Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryuuiu

Zlamalam sie. Jestem zalosna

Polecane posty

Gość policyaaaantka
faceci to maja fajnie, baby sie plaszcza heh...

Gość tryuuiu
Fajnie? Nie zartuj:D odpisal pewnie tlyko dlatego,zeby byc kulturalnym;) Gdyby chcial to sam by sie odezwal. Powinnam skasowac jwgo nr daaawnio temu;)

Gość ja cie tej
a mój milczy, chociaż jesteśmy razem prawie 3 lata- nie rozumiem go totalnie........ i reszty facetów zreszta też :/

Gość tryuuiu
Ciekae czy teraz sie do mnie odezwie:O jesli nie to znaczy,ze zblaznilam sie na celej linii:O

tryuuuiu>>czasem tak bywa, ze napisze się coś pod wpływem impulsu i okaże się później, ze popełniło sie błąd... to się zdarza. Nikt nie jest żałosny nawet ten co błędy popełnia:)

Gość tryuuiu
Papuzka---> dziekuje za slowa pociechy:) PO prostu nie lubie okazywac slabosci. A dzis bylo mi tak okropnie zle. Myslalam,ze napisze i bedzie sama nie wiem co- jakies happy ending;) Niestety;) Byl mily, ale poczulam sie jesszcze gorzej niz przed

Gość ja cie tej
ciekawe co sobie myślą jak my tak piszemy, piszemy, a oni milczą....

Gość tryuuiu
Moj kolega odpisal, ale pewnie swoje pomyslal;)

eh dziewczyny.jak facet odchodzi ode mnie to lepiej oddac komorke mamie(mimo ze mam 25lat)i internet i gg wylaczyc.zeby mnie nie korcilo ai pisac,ani patrzec na jego gg.bo godzine patrze i patrze ic zekam na sms:(((( albo na gg.boze i tez napisze.a nie chce.ani dzwonic.:( jezu.przegralam jak zwykle,ze swoim sercem.

Gość tryuuiu
Baltona---> ja na szczescie jego gg juz dawno skasowalam;) na szczescie on nie byl moim bylym, ani nie jest obecnym chlopakiem, ale i tak czuje sie jak glupol,ze napislaam do niego:O

czemu nie moge wytrzymac,czemu musze wyslac 1000sms do niego,czy do kogos innego.dzisiaj zaproponowalam mu wolny zwiazek,bo chce jakiejkolwiek obecnosci.glupia jestem

Gość tryuuiu
ja dzieki Bogu nie pamietam nru gg ani komorki. I pomyslec,ze moja glowe zawraca jakis niski, grubawy palant, ktory z wielka bieda skonczyl technikum:O

Gość tryuuiu
ja "mojego" nie kocham, ale lubie. A wiem,z enie powinnam, bo jestesmy zupelnymi przeciwnienstwami:O

Gość ameryka
ech, jasna sprawa, nie zalezy im dlatego olewają, nie powiedxa w twarz ale zastanawia mnie jedno, po co sie taki w ogole odzywal do ciebie Tryuuiu???? mogl sobie juz darowac... tego nie rozumiem

Gość tryuuiu
ameryka ----> Bylismy dobrymi znajomymi. nagle zamilkl i ja tez przestalam sie oddzywac. Prawie rok wytrzymalam;) Bylo mi latwiej tym bardziej,ze skasowalam jwgo numer:D Odezwal sie do mnie znowu 3 tygodnie temu. Po tygodniu znowu milczenie. I dzis ja sie odezwalam:O SMS neutralny,a le nie powinnam byla NIC pisac:(

Gość ameryka
no wlasnie o tym mowie, nie odzywał sie rok... i nagle kontakt??? ale po co? szok... tego wlasnie nie rozumiem w jego postepowaniu

Gość tryuuiu
Nie mma pojecia po co:O Wypytal co u mnie, napisal,ze sie zmienil i po tygodniu znowu milczenie:O Nie mam pojecia o co mu chodzilo:(

Gość ameryka
dobrze ze go olałas teraz i pokasowalas te numery, trzeba sie szanowac, poza tym na pewno jakis lepszy sie nawinie, a nie taki palnt:) :)

Gość tryuuiu
ameryka----> teraz wiem,zew chocby nawet sie oddzywal to nie odezwe sie. Mila swoja szanse i zmarnowal. trudno. a ja musze panowac jakos nad swoimi uczuciami;)

Gość ameryka
no własnie, zreszta jezeli tak sie zachowuje i tak cie traktuje na poczatkowym etapie, gdzie normalnie ludzie sie starają, to co by bylo pozniej?? totalne dno

Gość ja cie tej
jak nie wiadomo o co chodzi (facetowi) to ZAWSZE chodzi o sex

Gość Lindaaaaaaaaa
Pisałam,,,pisałam nie odpisywał jestem żałosna to znaczy nie chce,ale od 2/ tygodni i ja nie piszę.,,,,,,,,ciężko jest ale koniec nie będę się ponizać