Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryuuiu

Zlamalam sie. Jestem zalosna

Polecane posty

Gość tryuuiu

Po prawie roku milczenia odezwal sie do nie znajomy. od 2 tygodni znowu milczal. Postanowila,ze nie odezwe siedo niego pierwsza. Dzis zlamalam swoje postanowienie. Jestem zalosna. Mozecie po mnie pojechac

Gość a ja się zastanawiammm
czy to nie ja jestem tym znajomym...serio...tyle, ze chyba nie minelo w moim przypadku jeszcze 2 tygodnie no i kolezanka sie do mnie dzis ie odezwala ale reszta sie zgadza

Gość tryuuiu
Czulam sie dzis taka samotna, ale to mnie nie usprawiedliwia. Czuje sie jak ostatnia debilka. odpisal mi milo,a le wiem,ze pewnie wymuszenie:(

Gość tryuuiu
Czy jest ktos taki glupi jak ja?:( skasdowalam od razu jego numer,zeby nie kusilo mnie wiecej do pisania.

Nie, no myślałem, że głupszego niż ja to na świecie się nie znajdzie :)

Oj, daj spokój:) Miałaś potrzbe napisania i napisałaś. Czemu masz się gryzc tym, że byłaś sobą Taka jesteś :)

Gość tryuuiu
Herakles----> a jednak znalazl sie., a raczej znalazla:P;)

Gość tryuuiu
Victoria----> taka jestem,ale obiecalam sobie,ze NIE napisze. Nie moge ufac nawet sobie:O Jesli ktos mnie olewal przez prawie rok, a teraz znowu zaczyna to nie powinnam pisac, prawda?;) kazdej dziewczynie napisalabym "NIE PISZ do niego" a co sama zrobilam?:O IDIOTKA< IDIOTKA,IDIOTKA:O

nie przejmuj sie ! ja pisze do jednego od 10 dni a on mi nie odpisuje......dzisiaj tez napisalam :) a on dalej milczy nie kasuj !! tylko pisz!! pisz i pisz pisz

Gość tryuuiu
na szczescie skasowalam numer wiec nie mam nawet jak napisac;) to chyba jedyne madre posuniecie tego dnia

Gość policyaaaantka
tez tak mam... a pote zaluje, tylko, ze on ma zone, przyjaznimy sie, ostatnio bylo ciezko-jakies konflikty, teraz milczy...szkoda

Gość dziewczyno żebyś
wiedział ile razy ja tak zrobiłam :( a najgorsze jest to że do jednego który mnie rzucił wysyłałam jakies żałosne esemesy po pijaku :o jak wytrzeźwiałam chciałam się rzucić pod pociąg :(

Gość tryuuiu
Moj nie ma zony, ani dziewczyny, ale zwyczajnie po takim zlewie jaki mi zafundowal rok temu nie powinnam sie do niego odezwac NIGDY;)

Gość policyaaaantka
najlepsze, ze powinnysmy totalnie olac, a jednak piszemy

Gość tryuuiu
wlasnie wypilam 2 piwka i zaczelam myslec sentymentalnie:O oj glupia ci ja:O pewnie kolega ma radoche teraz z debilki:O

Gość ja cie tej
chyba każda z nas tak robi.... nie chcemy pisać, a piszemy chyba też pójde po piwko... dobrze, że mam :)

Gość tryuuiu
Jeszcze napisal,ze fajnie,ze sie doezwalam!! Taaa, fajnie, bo zrobilam z siebie kretynke:O:O:O

Przepraszam, że nie na temat, ale czy ma może ktoś zapałki ? :)

Gość tryuuiu
Mma zapalniczke, choc nie pale:P

Gość tryuuiu
Jakas zwykla za 5 zeta:P Kupilam, bo ciagle ktos na przystanku pytal o ogien. Teraz juz moge podpalac papierosy innym;)

Gość ja cie tej
widze, że rozmowa schodzi na inny tor ;) wracajac do starego tematu to odezwał sie?

Gość tryuuiu
Do mnie sie odezwal. odpisal na mojego smsa:O Plus dodal,ze cieszy sie,z enapisalam:O Tak, coeszy sie, ale ciekawe czemu sam nie pisal. Bo nie chcial. A ja sie zgasilam:O:O buuu