Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..zdezorientowana.......

pomozcie co to moze oznaczac?????

Polecane posty

ech a wiec ok2-3 tygodnie temu w czasie stosunku pekla nam prezerwatywa najprawdopodobniej "we mnie" nie bralam tabletek po bo stwierdzilam z moim chlopakiem ze ucieszylibysmy sie gdybym zaszla w ciaze ale jednak tydzien potem dostalam okresu wiec pozegnalam sie z ta mysla okres byl w sumie normalny choc skapszy i bez skrzepow itp jak zawsze trwal 6 dni jednak teraz nie wiem co sie dzieje gdyz okres sie skonczyl w sobote a od srody pojawil sie znowu najpierw brazowe plamienie a teraz normalne bardz skape krwawienie... nie wiem co to moze byc jetem zdezorientowana i sama nie wiem co jest grane...co to moze oznaczac??

Gość nie może leżeć
jak dla mnie to masz szybko nowe jajeczkowanie i ten cykl pewnie będzie dość krótki, zapewne mniej niż 28 dni

tak ale jak to mozliwe jesli jeden okres sie skonczyl i mam po kilku dniach nastepny ... w zyciu nie mialam takiej sytuacji...

Gość nie może leżeć
może zbyt skrótowo to ujęłam: to nie jest drugi okres tylko objawy jajeczkowania, tak się zdarza.

Gość nie może leżeć
Ja tak mam często. Na początku bardzo mnie to stresowało, ale musiałam się przyzwyczaić. Oczywiście pewność to możesz mieć tylko po wizycie u lekarza.

dzieki troche mnie to uspokoilo ale i tak dopoki nie odwiedze doktora:-/ nie zaznam chyba spokoju ech...

Gość nie może leżeć
Rozumiem cię, bo ja przy pierwszym takim moim przypadku (a zalało mi całkowicie bieliznę chociaż miałam wkładkę) to w panice leciałam późnym wieczorem prywatnie do lekarza (bo za późno było na takiego z umową NFZ). Przeraziłam się wtedy, że to jakiś krwotok w początkowym stadium. A lekarz od razu na USG pokazał mi jajnik w stanie aktywności. :-) I kazał się cieszyć z płodności - tak mi powiedział. Ale zbadaj się to napewno nie zaszkodzi. Nie bój się. :-)