Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M a l w i n a**

on był w więzeniu - niewinnie, ale mam wątpliwości.

Polecane posty

Gość M a l w i n a**

Mam 26 lat. za sobą dwa nieudane związki (roczny i prawie 3 letni). Od 3 miesięcy spotykam się z pewnym mężczyzną tuż przed 30. na razie byliśmy na etapie swobodnych spotkań spacerów, dłuuugich rozmów przy winie/piwie/kawie, kino... przez pierwsze 2 miesiące nie określiłabym tego randkami, on był taki ostrozny że nawet całować mnie ni próbował. ale widziałam, że mu isę bardzo podobam. potem zaczęły się delikatne pocałunki, kurczę było tak fajnie, czułam się znowu jak podlotek. potem coraz namiętniejsze pocałunki, ściski, przytulanie. na tym się skończyło, było okazja na seks u mnie (wynajmuję kawalerke) i ja naprawdę chciałam, ale on powiedizał że "mamy jeszcze czas". stwierdziłam cóż, "porządny" facet, mało takich teraz. dwa dni póxniej na kawie powiedizał mi, że był w więzieniu. niewinnie, może mi to udowodnić jak zechcę (został uniewinniony dowodami i go wypuścili po polowie kary). i dlatego nie chciałiść zemną do łózka, dopóki mi nie poweidział, bo traktuje mnie bardzo powaznie i zależy mu na mnie, chciał żebym to wiedział przed seksem. byłam w szoku... nadal jestem wiem to od 2 dni. wiem, że naprawdę był niewinny. wiem że jemu bardzo zalezy na związku ze mną. mi też na nim zalezy, jest to coś wspaniałego, ale to więzienei mnie jednak trochę przeraża. nie szukam porady, tylko opinii. proszę darowa sobie złośliwośći "chce seksu i cię rzuci jak mu dasz" albo"pewnie i tak regularnie chodzi na dziwki żeby sobie pudło odbić" itp.

Gość oferma
masz rację, w więzieniach siedzą sami niewinni.

Gość jesli siedzial niewinnie
to niech ci pokaze zaswiadczenie o niekaralnosci. Skoro go uniewinnili - powinien miec czysta karte:)

Gość M a l w i n a**
no tak typowe

Gość M a l w i n a**
to było do ofermy. on ma papiery że został skazany, a potem udowodniono niewinność i wyszedł z więzienia

Gość hahahahahahaha NIEWINNIE
oczywiście niewinnie. Naiwna kobietko, wszystkie tak gadacie. Czy ty myślisz, że w sądach siedzą niedouczeni idioci? Że wyroki są wydawane bez podstaw? POMYŚL zanim napiszesz następną bzdurę.

Gość M a l w i n a**
do choroby jasnej, widziałam te papiery dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chyba zapomniałam***
a jakie miał zarzuty? Bo to chyba też ważne. Można siedzieć za alimenty, a można też za morderstwo

Gość M a l w i n a**
był skazany za napad na sklep i pobicie właściciela

Gość doalalallala
Napad na sklep i pobicie właściciela???????? Boshhhhh.... i ty się jeszcze zastanawiasz.

Gość doalalallala
Niech ci pokaże te papiery i niech na nich będzie napisane: uniewinniony.

Gość Proteus
a po pierwsze co to za roznica czy grzal puszke czy nie,jesli go kochasz a on Ciebie i jeszcze Ci pokazuje jak Cie szanuje to nad czym sie zastanawiasz???-pytam

A po odbyciu polowy kary to sie wypuszcza za dobre sprawowanie, a nie dlatego, ze ktos udowodnil swoja niewinnosc. W sadach oskarzony nie musi udowodnic, ze jest niewinny. To oskarzenie ma udowodnic, ze jest winny. Jezeli w apelacji wyrok nizszej instancji zostal zmieniony z winny na niewinny, to Twoj przyjaciel powinien sadzic panstwo za bezprawne pozbawienie wolnosci.

jest roznica miedzy spowodowanie wypadku po pijanemu, a napadem na sklep i pobicie wlasciciela... Wiekszosc ludzi idzie przez zycie bez stosowania przemocy wobec innych...

czasem niewinni też trafiają ale do aresztu przeważnie, a nie do zakładu. A inną sprawą jest to, że czasem sie komus noga powinie, ale nie należy go przekreślać

Gość doalalallala
"a nawet gdyby BYL winny, i odsiedział swoje, i wyszedł na wolność po karze pozbawienia wolnosci, to taki człowiek ma być skreślony na zawsze? nie ma szansy na miłość, na nowe życie? każdy upada, sztuką jest się podnieść z upadku..." Laska, chyba się za dużo naczytałaś Dostojewskiego (upss, zejdźmy na ziemię, naoglądałaś filmideł), że takie naiwne i niedojrzałe poglądy wyrażasz. Niech on sobie nie będzie skreślony niech ma pracę (tylko że nie dostanie jej w banku ani w szkole np), niech nawet znajdzie jakąs resocjalizowaną miłość, ale ja nie wybrałabym go w zyciu na męża i ojca moich dzieci. A ten co jechał po pijaku a teraz taki idealny mąż - to jest tylko kwestai czasu kieyd się znowu tak spije.

"czasem niewinni też trafiają ale do aresztu przeważnie, a nie do zakładu. A inną sprawą jest to, że czasem sie komus noga powinie, ale nie należy go przekreślać" zgadzam sie ...mi tez sie powinęła......

Gość doalalallala
Do Malwiny - wiesz no jakoś nie sądzę,żeby ciebie wsadzili za kratki w roli seryjnej trucicielki albo za zdefraudowanie milionów, bo to dość absurdalne, czyż nie. Tak samo jego by nie oskarżyli o napad na sklep, jakby miał nieposzlakowaną opinię, dobrą pracę, wykształcenie i bardzo kulturalnych kumpli. Facet co najmniej obracał się w złym towarzystwie, i wplątał się w nieciekawe sprawki. Pomyłka (jeśli w ogóle) może dotyczyła tego, że czekał w samochodzie w czasie jak kumpel dokonywał tego napadu.

Gość doalalallala
Noga to się może powinąć w postaci wdania się w jakaś burdę po pijaku, a nie napadu na sklep.

Gość doalalallala
I jeszcze do Malwiny - nie wiem, w jakim ty się środowisku obracasz, może też nie wyszukanym. Ale wyobraź sobie, że on się nie odetnie od przeszłości tak po prostu, bo gdzieś sie wychował, miała jakiś kumpli, albo przynajmniej poznał kumpli spod ciemnej gwiazdy w więzieniu. Wyobraź sobie, jak on na spacerze z dzieckiem spotyka tych typów, albo nie daj zaprasza do domu.

Gość doalalallala
I w ogóle, wiesz niewinnie skazany facet nei byłby taki ostrożny i potulny. Zapewne z przyjemnością opowiedziałby wszystkie szczegół, z pianą na ustach wyklinając na nasz wymiar sprawiedliwości. czułby się jak skrzywdzona niewinność i było by w nim bardzo dużo złości na ten temat. Jego zachwowanie świadczy dokładnie to tym, że ma coś na sumieniu, ma poczucie winy i boi się reakcji ludzi.

Gość M a l w i n a**
to o pobiciu to był podszyw skazano go za molestowanie seksualne kobiety, która po prostu miałą na niego chrapkę, i miała chody tu i tam i go załatwiła... wiem brzmi niemożliwie, jak amerykańskiego filmu, ale to prawda.

Gość M a l w i n a**
zresztą, za pół godziny wychodzimy na kolację, na której zgodzę się spróbować, czy wyjdzie nam jako parze :) czuję, że o to zapyta. dzięki za przemyslane wypowiedzi.

Gość AAA tak
To może wiele wyjaśniać. Chciał po prostu najpierw ci powiedzieć o tym żeby sie nie wpakować znowu w to samo.