Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hungryyy

spojrzenia

Polecane posty

Gość ja też tak mam....
a co kolor do tego ma?

Gość hungryyyyy
oczy ma niebieskie :]

Gość obserwator_eldritch
Jezeli niebieskie to usiadz kolo niego na wykladzie i pogadaj z nim:) (niekoniecznie w trakcie wykladu ale przed czy po...)

Gość obserwator_eldritch
ech, zeby ci o brazowych oczach tez mieli takie powodzenie...:)

Gość Ju...
Brązowe oczka są najpiękniejsze.:) NIe piwne, nie czarne, a właśnie brązowe. Mrrrr:)

Gość Ju...
Take Me Away, ja tu jestem zawsze, także nie da się mnie nie zobaczyć.:P Ale Ty chyba od niedawna pod tym nickiem piszesz.:) Fajnie, że masz brązowe, ale i tak na Ciebie nie polecę.:P A Twój obiekt westchnień pewnie ma jasne oczy, mam rację?;) Takie zielono-niebieskie.;)

a no od niedawna, w sumie na kafeterii siedzę już od dawna tyle że nigdy się nie zaczerniłam :P a chodzi ci o mój obiekt westchnień czy o hungry ?

Gość Ju...
O Twój:) Koleżanki obiekt westchnień ma oczy niebieskie - sama przecież napisała.

w sumie nie wiem czy mam obiekt westchnień, ale jeśli już to on ma brązowe :D a twój ? ( chyba nie pisałaś,a jak pisałaś to sorki ) :D

Gość Ju...
Ja nie pisałam, że jest takowy.:) Ale przecież nie bez powodu wychwalam brązowe oczy.:P

kiedyś bardzo mi się podobały błękitne oczy, ale teraz tak jakoś bardziej podobają mi się brązowe :D

Gość Ju...
A tam, błękitne czy brązawe.;) Przecież chodzi o ich posiadacza.:P Ale ja akurat moge sobie tylko popatrzeć - i on też, co zresztą robimy.:) A jak jest u Ciebie? Jak wyglada sytuacja?

no niestety to jest tylko wymienianie się spojrzeniami :D znamy sie i w ogóle, już dłuższy czas, ale tak jakoś ostatnio patrze sie ja on ucieka, patrzy sie on ja uciekam , a jak już się zetkną spojrzenia to az mi ciarki ida po plecach :D , świetne uczucie :P

Gość ja też tak mam....
to co to oznacza take...

Gość Ju...
:) Uczucie niewątpliwie przyjemne, ale po co na spojrzeniach poprzestawać? Ktoś w końcu musi zrobic kolejny krok - przecież to pewne, że mu się podobasz.:)

Gość ja też tak mam....
a co jak jemu tez brak odwagi?

Gość ja też tak mam....
powiedzcie mi taką rzecz: czy jesli np. ja podobam sie pewnemu facetowi i on widzi że ja tez na niego spoglądam ale czasem przed nim uciekam to pomimo że chce za cholerę mnie nie zaczepi czy chocby nie wiem co uczyni to bo pragnienia bywają zbyt silne...

Gość Ju...
Jest proste, Take Me Away.:) Wystarczy tylko się przemóc - przecież nic tracisz.:)

Gość Ju...
ja też tak mam --> może nie zaczepić, nawet, jeżeli chce. Wiem, ze to niepocieszające. Ale niewykluczone, że zaczepi. Może uśmiechnij się do niego, puść mu oczko - powinien zareagować, jeśli zamierza zareagować, a jeśli nie, to Ty go zaczep.:)

Gość ja też tak mam....
ju ja nie moge...zbyt mnie onieśmiela...już sie do niego usmiechalam i nic...jakby bardziej stremowany ode mnie...nie wiemmm

właśnie ja też tak mam że uciekam i mnie te spojrzenia peszą, muszę się w końcu przemóc, ale jak ?

Gość
Może ma rozwolnienie? :P

Gość hungryyy
ooo wczoraj musiałam już iść,a tu dzisiaj patrzę dyskusja się rozkręciła :))) widzę, że nie tylko ja mam taki problem. a może pojawi się na tym forum jakaś pani, której wybranek tez się gapił, gapił aż w końcu się dogapił, zrobił coś więcej i teraz jest już nie tylko gapiem :] ah... marzenia :] pozdrawiam

czasami coś wychodzi z tego gapienia się :D ale to jeśli któraś ze stron zbierze się na odwage :P

Gość eldritch
hungryyy, kolega wciaz spoglada?:)