropne.....niedobrze mi.... współczuję dziewczynom, które to mają :O

Gość Ewuś-chan
Może zamiast pisania 'jakie to obrzydliwe' czy 'a co to są kłykciny' napisałybyście co wiecie? A skoro nie wiecie nic, nie wypowiadajcie się.. Osobiście nie miałam takiego problemu, ale uważam, że bardzo dobrze zrobiłaś, rejestrując się u ginekologa.. Jeśli to nie kłykciny, to ja nie jestem pewna, ale słyszałam gdzieś o czymś podobnym. Mogłabyś też przeszukać jakieś specjalne fora. Pozdrawiam.

Gość Kodeina25
hmm, ja bylam niedawno u ginekologa, gdyz zauwazylam u siebie na wzgorku lonowym cos w rodzaju malych brodawek. Wycztalam tu i tam i sie przerazilam, ze zarazilam sie wirusem HPV, brodawczaka ludzkiego. Naogladalam sie podobnych stron, co tutaj byly zamieszczane do nich adresy, ale to, co mam na wzgorku, nie wyglada jak narosle w formie kalafiorow, a po prostu male brodawki. ginekolog wyogladal to na wszystkie strony po czym swtierdzil, ze to na pewno nie brodawczak, a prawdopodobnie reakcja skory na golarke. Kazal mi sie nie golic, przepisal lactovaginal. Po zastosowaniu preparatu, jesli brodawki nie zejda (zdrowy organizm powiniem sam je wchlonac), mam isc do dermatologa. Pozdrawiam i glowa do gory. Profilaktycznie zrob sobie cytologie i badanie czystosci pochwy.

Gość a fuj te zdjecia