Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksowne cialo anety

nigdy jej nie zapomne

Polecane posty

duze piersi piekna szparka i te oczy boze zakochalem sie w anecie nawet nie wiem kiedy to sie stalo poznalem ja 5 lat temu na studiach byla taka brzydka ochydna dwa dni temu spotkalismy sie ponownie nie moglem uwierzyc ze to ona piekna modelka oszalalem spedzilismy ze soba noc i juz wiem ze ja kocham, tylko problem polega na tym ze ona odeszla po tej nocy dlaczego? napisala tylko list kochanie bylo super musimy to kiedys powtorzyc pa

jeszcze nigdy zadna kobieta mi sie tak nie podobala jeszcze nigdy nie czulem tego samego to bylo cos pieknego a ona mnie zostawila nie wiem co zrobic nie znam jej adresu

no to masz problem :) myślę że odezwie się :) kobiety nie odchodzą ot tak...zawsze się odzywają :)

Gość rozumiem cie doskonale
hehe mnie tez po seksie zostawila pieknosc z listem haha moj romeo bylo mi z toba doskonale ale niestety nie mozemy tego ciagnac jestes za delikatny:]

Gość ja to na studiach poznalam
dwoch brzydali ktorym sie strasznie podobalam dzis po trzech latach jak ich widze wierzyc mi sie nie chce ze to oni sa zonaci boze a tak mi sie podobaja jestesmy na czesc hehe ale to nie to samo co wtedy gdy mnie podziwiali