Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisNaZawszeTwoj

moja ukochana zono...

Polecane posty

Gość MisNaZawszeTwoj

...dzis spedzilismy wspaniały dzień,,,brakuje mi Ciebie...tesknie bardzo,,,jesli bedziesz tu,,,wiedz ze kocham Cię nad zycie...ciekawe czy myslisz teraz o nas..nawet nie wiesz jak wiele dajesz mi swoja obecnoscia..ile uczucia..bliskosci..radosci i szczescia,,,jak widziałem Twoj usmiech...twoja radosc..i smutek jak musielismy sie pozegnac....ukochana zono, Jestes wszystkm dla mnie.,,zawsze bedziesz wszystkim......

Gość kamamamadjjdjd
gostek, czy ta twoja żona to coś jak niewidzialny przyjaciel z dziecinstwa, skoro komunikować się z nia musisz poprzez publiczne forum???????

Mi Cię także mój kochany Misiu brakuje. Tak bardzo za Tobą tęsknię ! Wciąż myślę o Tobie, każda chwila przypomina mi o tym, że gdzieś tam daleko, czeka na mnie mój piękny i mądry Misiu-Pysiu :) Kocham Cię szalenie ❤️

Gość zona misia
misiu dziękuję:) kocham na zawsze

Gość fdssdfsdfs
z pewnością chodzi o coś takiego lub pokrewną manię :S

Gość zona misia
komamcos tam- spadaj!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MisNaZawszeTwoj
jestes ukochana ;) nawet nie wiesz jak sie ciesze...nie zwracaj uwagi na innych.....SZALEJE ZA TOBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość zona misia
film nudy, czytam net, ok?

wiem ze poleciałeś balonem w podroz do okola swiata...i piszesz do mnei teraz z lapotopa........pamietaj moj misiu...czekam na ciebie ale poki co ide pod prysnic z moim kochankiem....czeskiem...twoim dobrym kumplem.;) milego lotu i ladowania :)

Kochany mój Misiu ! Bez Ciebie byłabym nikim. To Ty wyciągnąłeś mnie z bagna w jakim tkwiłam sprzedając gazety w kiosku RUCH-u. Pamiętam te chwile, gdy podszedłeś i nieśmiałym gestem poprosiłeś o zapałki. Ja powiedziałam, że nie mam bo sprzedałam przed chwilką małej dziewczynce cały wagon a Ty spojrzałeś na mnie i czułym gestem zaprosiłeś do siebie na ciastko z kremem o 22. Jestem Misiu tylko Twoja i zawsze Twoja ! ❤️

Gość MisNaZawszeTwoj
wiesz..przepraszam za łzy dzisiaj...przepraszam ze popsułem Ci tym nastrój...skarbie kolejny dzien potwierdził tylko jedną rzecz....wiesz jaką....przypominam sobie jak dzis ,,,,,,,,, Twoje cudowne ,,,,,, a łzy kapały na nie....przepraszam za to...

Gość zona misia
misiu szaaa

Gość MisNaZawszeTwoj
nie umiem zyc bez Ciebie..nie potrafie i nie chce..Ty jesteś moim życiem..nie ma Ciebie..nie ma życia...wiesz, albo z Tobą...albo z nikim,,,,

Gość zona misia
będzie ok,,zobaczysz,, dobranoc,,,jestem zmęczona ;)

Rozumiemy się Misiu-Pysiu :) Ja także nie potrafię bez Ciebie żyć. Obiecaj mi coś najdroższy ! Że jak wrócę z Alabamy, to będziesz trzeźwy i ogolony ! Na zawsze Twoja żona - Bogumiła ❤️

Gość MisNaZawszeTwoj
jedną,,prawdziwą,,tą na ktorą czekają ludzie całe zycie,,tą o której marza ludzie,,,,,tą ktora jest raz w zyciu,,,dla ktorej ludzie zycie są w stanie oddać...tą ktora daje ciepło..wsparcie..siłe,,,czułość,,troskę,prawdziwą tesknote,,ktora nadaje łża sens,,,Ty Jesteś tą miłością dla mnie...zawsze nią bedziesz ukochana zono....chobym miął czekać już zawsze,,,wiem na co czekam...na najcudowniejszą kobiete,,ktora jest moim sercem.....

Gość MisNaZawszeTwoj
damy rade..wiem o tym ze bedzie dobrze,,, całuski kruszynko... Kocham Cię bardzo dobranoc..... tesknie....

Gość zona misia
kocham cie ,, papa

Aż Misiu mój popłakałam się czytając to, co napisałeś ! Tylko nie wiem, czy to od tej cebuli, którą obieram, czy to łzy tęsknoty me serce zalewają ! Misiu mój - jestem tylko Twoja i nie martw się, ten romans z murzynem, to przeszłość już ! Wybaczyłam Ci zdradę z nim bo zrozumiałam, że nie zaspakajam Cię tak, jak powinnam. Kocham tylko Ciebie i należę tylko do Ciebie. 👄

Jeden mój kompan się pociął czytając Misia a był mi jak brat :)