Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hungryyy

spojrzenia

Polecane posty

Gość hungryyy

jak myslicie co moze oznaczac, gdy facet patrzy na mnie takimi rozmarzonymmi, smutnymi troche moze oczami. te spojrzenia nie maja raczej nic z jakiejs pozadliwosci, ze wiecie takie glodne oczy... tylko tak patrzy.... prosto w oczy... zawsze ja pierwsza odwracam wzrok, mimo ze on jest strasznie niesmialy.

Gość fbvb
to znaczy ze mu sie podobasz albo mysli ze to ty na niego patrzysz i sie tez zastanawia.

po to są oczy by patrzec co mamy napisac \' on oszalal zz milosci do CIebie\' ?

Gość hungryyy
to on zawsze zaczyna. tzn ja cos robie i nagle czuje wzzrok na sobie. podnosze glowe i spotykam jego oczy... swiat wteedy znika... przynajmniej dla mnie :] a co do1 odp to jest moj pierwszy temat.

Gość Lilka......
Proste, podobasz mu się, tylko nie wie jak zagadać!

Gość Ju...
Ja wiem! Ma żonę.;)

Gość hungryyy
nie oczekuje, że to napiszecie. po prostu opisuje swoja sytuacje, bo moze ktos ma podobna, miał, czy jest bardziej doswiadczony. nasze relacje w tej chwili nie pozwalaja nam przekroczyc pewnej granicy. chcialabym wiedziec, czy moge czekac i liczyc na wiecej czy nie. i wiem tez ze oczywiscie nie uzyskam takiej odpowiedzi od Was. to w sumie wie tylko On :]

Gość Ju...
"nasze relacje w tej chwili nie pozwalaja nam przekroczyc pewnej granicy" Czy to jest obiektywne stwierdzenie, czy to Ty uważasz, że nie wypada zbytnio? A co do żony tłumaczyć się nie będę.:P No ale jeśli nie ma żony, to może jest w jakimś związku.:)

poślij mu uśmiech! moze go ośmieli ? i ponawiajm pytanie gdzie sie widzicie .

Gość hungryyy
na studiach sie widujemy. to nie jest wazne gdzie. to nie jest moja subiektywna ocena. jest bardzo obiektywna

Gość Ju...
Take Me Away --> a co, Tobie sie Twój wykładowca podoba?:P

owszem to wazne gdzie. gdy sie czlowiek nudzi i dlugo gdzies siedzi to jak juz obejrzy kazdy kat przypatruje sie ludziom. :P

nie mi sie kto inny podoba :P Mi chodziło o jej opis, i zastanawiam się nad tym bo mówi że nie moze przekroczyć granicy i takie tam, więc to że jest to wykładowca mi na myśl przyszło :)

Gość Ju...
Oj, nabijam się tylko.:)

Gość obserwator_eldritch
Moze boi sie zrobic jakis bardziej zdecydowany ruch. Moze nie wiedziec co Ty mozesz o nim myslec. Moze bac sie odrzucenia. Moze powinnas porozmawiac z nim troche jesli bedziesz miec okazje, moze wtedy odwazy sie bardziej otworzyc. Jezeli nie patrzy tak na inne to oznacza ze prawdopodobnie podobasz sie mu i to mocno.

Gość ja też tak mam....
a jak nie można specjalnie zauważyc czy na inne tak patrzy bo w towarzystwie wybranki patrzy na nią?

Gość obserwator_eldritch
a z ciekawosci, jakiego koloru ma oczy?

Gość ja też tak mam....
ten mój ? nie wiem...ja jestem zbyt zawstydzona żyby dostyrzec taki szczegół...sama obecnosc mnie paralizuje że spuszczam głowe i myk mnie nie ma

Gość Ju...
Obserwatorze, a kogo Ty obserwujesz?;) I dlaczego tylko obserwujesz?

Gość obserwator_eldritch
chodziło mi o znajomego hungryyy :)

Gość obserwator_eldritch
obserwuję rzeczywistość. czemu tylko obserwuję- poprostu obserwacja jest bardzo wazna moim zdaniem. no itez mam taki charakter, szzerze mowiac, ze czesto wole obserwowac niz dzialac

Gość Ju...
He he, Obserwatorze, mam to samo.:) Co nie znaczy, że się z tego cieszę.:P Ale nie offtopuję już.

Gość obserwator_eldritch
no tak bo tu nie o obserwacji mowa. takie spojrzenia to raczej " cos" komunikuja- sa wiec zaprzeczeniem obserwacji

Gość Ju...
Take Me Away, przepraszam bardzo, chyba przepedziłam Obserwatora niechcący.:( A co do spojrzeń, to można z nich wszystko wyczytać. Niestety i stety. Bo ty tylko i aż spojrzenia. Ale nieważne, bredzę sobie.:)

Gość obserwator_eldritch
kolor oczu tworzy klimat:)