Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusiaaa84

Powrót do pracy po urodzeniu dziecka

Polecane posty

Gość Agusiaaa84

Po ilu tygodniach od urodzenia zostawiłyście maleństwo samae w domu i poszłyście do pracy ? Bo nie wiem ile mam zostać ze swoim w domu. Czekam na odpowiedzi...

Gość Alicja830
Ja wrocilam po tygodniu wiem ze to dziwnie zabrzmi ale paleczke przejal moj facet

ja po 2 miesiacach, niestety... chcialam dluzej zostac ale nie moglam:(

Gość ilka563546
ja wrocilam po 4 miesiacach

Gość Agusiaaa84
miki 22 a czego nie moglas

nie mogłam zostać z synkiem, wiec jeśli możesz korzystaj i siedz w domku jak najdłużej

Gość Agusiaaa84
no wlasnie ja musze wrocic jak Alicja tydzien po czyli 25

kurde przykro mi, wiem co czujesz. mi na sama mysl o rozstaniu ryczec sie chce...

Gość Agusiaaa84
i jak sobie wyobraze ze tylko tydzien to nie wiem co robic

wrociłam i jest super pracuje po 3 godziny dziennie:)) teraz z perspektywy czsu mówie ze nie jest tak źle:)

Gość kkkkkkkkkkkk
ja tez chce szybko wrocic

ja wróciłam po 6 miesiącach, wykorzytsłam cały macierzyński + tyle wypoczynkowe ile sie dało. Na poczatku nie wyobrażałam sobie zostawienia malucha mimo ze zajeli sie nią moi rodzice ale teraz wiem że dobrze mi to zrobiło. w rpacy jestem 3 dni i tak juz od pól roku.

Gość kkkkkkkk
myślałam,że macie na myśli prawdziwy powrót do pracy......................a tak na 3 godz albo 2 razy w tyg to żaden powrót.To jak wyskoczenie na zakupy.Fajnie macie

Gość A ja dopiero
wroce po roku:) Jestem nauczycielka, wiec oprocz urlopu macierzynskiego, wykorzystalam ferie, wakacje, 3 miesiace urlopu wychowawczego, no i teraz kolejne wakacje. Tak sie uzbieralo, ze wyszedl pierwszy roczek razem z malenstwem w domu. To dla takiego dziecka bardzo wazne, dlatego drogie mamy starajcie sie zostac w domu jak najdluzej.

Gość a oto streszczenia
:( :( a ja postanowiłam wrócić na studia- przerwałam parę lat temu, gdy mąż się rozchorował...został mi V rok do zaliczenia, ale powrót wiązałby się z wyjazdami na studia 5 razy w tygodniu (dzienne, tzw. prestiżowy kierunek, do tego będę musiała odrobić różnice programowe :O)...jak nie wrócę w tym roku to będę musiała zaczynać całę studia od nowa...Chcę dokończyć studia, żeby mała miała potem lepsze życie, ale będzie miała pod koniec września dopiero pół roczku :( Zostawałaby z dziadkami lub z tatą (jeśli nie będzie w pracy). Wracać czy nie?...:( :( Skłaniam się ku studiowaniu, ale czy Mała wytrzyma bez mamy 8-10 godzin dziennie, 5 dni w tygodniu?...

Gość a ja bylam z coreczka 3lata
w domu:) i teraz tez bede tyle z synkiem:)