Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie zakochana

czy przez gg???

Polecane posty

Gość prawie zakochana

Czy prze gg mozna sie zakochac?Pisze juz od roku z przerwami z najsliczniejszym chłopakiem na swiecie.Widziałam jego zdjecia, jest tez zalogowany na naszej klasie.Nigdy sie nie spotkalismy chociaz raz byla okazja,ale pech chciał ze akurat wtedy nie moglam z nim sie spotkac.Żałuje jak cholera.Ja wiem ze on nie uznaje takich romansów przez gg.On jest taki boski, charakter super no i ta piekna buzka.Co mam zrobic zeby go rozkochac w sobie?

skoro czujesz sie zakochana bo 'jest najśliczniejszy na świecie' to .. nie mozna sie tak zakochac;P

Gość prawie zakochana
nie chodzi tylko o wyglad on jest po prostu cudowny z charakteru.Super nam sie pisze.Ja wiem ze on tez lubi ze mna pisac.Bo jakby było inaczej to przeciez w ajkis sposob zakonczyl by jakos ta zajomosc prawda?Dlaczego on ze mna pisze skoro widział tylko moje zdjecia i ma pełno swoich znajomych???Dlaczego ???

Gość prawie zakochana
teraz jest na gg dostepny, ale głupio mi sie do niego odezwac nie chce mu sie narzucac.Sam tez czesto zaczyna rozmowe, ale on jest facetem dlatego wole kiedy to on pierwszy sie odzywa.Nie wiem czy nie zapytac sie go dlaczego ze mna pisze.Naprawde on jest super facetem a mimo to nie ma dziewczyny i wlasnie nie wiem co o tym myslec.On tłumaczy ze te co mu sie podobały to byly zajete albo wolaly innych.

Gość prawie zakochana
???

Gość a to dobre pytanie jest
też mam ten dylemat

Gość prawie zakochana
naprawde tez masz taki problem?masakra!a najgorsze jest to ze jak sie do mnie nie odzywa to nie mam na nic ochoty chodze smutna i zła.Moze przesadzam???

Gość ciekawa jestem bradzo
Chcialabym zobaczyc jak wyglada najsliczniejszy chlopak na siwebie... Wklej prosze chociaz link do jego klasy... Chcialabym go zoabczyc... a skoro jest najsliczniejszy to na pewno go znajde :)

Gość natalije
wklej jego zdjęcie, ocenimy :P

Gość prawie zakochana
sorki ale nie moge tego zrobic.

Moge CI pomoc, jesli chcesz... moge sprobowac do niego zagadac, wtedy bedziesz wiedziala czy rozmawia ze wsytzkimi czy tylko z Toba i czy qwato o nim myslec.... Ale chcialabym zoabczyc jego foteczke

tylko w moim przypadku to on nie jest najśliczniejszy. W ogóle nie jest w moim typie, a ciągnie mnie do niego jak cholera. Świetnie się rozumiemy. Nie wiem juz co o tym myśleć, pogubiłam się totalnie. Nigdy nie wierzyłam w tego typu znajomości internetowe.

To wklej link do jego klasy, nie konkretnie do jego zdjecia, ale do klasy.

Gość prawie zakochana
dla mnie on jest boski ale nie chodzi mi tutaj o jego wygląd ale o to co mam zrobic z ta znajomoscia?jak spowodowac zeby nie mogł beze mnie zyc.

Prawie zakochana - jak nie chcesz pokazywac na forum publicznym to wyslij mi na maila: drytea@o2.pl pomoge Ci

Gość prawie zakochana
zrozumcie ze nie moge tego zrobic nie chce zeby pozniej miała jakies nieprzyjemnosci chodzi mi o to jak mam spowodowac zeby myslał o mnie i w dzien i w nocy.

A co ty na to, zeby wyciagnac Go na jakas imoreze (jka bym to zalatwila) a Ty przypakiem bys tam byla? :)

ludzie, ale po co Wam zdjęcie jakiegoś faceta? On dla niej jest piękny, ale niekoniecznie dla innych. Każdy ma swój gust. Dziewczyna ma dylemat i nie prosi nikogo o ocenę wyglądu tego chłopaka :O

Ja nie mam Go zamiaru oceniac!! Po prostu potrzebowalbym jego profil, zeby jej pomoc

Gość prawie zakochana
dokładnie nie wiem co mam zrobic zeby on sie we mnie zabujał, alo chociaz co zrobic zeby tak o nim nie myslec.On stał sie moja obsesją i nawet nie wie co ja przez niego mam.To ciagłe czekanie az sie odezwie...koszmar.

Powiem Ci tak: Wyslij mi linka do jego profilu na mojego maila, podalam Ci wczesniej. Daj mi pol godzinki czasu i obiecuje ze postaram sie cos dla Ciebie zalatwic

chyba tylko spotkanie wchodzi w rachube. nie wstydz sie i zapytaj dyskretnie. ja sie w kwietniu spotykam z moim wirtualnym znajomym, dopiero w kwietniu bo wtedy bede w jego kraju i bedzie okazja :) jeszcze go nie widzialam, ale dla mnie to nie problem i dla niego tez nie

Gość prawie zakochana
i czy mam soe do niego odzywac pierwsza jesli widze ze jest dostepny?boje sie ze w koncu sie przestraszy albo ze bedzie chciał mnie zbyc a tego bardzo bym nie chciała.Ja dzisiaj pierwsza sie do niego odezwałam pozniej on poszedł spaciu no i teraz mlczy chociaz jest na gg.Nie wiem co mam robic:(

Jak chcesz to moge sprobowac do niego zagadac, cghiwlke pogadac i delikatnie wyciagnac z niego co nieco :)

Gość prawie zakochana
wątpie zeby to był dobry pomysł boje sie ze mogłby sie zorientowac.I co ja mam z nim zrobic?

Kochana, ale ja nie mam zamiaru wypytywac go o Ciebie :) POwiem tak: interesuje sie psychologia i sprobuje go delikatnie podejsc :)

DObrze, ja siew takim razie poddaje jelsi nie chcesz, nic na sile... Jakbys zmienila zdanie to daj znac,chetnie pomoge

Gość kropka bez i
prawie zakochana nic nie podawaj bo one beda probowaly go poderwac.

Gość prawie zakochana
nie mam zamiaru niczego podawac, chciałam tylko wiedziec co mam z tym zrobic

Ja juz mam swojego kochanego i nie zamienilabym Go na zadnego innego!! Myslalam ze ebde mogla jakos pomoc..